Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Miałem wielką nadzieję, że dojdzie do siebie. Też miałem drobną nadzieję, że nic nie zrobią na moją cześć. Już i tak miałem dość problemów z imprezą Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Po minucie dolecieliście przed twój dom. Strażnicy wylądowali gładko, bez "wyboi". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Wziąłem Applejack na grzbiet po czym zszedłem z rydwanu. - Dzięki... - rzuciłem idąc do swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Pegazy pędem odleciały w stronę zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Z Applejack na grzebiecie wszedłem do domku zamykając za sobą drzwi i położyłem ją na swoim łóżku po czym sam ułożyłem się obok niej. Byłem zmęczony, wiec zasnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Kiedy się obudziłeś, ujrzałeś wielkie oczy AJ wpatrzone się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Witaj Applejack - powiedziałem z lekkim uśmiechem patrząc na nią. - Jak się spało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Dziwnie. Czemu jestem cała w bandażach i wszystko mnie boli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Długa historia... ważne jest to, że nic ci nie jest. Nic się dla mnie nie liczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Co się w ogóle stało? Mamy czas, opowiedz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Nightmare Moon wróciła, porwała was, zaczarowała was. Atakowałyście mnie, a potem tak kilka razy, aż ją wygnałyście. Proste i w skrócie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - A myślałam, że to był tylko koszmar. Zakład, że Fluttershy będzie wymiotować cały dzień po tej całej krwi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Ta... trochę za bardzo im dopiekałem jak nie były sobą - powiedziałem siadając na kącie łóżka i delikatnie głaskać po grzywie ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Widziałam minę Fluttershy, kiedy patrzyła na swoje odbicie. Gdybym była złym Discordem, powiedziałabym "bezcenne". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nie rozmawiajmy o tym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dobrze. To... O czym chcesz rozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Sam nie wiem... za dużo się działo i... - westchnąłem. - O mało cię nie straciłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To nic nie mówmy. - AJ pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Przerwałem pocałunek i popatrzyłem się w podłogę. - Applejack... ja... nie wiem czy możemy to dłużej ciągnąć... czuje się jakbym tutaj się nie nadawał... myślę, że najlepiej jeśli wyruszę w dalszą drogę... Ja... nawet nie zdołałem ciebie uratować przed nimi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Czyli jestem zmuszona cię przywiązać do łóżka, abyś stąd nie odszedł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Co? - zapytałem ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Lassem potrafię się posługiwać, wystarczy mi sznurek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Ale... dlaczego chcesz to zrobić? Trzymałabyś mnie wtedy w brew mojej woli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 AJ cię pocałowała. - Ale wtedy byś mnie nie zostawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Czasami rozstanie jest lepsze od bycie z kimś, kto jest nic nie warty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts