Ares Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 No właśnie pewnie jakiś błąd też mam ten obrazek i zastanawiało mnie czemu nie ma rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 No właśnie pewnie jakiś błąd też mam ten obrazek i zastanawiało mnie czemu nie ma rogu. Pewnie błąd. W jednym odcinku przez chwilę Fluttershy i Rainbow Dash nie miały skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Jeśli będzie lista, to i mnie masz dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 I mnie też ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Postanowiłem że jednak utworze listę, znajdziecie ją na pierwszej stronie pod opisem Amethyst. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 To kolej na mnie Trochę małe ale jest I na koniec ten oto Art inna wersja poprzednich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Znalazłem dwa obrazki, ale takie, że hej... uwaga, rzucam! Ultimate attack! A teraz uwaga, perełka... Nie skomentuję, bo na sam widok... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Arty godne uwagi dzięki gandzia.:cGfSS: Chciałbym żeby więcej razy występowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Zaspana pewnie dopiero co wstała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Znalazłam w necie nowe arty Mam nadzieję że ich nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Wetmane Sparkler już był. A poza tym, to ładne. Swoją drogą, to coraz trudniej jest coś znaleźć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Tak tu niestety muszę się zgodzic coraz trudniej coś znaleśc. [/url Muszę wam podziękowac za to że wątek tak się rozwinął. :cydr::cydr::cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Stawiasz cydr Dobra, a ty jakieś tam arty które z trudem wyszukałam : Na tym obrazku ona ma inny znaczek:molestia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Stawiasz cydr Oczywiście że stawiam wszystkim udzielającym się w wątku:cydr::cydr::cydr::cydr: Dam coś z kucykami i Amethyst niestety coraz ciężej coś znaleśc wyłącznie o niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Na razie tyle znalazłam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Hah ta babcia Smith Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Coś cicho się tu zrobiło ostatnio trochę długi ogon xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Obrazek znalazł się już raz tutaj. ~Dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Proszę o dopisanie do listy fanów Sparkler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Proszę o dopisanie do listy fanów Sparkler Brawo! Mamy kolejnego miłośnika panny Amethyst! Mrs. Octavia... drugi art się powtarza. Sam bym też coś dał, ale net mi się skończył i muszę do niedzieli żyć z ultrawolnym internetem... Więc może zacznę jakąś dyskusję - shippingi (nie, nie takie, jak w AMDG, tylko takie love story). Z kim najchętniej widzielibyście Sparklera? Mój typ jest niestety niekanoniczny, ale nawiązuje do Doctora Who. Zkucykowany kapitan Jack Harkness świetnie by się nadawał dla córki asystentki Doktora. Może nie stały związek, ale krótki romans... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Brawo! Mamy kolejnego miłośnika panny Amethyst! Mrs. Octavia... drugi art się powtarza. Sam bym też coś dał, ale net mi się skończył i muszę do niedzieli żyć z ultrawolnym internetem... Więc może zacznę jakąś dyskusję - shippingi (nie, nie takie, jak w AMDG, tylko takie love story). Z kim najchętniej widzielibyście Sparklera? Mój typ jest niestety niekanoniczny, ale nawiązuje do Doctora Who. Zkucykowany kapitan Jack Harkness świetnie by się nadawał dla córki asystentki Doktora. Może nie stały związek, ale krótki romans... Dolar84 dopisałem cię do listy fanów Amethyst coraz więcej fanów cieszy mnie to. gandzia jestem za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Wstępny projekt co wy na to ? myślę że efekt jest naprawdę dobry. Może byc zbyt świecące jedynie xD by Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 I jeszcze więcej artów! Yay! Chyba nie było... pozdrawiam i proszę wpisać mnie na listę fanów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Super są te arty, na których AS jest jako łuczniczka. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 @Ares - Mistrzu... to jest piękne. Swoją drogą, dlaczego Amethyst ma akurat kuszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts