Lemur Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 (edytowany) Witam serdecznie wszystkich, na forum! Chciałem zaprosić wszystkich Poznaniaków i Wielkopolan, którzy są na tym forum do uczestnictwa w tych meetach. Im więcej będzie osób na danym meetie, tym więcej może być prawdopodobnych atrakcji, bo dzięki temu, widzę zainteresowanie i udział jakikolwiek w Poznańskim fandomie. Minimeety odbywają się w każdą sobotę o godzinie najczęściej 16:00 ale zdarzają się również o 14:00. Siedzimy najczęściej do godziny 20:00 ale to zależy też gdzie jesteśmy więc nawet dłużej możemy. Spotykamy się zawsze w KFC w Starym Browarze (2 Piętro) Jeśli chodzi o atrakcje, jesteśmy bardzo elastyczni i mamy atrakcje dla osób młodszych jak i starszych. Jeśli ktoś ma pytania, piszcie na PW Wielkopolanie, tak więc mam nadzieje, na wasze liczne przybycie! Pozdrawiam was Lemur Edytowano Październik 1, 2013 przez Lemur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Ahh to zdjęcie przypomina wiele wspaniałych wspomnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 No w ten weekend nie bardzo, bo Otwock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 No w ten tydzień też jest meet tylko, że organizują to osoby które nie jadą, nie ja Ta zasadnicza różnica. Ale informacje będą co tydzień podowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Miejsce organizacji jest stałe czy losowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 No, Lemur w tym tygodniu nie organizuje, bo w tym tygodniu wpada on do Otwocka! A ja kiedyś się chętnie zjawię na minimeecie w Poznaniu. To może być ciekawe doświadczenie i miła odmiana od warszawskich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 a z po za Poznania tez mozna czasem wpasc? Ja mieszkam w Pile, wiec to jakies 2h pociagiem (tak strzelam, ze tyle). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Trafiłeś pociągi REGIO właśnie tyle jadą. Jak 15 minut robi Ci różnicę to weź TLKe, 1:45 i jesteś w Poznaniu I tak masz dobrze, ja do Poznania z Warszawy jechałem 4 godziny :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Meh, ja zazwyczaj z Warszawy do Poznania jade jakieś 3-3,5 godz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Ja jadę taniej Polskim busem Oczywiście, były już sytuacje, że organizowaliśmy meety dla pojedyńczych osób. I to niejednokrotnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Meh, ja zazwyczaj z Warszawy do Poznania jade jakieś 3-3,5 godz No wiesz, ja jechałem w 2011 a teraz jest tam szybciej A polskimbusem nie pojadę, takie zasady tylko kolej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Jakbym jechał koleją, to bym jechał sam i drożej. :I W każdym razie, zapraszam każdego do Poznania nawet w formie "Delegacji" Przyjmiemy z otwartością was <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 hmm... Po egzaminach na pewno sie wybiore na meet, chocby najblizszy byl w Moskwie , bo teraz to tyram, ze nawet dla Tulpy czasu nie mam :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Nie wypowiem się na temat tulpu... Istny debilizm... ale ja nic już nie mówię. Jeśli ktoś da jakieś pomysły na atrakcje, z chęcią skorzystamy z nich, na minimeetach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Jak dla mnie Polski Bus to już nieco za drogi, poza tym na Dworzec Centralny mam bliżej i pociągi bezpośrednie do Poznania o dobrej porze. Nie to, co Polski Bus, że przez Łódź się musi tłuc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kastlu Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Witam. Jestem początkującym bronym. Z chęcią więc pisze na ten minimeet. Czekam niecierpliwie na szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 O to informacja (Pierwsza na tym forum) na temat cotygodniowych meetów Ok, tak więc w sobote meet o 16:00. Plan jest taki. Spotykamy się pod McDonald's na 27 grudnia (Centrum, koło okrąglaka) i czekam tam na was 15 minut. Potem wszyscy obecni wybieramy się do Kanara (Dom jednego z bronych, duży, w miare sporo atrakcji), ja was zaprowadzę, więc dacie radę ogarnąć. Proszę zabrać dwa bilety MPK na 30minut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronas Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Podoba mi się koncept. Niestety dzisiaj nie mogłem wpaść, ale kiedy już mnie wywalą ze studiów to mogę w następny weekend wpaść. ^^. Dajcie jakąś relację może z tego spotkania, o ile jest co relacjonować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Wódka, whiskey, 15+ osób, dużo gadania, Warwick i wiele innych. Na tym trzeba byćpo prostu Teraz meet będzie w sobote również o 16:00 spotykamy się znowu pod Makiem przy okrąglaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ngageman Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 W tym tygodniu coś się odbywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Wiesz co to zależy, jesteśmy dosyć dynamiczni pod względem, przenoszenia się z miejsce na miejsce. Czasem w KFC w Starym Browarze, czasem w Macu przy okrąglaku, a czasem w domu u kilku bronies zależy jaka okazja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Cóż... echem. Jestem z Poznania... może kiedyś, jeśli praca mi pozwoli, spotkałabym się z Wami. Dobrze by było, gdybyście się jasno określili przed każdym przewidzianym mini meetem, o której godzinie i w którym miejscu zamierzacie się spotkać - a przy tym dać znać ewentualnym zainteresowanym na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronas Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Dobra, jednak mnie nie wyrzucili ze studiów więc nie mogłem się pojawić == Jutro sie spotykacie? Jeżeli tak, to czy jest to znów o 16:00 pod Mac'iem przy okrąglaku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ngageman Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Tak z ciekawości nadal aktualne, czy też wymarły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artafraates Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jeden ma być w piątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się