White Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 A oglądanie bajki dla małych dziewczynek cię nie odpycha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 A tak w ogóle, może ktoś polecić dobry sklep z koszulkami, w którym można kupić jakieś porządne? Tak, żeby nadruk nie zmył się po 1 praniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taivaan Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Fragin, ja zamawiałam koszulki stąd >klik< i całkiem nieźle się trzymają. Chociaż ostatnio przysłali mi 2 takie same, pomimo tego, że zamawiałam dwie inne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 A jakiś inny sklep może? Niezbyt ciekawe wzory... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taivaan Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Niestety też nie mogłam znaleźć niczego fajnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Oczywiście wszystkie oryginalne figurki , koszulki typu 20% cooler (którą sobie sprawię) znajdować będą się na 100 % na ebay'u lub amazonie Te z Mc'Donalda nie są fajne .. Jak dla mnie,jednak są większe ale niedopracowane ,oryginały mniejsze ale lepsze ogólnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ja osobą poszukującym fajnej koszulki proponuje zaprojektowanie jej samemu. Jest mnóstwo punktów (również w internecie) gdzie takie rzeczy są wykonywane bo rzeczywiście w tych sklepach niezbyt ciekawe one są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ja osobą poszukującym fajnej koszulki proponuje zaprojektowanie jej samemu. Jest mnóstwo punktów (również w internecie) gdzie takie rzeczy są wykonywane bo rzeczywiście w tych sklepach niezbyt ciekawe one są. A masz jakiś cieakwy temat? Ja się w sumie poddałem, za dużo bym chciał ;-] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 No dobra, coś wymyślić samemu można. Więc jaki sklep internetowy z własnymi koszulkami można polecić, żeby towar był dobrej jakości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ogólnie ja robię u siebie w mieście w jednym z punktów więc ludziom z innego miasta polecieć tego sklepu nie mogę ale co do nie dużych cen to http://cupsell.pl/ jest... na temat jakości nic niestety powiedzieć nie mogę. A masz jakiś cieakwy temat? Ja się w sumie poddałem, za dużo bym chciał ;-] Nie wiem, ja nadrukowuje sobie obrazek RD, specjalnie nie szukałam go by nadrukować bo znalazłam go przez przypadek i potem szukałam sklepu więc pomysł mam już gotowy od jakiegoś czasu. Jak nie masz pomysłu to się wstrzymaj albo pogrzeb w necie znajdzie naprawdę cool grafikę, którą chcesz mieć na koszulce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Nie wiem, ja nadrukowuje sobie obrazek RD, specjalnie nie szukałam go by nadrukować bo znalazłam go przez przypadek i potem szukałam sklepu więc pomysł mam już gotowy od jakiegoś czasu. Jak nie masz pomysłu to się wstrzymaj albo pogrzeb w necie znajdzie naprawdę cool grafikę, którą chcesz mieć na koszulce. Hm, przydała by się mi jakaś na następne prelegaty na PyWaw'ie taka z nerdowskim podekstem. Ta mi się podoba, ale ktoś by mi musiał ją przerysować na ładniejszą i wielkoformatową Ja artystą nie jestem, w sumie to boję się poprosić u nas graficzki z pracy co by nie zaczeła mnie Hejtować Napis pewnie coś z “tame python in pocket”, ale jesze musze coś dodać od fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ja jak zwykle trzymam kilka srok za obon i mam własnego dilera koszulek. Aczkolwiek mam na razie tylko jedną, nie samymi koszulkami człowiek żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Ja zamawiałem koszulki stąd. Wysyłka szybka, towar zgodny, cena przystępna. Jeszcze nie prałem, ale nadruk wydaje się być dobrej jakości, podobnie jak sama koszulka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 jak ktoś chcę sobie kupić avatar miłości Cadence to niech do Smyka zajrzy. prawda że piękny? http://allegro.pl/my-little-pony-ksiezniczka-cadence-mowi-po-polsku-i2473818182.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Ręczniki http://imgur.com/a/SdbDJ Blog twórcy http://ethepony.blogspot.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 ręczniki są fajne tylko gdzie można je dostać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 gdzie ja mógłbym sobie skombinować brązową bejsbolówke z cutie markiem Dr Hooves'a na "czole" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 ręczniki są fajne tylko gdzie można je dostać No właśnie... Co do koszulki też takowej szukam. Chyba se zamówię w rossmanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Mnie sie parasolka marzy <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Fajnie jak by jakieś firmy takie jak św.p. Vagando (Polska firma ponoć zbankrutowała) trwożyły design'y na koszulkach spodniach, bluzach o kolorystyce i motywach danej postaci z MLP FIM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 a ja chce jakieś gadżety do auta z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Ja osobiście nigdy nie chciałem nosic koszulki "wprost kucykowej" - wiecie chodzi mi o to że dla osoby nie wiedzącej nic o fandomie taka koszulka była by po prostu budząca kontrowersję. Dlatego sobie wymyśliłem misterny plan, że kupię sobie koszulkę która będzie mowiła kim jest posiadacz jedynie innym bronies W skrócie: Normalna koszulka dla "nie wtajemniczonych", a jednak nawiązująca do MLP dla wtajemniczonych. A że jedyną, pewną i tanią firmą która się takimi rzeczami zajmuje jest cupsell, sam stworzyłem tam sklep żeby kupic dla siebie koszulkę Więc jeżeli chcecie też skorzystac z mojego prawie-że-genialnego planu to łapcie się za linka do sklepu: http://brony.cupsell.pl/ PS: Ja naprawdę tylko podsuwam fajną alternatywę, nie żebym chciał na was zarabiac czy coś xD PPS: Wszystkie creditsy z wzorów idą do Avatu, ja tylko wymyśliłem wszystko - on stworzył PPPS: Na początku miały byc 2~3 wzory koszulek... ale trochę go poniosło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Ja osobiście nigdy nie chciałem nosic koszulki "wprost kucykowej" Koszulka bez kucyka? Nieeeeee. Kucyk mysi być! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Koszulka bez kucyka? Nieeeeee. Kucyk mysi być! Na Ponymeeta - to i owszem Ale chcę sobie załóżmy ubrac koszulkę do szkoły mówiącą coś innym bronies. Osobiście nie jestem na tyle odważny, aby pojawic się przed kilkudziesięcioma rówieśnikami nie wiedzącymi o co biega w całym fandomie - kazdy kto nie rozumie/nie wie czym jest MLP umarł by ze śmiechu widząc mnie w różowej koszulce z pinkie pie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Ja kocham szokować i prowokować. Więc łaczę czerwień kłaków, bojówki i wysłużone glaniacze z koszulkami MLP:D Planuję mieć całą szafę poniastych ciuchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts