Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - To... może ja już zacznę się pakować - powoli wstałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nie ma mowy, my special somepony. - AJ przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wzdycham i z uśmiechem odwzajemniam uścisk Applejack i patrze się jej prosto w oczy. - Na pewno chcesz abym został? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Na miliard procent. - przytuliła cię jeszcze mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - No dobrze... zostanę... może... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 AJ usłyszała. - Żadne "może". - przytuliła cię jeszcze mocniej i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Twarda jest - pomyślałem odwzajemniając pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 ("I stali tak do końca świata" ) Po kilku minutach AJ przerwała pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Ja... ja nie wiem co ty we mnie widzisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 AJ nie odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Widzisz? Sama tego nie wiesz... Uzależniłem ciebie ode mnie i teraz są tego konsekwencje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Mam propozycję. Zamknij się - powiedziała z uśmiechem, tuląc cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Westchnąłem i wyszedłem z uścisku. - Może chodź się przejdź jeśli masz siłę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobrze. - uśmiechnęła się i podeszła do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Otworzyłem nam drzwi i po prostu wyszedłem i obrałem kierunek miasta, a raczej biblioteki Twilight. Miałem nadzieję, że tam była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Po chwili byliście już na miejscu. W środku zobaczyłeś Twilight i Spike szukających książki. Na podłodze siedziała Fluttershy z wiadrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Westchnąłem po czym wszedłem do środka. - Cześć... - powiedziałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Cz-cześć - powiedziała Fluttershy. Była strasznie blada. Twilight rzuciła ciche "dobry" i wróciła do szukania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Jak się czujecie? - zapytałem wchodząc do środka. Coś nie widziałem zapału do rozmowy , więc myślałem czy po prostu nie pójść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobrze... Proszę, Fluttershy. Tu masz tą książkę o ziołach, o którą prosiłaś. - podała jej zieloną książkę. Pegazka podziękowała i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - To... jak wam minął dzień? - zapytałem niepewnie po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobrze, Zecora szybko wyleczyła rany. Gorzej z Fluttershy. Widziałeś to wiadro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Ta... Była też u mnie i gdy tylko mnie widziała od razu wymiotowała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Ciągle przypomina sobie tą krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tak wiem... - powiedziałem znudzony. - Jak się czuje Luna i Celestia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts