~Tamara~ Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Świetne kreska *-* genialnie robisz włosy !!! ( co już ci na dA napisałam ) A przyjąłbyś request na moją oc ? :pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Nie ma sprawy To ta z twojego avka? co już ci na dA napisałam hmm, ja na dA się za bardzo nie udzielam : / nie ogarniam tej strony xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Tak,tiu : http://dzikatamara.deviantart.com/art/RedNight-348479912?q=gallery%3Adzikatamara%2F32894986&qo=14 Jejciu byłabym megaaaaa wdzięczna za tego requ'a i się odwdzięczę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 hah, spoko Za jakiś czas się do tego zabiorę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 omg jak ona ślicznie wyszła <3333 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Pięknie, śliczny Turoń w ogóle wszystkie twoje prace są super. Widać jesteś wrażliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Oż Jakież to cudowwnee Jakiż uroczy Turoniek wyszedł!! AAwwwwawwwwww^^ Aż nie wiem jak się wyrazić z radości Jak się mogę odwdzięczyć?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Pięknie, śliczny Turoń w ogóle wszystkie twoje prace są super. Dziękuję Widać jesteś wrażliwa. emm... jeśli już to wrażliwy : / Nie wiem jak doszłaś do takiego wniosku po rysunkach : P Ale w sumie to chyba masz rację xD Oż Jakież to cudowwnee Jakiż uroczy Turoniek wyszedł!! AAwwwwawwwwww^^ Aż nie wiem jak się wyrazić z radości Jak się mogę odwdzięczyć?! Dzięki Możesz mi narysować Applejack. Tylko musi być słodka i mieć takie pofalowane włoski, i może jakieś kokardki w nich hah, mam wymagania xD kolejne rysunki Hungary, wyszły mi trochę inne kolory : / Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Powiem Ci,że cudownie posługujesz się kredkami^^ i Jak znajdę chwilkę narysuje Ci Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ależ one są piękne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Sztuka, rysunki, papier, ołówek, kredki. Od dzisiaj te rzeczy kocham, tak jak twoje rysunki. Właściwie, to twoje rysunki kochałam od pierwszego wejrzenia. Nie no, twoje prace są cudowne! Są przepiękne. Kolorufki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 OMG OMG OMG Co ty chcesz od kolorów są ideanalne x3 Dzięki,Dzięki,Dzięki,Dzięki,Dzięki,Dzięki,Dzięki!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ooo przepraszam Pana Skąd wiem, po kresce widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ooo przepraszam Pana Pana? Aż taki stary to chyba nie jestem xD Dzięki za wszystkie komentarze ^^ Teraz rysunek nad którym spędziłem trochę więcej czasu, ale warto było Jestem strasznie zadowolony z niego : ) tylko dalej nie ogarniam, że przekonałem się do kredek xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Oż w mordę! Kredki w Twoich rękach tworzą przepiękne rzeczy!! Kredkami władasz profesjonalnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 A jakich kredek używasz? Jak zwykle, rysunek perfekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dzięki Jakich kredek używam? Żadnych konkretnych, po prostu mam takie pudełko pełne różnych kredek nazbieranych na przestrzeni lat xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jeśli takie rzeczy robisz kredkami, to co ty byś wyrabiał z tabletem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Matko Boska ... Przecież to jest cudowne... nie, cudowne to mało powiedziane! One są przepiękne i zajebiste EDIT I jeszcze jedno... czy mógłbyś narysować mi Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 - Jeżu z Boru! Ta ostatnia kucynka jest niesamowita! Wpędzisz mnie w kompleksy i skończę w rynsztoku jak tak dalej pójdzie. I ma kokardki! I kolorowa jest! I w ogóle! W tym miejscu Goldzia się totalnie rozpłakała i zwiała, tyle ją widzieli. Została po niej tylko karteczka z rikłestem. Jakby się Magicznemu Plackowi nudziło, to chętnie złoży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Dzięki, cieszę się, że wam się podoba ^^ I jeszcze jedno... czy mógłbyś narysować mi Twilight? Mógłbym i zrobię to ^^ Została po niej tylko karteczka z rikłestem. Jakby się Magicznemu Plackowi nudziło, to chętnie złoży. Magiczny Placek?! hahaha, nigdy bym na to nie wpadł xD Możesz złożyć, jak znajdę chwilę to się tym zajmę : ) tymczasem, kolejny request - Lilium Heart i jeszcze wygrzebałem jakiś taki szkic AJ ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Słodziaszne zezulki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ta Applejack jest taka cudna Lilium Heart jest za...za fajna żeby o niej gadać Te skrzydła, ta grzywa, te oczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Umieram. Szaleję. Przepięknocudnoświetnorzygamtęcząiniewyrabiamztwoimirysunkamiśliczne rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Czołem Towarzyszu Magpie Po Primo: Gratuluję talentu plastycznego, który wyniosłeś wysoko ponad poziom zwykłych zjadaczy chleba. Bravo Po Secundo: Gratuluję oryginalnej kreski, która jest jak dla mnie odpowiednio stonowana, jednocześnie podobna jak i odmienna od Serialowej. Po Tertio: Gratuluję mistrzowskiego opanowania światłocienia. Nic dodać nic ująć (jak na me gusta) Po Quarto: Gratuluję genialnej perspektywy i proporcji ciał, pyszczków, wszystkiego! Po Quinto: Chciałbym cię poprosić o Requesta, oczywiście jeśli znalazł byś czas i chęci. Mianowicie: Czy mógłbyś narysować, namalować, stworzyć, jakkolwiek tego by nie nazwać, mojego OC? Dodatkowo czy mógłby stać na tylnych kopytkach i grać na...miedzianym puzonie? Byłbym iście zachwycony, oczywiście jeśli podąłbyś się tego zadania. Tu wektor mojego autorstwa (szkicu wykonania mojej znajomej) Naszym polskim fandomem zachwycony alias Minor Sax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts