Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Tak jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 potwierdzamy jesteśmy na miejscu , osłaniamy cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Dobra, dawaj go tu, tylko żeby cię nie zzombifikował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Wbiegłem i zobaczyłem cel naszej eskapady, ale nie teraz. Teraz trzeba zabić trzyokiego cyklopa. Wyszedł nagle za ściany. Poczułem coś dziwnego. Strzeliłem w niego i zacząłem uciekać. - Wystawiam go wam - Uważajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 dostał prosto w łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 cel w zasięgu wzroku ,,,aaaa ognia ,,, puh puh tratata ,Ares osładniaj ładuje !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Osłaniam was! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Osłaniam dalej pośpiesz się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Stanąłem i wróciłem się. Wymierzyłem Chaserem prosto w tyłek kontrolera i strzeliłem. Odwrócił się i uderzył mnie pięścią. - Oż ty - Sapnąłem. Złapałem go za ramiona i pociągnąłem z główki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 -Wstrzymać ogień, bo Reda trafimy!- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 wyjołem swojego bagneta , red ide ci pomuc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Kontroler osunął się pod ciężarem naszych ciosów. - Twu - Splunąłem soczyście - Nie te lata co kiedyś. Cyklop zabity. Chodźcie. Prowadząc grupę wgłąb jaskini wyjaśnił cel podróży. Znalazłem PDA na którym było zapisane że tu jest dość dużo artefaktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 cyklop z głowy,,, muśimy się troche rozejrzeć , możę poszczęści się nam i znajdziemy coś cennego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 -Oho, artiefakty! Panowie, detektory w dłonie!- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 zauważywszy małą rane na ramieniu po potyczce , pytam się ,, panowie macie jakiegoś kozaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Niepotrzebne - Są w skrzyni którą zauważyłem.- Jest tam. A ty tylko o 1. Masz tu bandaż. W bazie napijesz się. Podchodząc do skrzyni otworzyłem ją. Było 1 Kompas 3 Meduzy 2 Skerętaki 1 Korale Mamy 4 Gwiazdy Poranne - Panowie mamy szczęście, dzisiaj zajaramy trochę towaru. Mam trochę w schowku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 oj tak ,, hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 -Niedaleko ukryłem kilka Kozaków, też przyniosę.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Urządzimy sobie ognisko. A za 2 dni pójdziemy dokopać powinności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 słyszałem żę powinność ma duże zapasy uzbrojenia ,, akórat jak za dwa dni pójdziemy do nich to nie obrażą się jak troche pożyczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Właśnie za 2 dni będą dowozili kilka egzoszkieletów dla swoich. Obrobimy troszeczkę konwój powinności i zabierzemy co nasze. Tylko trzeba będzie przemalować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 -Nie obrobimy. Dokonamy wstępnej redystrybucji dóbr wszelakich.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Właśnie to miałem na myśli - Hahahaha. Wchodząc do obozu przywitał nas strażnik krótkim "siemka". - Siema ziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 yo yo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Podchodząc do ogniska powiedziałem do towarzyszy. - Poczekajcie zaraz przyniosę co potrzebne. Rozsiądźcie się w miarę wygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts