Jump to content

Cotygodniowe Minimeety Poznańskie

Lemur
 Share

Recommended Posts

MszhjAT.jpg

Witam serdecznie wszystkich, na forum!
Chciałem zaprosić wszystkich Poznaniaków i Wielkopolan, którzy są na tym forum do uczestnictwa w tych meetach.
Im więcej będzie osób na danym meetie, tym więcej może być prawdopodobnych atrakcji, bo dzięki temu, widzę zainteresowanie i udział jakikolwiek w Poznańskim fandomie.
Minimeety odbywają się w każdą sobotę o godzinie najczęściej 16:00 ale zdarzają się również o 14:00. Siedzimy najczęściej do godziny 20:00 ale to zależy też gdzie jesteśmy więc nawet dłużej możemy.
Spotykamy się zawsze w KFC w Starym Browarze (2 Piętro)
Jeśli chodzi o atrakcje, jesteśmy bardzo elastyczni i mamy atrakcje dla osób młodszych jak i starszych.
Jeśli ktoś ma pytania, piszcie na PW
Wielkopolanie, tak więc mam nadzieje, na wasze liczne przybycie! Pozdrawiam was :hug:<3
Lemur

Edited by Lemur

O to informacja (Pierwsza na tym forum) na temat cotygodniowych meetów

Ok, tak więc w sobote meet o 16:00. Plan jest taki.

Spotykamy się pod McDonald's na 27 grudnia (Centrum, koło okrąglaka) i czekam tam na was 15 minut.

Potem wszyscy obecni wybieramy się do Kanara (Dom jednego z bronych, duży, w miare sporo atrakcji), ja was zaprowadzę, więc dacie radę ogarnąć.

Proszę zabrać dwa bilety MPK na 30minut

Cóż... echem. Jestem z Poznania... może kiedyś, jeśli praca mi pozwoli, spotkałabym się z Wami.

Dobrze by było, gdybyście się jasno określili przed każdym przewidzianym mini meetem, o której godzinie i w którym miejscu zamierzacie się spotkać - a przy tym dać znać ewentualnym zainteresowanym na forum.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...