Fisk Adored Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 https://www.change.org/petitions/hasbro-inc-allow-the-game-fighting-is-magic-to-continue-development-by-mane-6 Powstała petycja do Hasbro o pozwolenie Mane6 nad dalszą pracą nad Fighting is Magic, jedną z lepiej zapowiadających się gier w tematyce kucykowej. Potrzeba jeszcze tylko 46 podpisów. Więc kaleczcie swój angielski, sprawa jest warta świeczki. Dla niezorientowanych w sprawie: http://www.equestriadaily.com/2013/02/fighting-is-magic-receives-cease-desist.html Link do komentarza
War Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 I ja się dopisałem wcześniej ^^ Link do komentarza
night guard Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 ja tez ja tez![spokojnie, jeden wykrzyknik wystarcza ~Emronn] Link do komentarza
NiBl Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Pewnie się dopiszę, ale powiem tak. Nie podobał mi się ten cały hype z turniejem EVO, ponieważ wtedy ten projekt z "niegroźnego projektu garażowego" stał się dużym projektem, którym zaczynają interesować się media. Poza tym nie wydaje mi się by przyniosło efekt, ponieważ Hasbro nie będzie chciało, żeby marka kojarzyła się z czymś takim jak bijatyka. Link do komentarza
War Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Podobno Lauren zaproponowała, że za darmo wymyśli im (tj. twórcom tej gry) nowe postaci i fabułę... Link do komentarza
NiBl Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Podobno Lauren zaproponowała, że za darmo wymyśli im (tj. twórcom tej gry) nowe postaci i fabułę... Nie chcę siać defetyzmu, ale: słowo kluczowe "podobno" Poza tym wątpię by Lauren Faust podejmowała takie kroki, bo: - Wtedy dużo osób będzie ją prosiło, żeby wymyślić coś im (, bo wymyśliłaś temu projektowi) - Jest to swego rodzaju agresywna akcja przeciw posiadaczowi praw (Hasbro), oraz jej byłemu pracodawcy. Link do komentarza
M.a.b Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wpisany... Mam nadzieję ża HasNoBro nie zniszczy kolejnej obiecującej, nie przynoszącej profitów gry... Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Wpisałam się. Nie pozwolę na to aby taki dobry projekt poszedł na marne Link do komentarza
Bezik Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Wpiszę się, ale nie sądzę żeby to coś dało... Hasbro to zleje, a fighting is magic zleje to że hasbro to zlało i najwyżej przeniosę się na jakieś ruskie serwery... Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Wpisany, mam nadzieję że naprawdę coś z tego wyjdzie.. Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 A co z tą petycja gdzie niby potrzebują 100000 podpisów? link - http://www.thepetitionsite.com/526/847/063/allow-the-continuation-of-the-development-of-mane6s-mlp-fighting-is-magic/ I z tego co widzę w tej z tego tematu potrzeba jeszcze ponad 200 wpisów a nie jak jest napisane w pierwszym poście 46. Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Także podpisany Link do komentarza
Nosacz Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 I jak z Fighting ? Jak coś to się podpisałem. (tak na wszelki wypadek) Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 I jak z Fighting ? Jak coś to się podpisałem. (tak na wszelki wypadek) Od 19 lutego nic nowego się nie dzieje na ich stronie. Link do komentarza
pawii1 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Wpisane, Tak patrze to same polskie nazwiska xd Link do komentarza
Recommended Posts