Aaaa Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 -Um... wciąż nikt nie dostał decydującego głosu... -Ano trzeba by poczekać jeszcze chwilę, bo póki co, to nie widać na horyzoncie nic nowego... To jak, do kogo stokrotka ma iść? -Um... ciężko mi wybrać... może... -Damy im jeszcze trochę czasu? -Ym... tak? -No dobra! To w takim razie poczekamy jeszcze trochę! Głosujcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Głosuję na Melody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja tak samo głosuję na Melody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 W takim razie Melody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Melody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 -Uuuu Stokrotka wędruje do... WERBLE! *bum bum bum bum* -Um... Melody? -Dokładnie tak! Gratulacje Melody! Oto Twa Stokrotka! A teraz następny kwiat... -Co to jest? -Um... to jest Piwonia... -Piwo... co? Chwila! Czy to ma w sobie... Lol! PIWOnia... śmiechowe. Aż wiem komu bym to dał... ale ok.. -Um... komu byś dał? -Nie bobulowi -Em... no dobrze... to... um... jak nie chcesz, to nie musisz mówić... -Ale... e... nieważne. Tak więc Piwonia! A tutaj lista osób, które już dostały kwiat! Głosujcie! Róża - Wszyscy! Irys - Arjen Tulipan - Tric (oddany) Chryzantem - Jacob.zvierz Lilia wodna - Magenta Stokrotka - Melody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Takie piękne i czerwone że dam go eee...(losowanie) Vanai...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Vanai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 *Chwilę się zastanawia* Nazwa jest bardzo dziwna i moim zdaniem pasuje do sporej ilości osób Głos oddam na Black Hayate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 A ja bym właśnie dała Bobulowi. Więc mój głos idzie na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Czyli co? Kolejny kwiat idzie do... uwaga uwaga! No właśnie!-Ale... Ty nie... um... nie powiedziałeś do kogo... -A... no tak... to idzie do Vanai! Gratulacje! A teraz lecim dalej... cóż to za kwiat?-Ummm taki sobie... -Hyyyy? A co to?-Um... to jest Cynia wytworna... -Wytworna? Jak to brzmi... no nic. To co? Do kogo idzie ta Cynia?-Wytworna... Róża - Wszyscy! Irys - Arjen Tulipan - Tric (oddany) Chryzantem - Jacob.zvierz Lilia wodna - Magenta Stokrotka - Melody Piwonia - Vanai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 PitPL nie wiem czemu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Niech będzie PitPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 PitPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 PitPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 -Och czyli to... -Tak, to chyba to...-Czyli um... -Ano um...-Cynia wędruje do... -Wytworna... Znaczy nie! Nie wędruje do wytwornej! Nie nie nie! Ona wędruje do Pit-a!-Um... brawo Pit! Ten... kwiatek jest dla... Ciebie... -Od nas dla Ciebie! Dobra to co następne?-Um może... -Oooooo... a cóż to za piękny kwiat?!-To jest Fuksja... em... -To... brzmi... tak... Fuksja -Ale... o co chodzi? -Nic... to do kogo wędruje... FUKsja? -Ym... wybierajcie? Róża - Wszyscy! Irys - Arjen Tulipan - Tric (oddany) Chryzantem - Jacob.zvierz Lilia wodna - Magenta Stokrotka - Melody Piwonia - Vanai Cynia wytworna - PitPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Jaki śliczny Dajmy go Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Octavia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Octavia, dla ciebie mordko ty moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 No więc... Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 -No no no! Prawie jednogłośnie wybraliście!-Um... tak... ten kwiat... -Fuksja -Em... wędruje do Octavii... -Oczywiście gratulacje! I mamy nadzieje, że odpowiednio zajmie się swoim kwiatem! Niech o niego dba!-Tak. Mam nadzieję, że um... zajmie się nim należycie... jeśli to nie problem... -Okej! To co następne?-Oto... Miłek wiosenny... bardzo piękny kwiat -No no no... idealny na wiosnę i taki... miły No dobra dobra. To skoro tak, to...-Um... wybierajcie? -Dokładnie! Wybierajcie! Róża - Wszyscy! Irys - Arjen Tulipan - Tric (oddany) Chryzantem - Jacob.zvierz Lilia wodna - Magenta Stokrotka - Melody Piwonia - Vanai Cynia wytworna - PitPL Fuksja - Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Śliczny. ;_; Niech dostanie go Lisica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 -Hmm... skoro tak, to Miłek wiosenny wędruje do... -Lisicy? -Ouuuuooo Fluttershy! Czytasz mi w myślach! -Ym... nie, ja tylko... -Dobrze! To teraz następny kwiatek! -Um... dobrze... -Ha! Wiem co to! Toi Mleczak jest! -Tak! Bardzo dobrze... to jest Mleczak -No tak... tylko teraz... kto go dostanie? -Um... zobaczymy... Róża - Wszyscy! Irys - Arjen Tulipan - Tric (oddany) Chryzantem - Jacob.zvierz Lilia wodna - Magenta Stokrotka - Melody Piwonia - Vanai Cynia wytworna - PitPL Fuksja - Octavia Miłek wiosenny - Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 To może MLO_pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts