Divine Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 WTF co to w ogóle jest ten film rąbie psychikę niszczy mózg a poza tym jest świetny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 WTF co to w ogóle jest ten film rąbie psychikę niszczy mózg a poza tym jest świetny No bo o to chodzi. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 No bo o to chodzi. ;D już cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 da hell mój mózg :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Ja też cię lubię. Mnie ten filmik nic nie zrobił...możliwe, że już mam zrąbaną psychikę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Zastanawiam się czym kierował się autor tego filmu. Z jednej strony mi się "podoba" a z drugiej niszczy mózg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 WTF, jakie głupie a zarazem zarąbiste, świetne i tak dalej. I like it! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Świetny filmik. Zrób drugi tylko że 5- 9 min. Dla mnie to jest jak lek na codzienność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Mocny psychodelik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 0:03 Oto pierwszy organizm wyższy dokonujący podziału mitotycznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Świetny filmik. Zrób drugi tylko że 5- 9 min. Dla mnie to jest jak lek na codzienność. Zaloopuj sobie to. Swoją drogą troszkę roboty przy tym by było. 30 sekundowy filmik robiłem jakieś 4 godziny łącznie. Co dopiero 5 min. Mocny psychodelik Aż taki mocny to on raczej nie jest. Zastanawiam się czym kierował się autor tego filmu. Z jednej strony mi się "podoba" a z drugiej niszczy mózg... Szczerze to sam nie wiem czym. Powiem ci tyle, że bawiłem się od tak w SV i samo do głowy przyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Świetne, na szczęście mi się już nie da zniszczyć psychiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Powiem tak już mam zjechaną psychikę ale to mnie do końca zepsuło i zachęciło mnie do następnego miksu z MLP BRAWO!!! I DZIĘKI!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Im dłużej oglądam to więc mniej mnie głowa boli. I LIKE IT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Po obejrzeniu tego arcydzieła dochodzę do wniosku że mam zryty i wyprany mózg i czuje się z tym dobrze:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Kto jest za kolejną częścią? Na znak tego że jesteśmy za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Słuchaj Michalinku. Powiem ci jedno. Ty się ciesz, że nie jesteś moim synem. A do filmiku komentarz już był. DOWN: Jak na piosenkę na szybko, nie jest tak źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ya maaaaaan, I'm so hiiiigh ~~~~~~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zrób proszę więcej takich filmów. Mówię serio, chcę obejrzeć ich więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jestem za tym żeby zrobić więcej takich filmików. Tylko żeby były dłuższe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Co się stało z moim mózgiem? 0.o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 w sumie to fajny mi nie zniszczył psychiki tak mi się wydaje hehe;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Niezły mózgołamacz. Good job. :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Jestem w gimbazjum, zmęczysz się, a nie zryjesz mi czachy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts