Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Dawno nie odwiedzałam tego tematu... Ah... Nie znam innych, lepszych słów, które określają twoje rysunki, a trollem i spamerem nie chcę być (błagam, chcesz ''djndjsndsjdnsndjsnjdnspiękne rysunki!''?) i nie jestem też słownikiem, więc nie znam wszystkich określeń, jestem osobą która ledwo co opanowała język polski. Już mam pomysł, co zamówić, Bogdanie... Edytowano Maj 28, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Takie fajne rysunki i tyle nowości, a nikt nie był w stanie nic napisać? No wstydźcie się... Ale za to ja napiszę (a przy okazji odświeżę). Kotka na linie nie widziałem, ale jest prześliczny! W ogóle rysunki innych rzeczy i zwierząt oprócz kucy są chyba jeszcze lepsze! Talent, talent... I pamiętaj: Nie poddawaj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Co więcej mówić, obrazki wręcz profesjonalne, tak trzymaj!! Takie pytanie, jakiego formatu są te samochody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Infobot prawdę Ci powie. Wyrazy podobne do pięknie (słownik wyrazów bliskoznacznych): 1 bajecznie 2 cudownie 3 ekstra 4 fajnie 5 kapitalnie 6 nadzwyczajnie 7 niewymownie 8 przebojowo 9 rewelacyjnie 10 setnie 11 super 12 świetnie 13 wspaniale NARYSOWANE. Ty przed gimbazjum studiowałeś na ASP zamiast do podstawówki chodzić? Mistrzu Magpie, wpędzasz pokornego padawana swego w kompleksy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Masz świetne prace Ja właśnie zaczynam zabawę z rysowaniem (mam szkicownik i kilka ołówków) i tu pojawia się pytanie do ciebie: Jakieś rady dotyczące rysowania? Uważać na coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Dzięki za komcie xD Takie pytanie, jakiego formatu są te samochody? A4, większych by mi się nie chciało robić xD Jakieś rady dotyczące rysowania? Uważać na coś? Hmm, przede wszystkim radzę uważać na swoje podejście. Wiadomo, że od razu nie będzie wychodzić idealnie, trzeba dużo ćwiczyć i się nie przejmować, bo rysowanie ma cieszyć a nie denerwować. Możesz próbować najpierw odrysowywać kuce, postarać się zrozumieć ich kształty i nauczyć się ich. Wtedy będziesz łatwiej mógł je rysować z pamięci. Co do ołówków, to twardszymi polecam robić wstępny szkic, a miekkimi wykańczać rysunek. No i najważniejsze, nie poddawać się : P Dorzucam zaległe requesty i kilka prezentów dla Moon : P Fohlen Candy Floss Te dwa zapomniałem wcześniej wrzucić : > Dwie ponyfikacje Moon : P Ochrzciłem tego kuca Kicia XD z trochę inną fryzurą ^ ^ Mogę teraz przyjąć parę requestów, ale niedługo z tym kończę... ostrzegam : P Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Magpie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 kurczę, jakie ładne włosy ma ten ostatni kuc :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Twoje rysunki są przecudne *O* Nie mam żadnych zastrzeżeń, kocham twój styl ^^. To ostatnie Auto jest takie błyszczące O3O Mogłabym zamówić u ciebie 2 requesty? (jeśli to nie problem... ) 1. Wtedy jeszcze nie wiedziałam jak ją nazwać, ale ostatecznie ochrzciłam moim imieniem: Paula. Możesz pobawić się trochę jej włosami ^^ http://bubblepony.deviantart.com/art/My-Oc-nieznana-359301241 2. Misty, też możesz się trochę pobawić jej grzywą, jeśli chcesz http://bubblepony.deviantart.com/art/Mistybybubblepony-361274780 Jestem bardzo ciekawa, jak będą wyglądać narysowane twoim stylem. Na pewno ślicznie ^^. Wszystkie twoje prace są świetne, zazdroszczę talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Ponyfikacja Moon... To jest zbyt ładne na moją ponyfikację, tyle w tym temacie ^ ^ Kicia w lokach wygląda niesamowicie... niezwykle... gdy ją zobaczyłam po raz pierwszy zabrakło mi słów. Masz ogromny talent! (Jak to mówi moja ciocia: "Podziel się, podziel się tym, co masz") A poprzednimi rysunkami wjechałeś mi na ambicję... Sam dobrze o tym wiesz. Koniec ze słodzeniem, poziom cukru i tak jest już wysoki. Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Moonlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Piękne. Też chcę tak rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) Ponyfikacja Moon... To jest zbyt ładne na moją ponyfikację, tyle w tym temacie ^ ^ Nieprawda ^ ^ Nieładnie tak kłamać : P Twoje rysunki są przecudne *O* Nie mam żadnych zastrzeżeń, kocham twój styl ^^. To ostatnie Auto jest takie błyszczące O3O Mogłabym zamówić u ciebie 2 requesty? Dziękuję ^ ^ requesty... jeden narysowałem, niedługo zrobię ten drugi : > Parę rysunków: Misty znowu Kicia : D i jeszcze taki prezent urodzinowy dla kolegi (trochę się zdziwił, ale spodobało mu się xD) Aha, no i zdecydowałem, że kończę z requestami. Przynajmniej na jakiś dłuższy czas. Nie mam już na to tyle siły : P Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Magpie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Damn smartfons Jak tu u Ciebi zwykło, pracę świetne! (mam nadzieję że mimo że nie będzie requestów ,to pracę wstawiane Twoje będą!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Jak zwykle co tu pisać, prace świetne podoba mi się twój styl, mięciutka kreska aż mi się chce autora wymiziać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG Misty wyszła po prostu cudownie <333 Aż brak mi słów. Wielkie dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Jak tu u Ciebi zwykło, pracę świetne! (mam nadzieję że mimo że nie będzie requestów ,to pracę wstawiane Twoje będą!) Dzięki : ) Owszem, prace będą, rezygnuję jedynie z requestów ^ ^ Jak zwykle co tu pisać, prace świetne podoba mi się twój styl, mięciutka kreska aż mi się chce autora wymiziać yyy... wut? Misty wyszła po prostu cudownie <333 Aż brak mi słów. Wielkie dzięki nie ma za co ; ) a tutaj drugi kuc o którego prosiłaś : ) no i parę innych rysunków (dla Moon ^ ^ ) Kicia Znowu Kicia... Jeszcze raz Kicia... xD No i coś mnie natchnęło, żeby narysować portret Moon : * ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 OMGOMGOMG Ponownie WIELKIE dzięki : D Paula wyszła ci równie cudownie jak Misty :3 Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 OMG! Już dawno nie widziałam tak pięknych obrazków! Świetnie rysujesz zwierzęta a kucyki wychodzą ci perfkcyjnie!!! Najbardziej chyba podoba mi się AJ z twojego avatarka Tylko tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Trochę rysunków dla Czarnego jakieś takie dla Moon. Siedziałem nad tym dłuugie godziny, ale warto było dla Moon dla Moon. Kicia jako Kociewianka, czyli Kiciewianka : > dla Moon dla Moon... dla Moon.... dla Moon...... dla Moon. Jej OC - Bloody Herb no... to tyle 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Dużo nowych uroczych obrazków :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Troszeczkę narysowałem na wakacjach. dla Czarnego AJ narysowana z nudów dwa szkice pod vectory dla MacTavisha Stały punkt programu, czyli garść rysunków dla Moonlight ^ ^ Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Magpie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Mówiłam Ci kiedyś, że bardzo lubię Twoją kreskę? No i to, że świetnie cieniujesz? Jeśli nie...to wiedz, że bardzo lubię Twoją kreskę i uważam, iż świetnie cieniujesz ^ ^ Każdy Twój rysunek jest jak historia, którą można wyczytać w oczach. Każdy jest niezwykły i jedyny w swoim rodzaju. Każdy wywołuje uśmiech. Jak zwykle pięknie wykonane grzywy... I dziękuję za wszystkie rysunki dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Dawno tutaj nie byłam...ale widzę że wiele się zmieniło, coraz więcej prześlicznych-megauroczych profesjonalnych rysunków, co bym dała żeby np na meecie zobaczyć twoją teczkę z rysunkami na żywo... Świetnie wygląda ta twoja zwektorowana praca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 O ja! Ja leżący na trawie : o Dziękuję Ci przyjacielu, za te wspaniałe dwa rysunki dla mnie! Wakacje były udane, chociaż nie powiem tęskniłem za Krakowem. No, ale to już za mną, a teraz szkoła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Wiesz, Magpie muszę przyznać, że pierwszy raz zawędrowałem do tego działu i przejrzałem cały teamt. OH MY GOD! To są absolutne arcydzieła - można w nie wlepiać oczy praktycznie do oślepnięcia. Wspaniała robota, naprawdę wspaniała. PS: Nufcia cały czas stoi u mnie na honorowym miejscu, a Tobie polecam chodzenie na meety w zbroi, bo jak dopadnę dam takiego huga, że żebra pójdą w drzazgi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Oh. My. God. Masz taką śliczną, miękką kreskę Wybitnie nie lubię stylu wprost zerżniętego z samego serialu jednak ty nawet bez jakiejś szczególnej stylizacji byłęś w stanie po prostu podbić moje serce. +watch na dA c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts