Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 AJ założyła naszyjnik i powoli wstała. Chwiała się na nogach, ale podeszła do reszty. Chwilę później nastąpił błysk. Kiedy otworzyłeś oczy, leżałeś na ziemi, a Powierniczki leżały obok. Po NMM nie było śladu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Wstałem i w głębi duszy się ucieszyłem, lecz wiedziałem, iż tej przygody nigdy nie zapomnę. Przebiegłem kilka godzin bez wytchnienia, przekradłem się przez miasto omijając straże, zabiłem 4 strażników... patelnią oraz chyba uratowałem Equestrię. To mnie zmieniło i wiem, iż nie będę już nigdy taki sam... uśmiechnięty i słaby... Wiedziałem jednak, iż teraz muszę poczekać, aż one się obudzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Klacze powoli zaczęły wstawać. - Chyba się do tego nie przyzwyczaję... - jęknęła Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Ważne, że wam się udało. Wygnałyście tą ku... NMM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - U-udało się? - zapytała Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Tak... i to wyłącznie dzięki wam - powiedziałem z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Applejack! - krzyknęła Rainbow, kiedy pomarańczowa klacz zachwiała się i upadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Momentalnie do niej podbiegłem po czym spróbowałem wziąć ją na grzbiet. - Trzeba ją stąd zabrać. Musi odpoczywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Twój grzbiet natychmiast stał się czerwony od krwi. Rainbow otworzyła wszystkie drzwi w zamku, a Fluttershy obejrzała rany księżniczki. Jednorożki utworzyły pole ochronne dookoła AJ, aby nie spadła na podłogę, co tylko bardziej pogorszyło jej stan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Trzymaj się skarbie... - powiedziałem cicho niosąc ją w stronę najbliższego szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Na zewnątrz zobaczyłeś Zecorę i Spike'a. Za górami powoli wstawał świt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nie zwróciłem na nich uwagi tylko czym prędzej biegłem do szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Zecora pobiegła za tobą. - Mogę ją uleczyć, jeśli chcesz, ale zatrzymać się musisz też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Westchnąłem po czym powoli zacząłem zwalniać. - Dobrze, lecz jest z nią źle, bardzo źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Nie ma takiej rany, której wyleczyć rady nie damy. - Zecora stanęła i wyjęła ze swojej torby kilka bandaży oraz napojów magicznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Odetchnąłem z ulgą powoli sciągając Applejack z grzbietu i ostrożnie położyłem ją na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Zecora nasmarowała ją kilkoma olejkami, oblała rany płynem o zielonym kolorze, wlała jej do ust kilka napojów zdrowotnych i okryła wszystko bandażami. Na koniec oblała i je cieczą o niebieskiej, fosforyzującej barwie. Usiadła obok i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nie wiedziałem co zrobić więc milczałem z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Połóż ją w łóżku i zmieniaj opatrunek co chwil kilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Ta... w łóżku... - pomyślałem z irytacją rozglądając się. - Tu nie ma żadnego cholernego łóżku - dodałem w myślach po chwil idąc powoli w stronę wyjścia z Canterlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Echem! - usłyszałeś za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Hmm? - zamyśliłem się odwracając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Z zamku wyszły księżniczki. Celestia pokazała głową swój rydwan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Uśmiechnąłem się lekko po czym wolnym krokiem udałem się w jego stronę. - Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Rydwan ruszył jak tylko znaleźliście się w środku. AJ powoli wracała do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts