Aaaa Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 -Tulipan... no cóż, wygląda na to, że trafi on do... mnie? Lol, tak bardzo tulący -Ale kwiatek sam z siebie ładny -No jasne, że ładny. Nawet się cieszę, że coś dostałem... ale ja... ja tulący? -Um... nie chyba... um... nie wiem... -Nie to, abym miał jakieś obiekcje, ale chyba ktoś inny powinien go dostać, co nie? -Ym... czyli go nie przyjmujesz? -Nope Oddam go komuś innemu... tylko teraz komu... -Ale jesteś pewny, że nie chcesz? -Yyy... ja... Twoje kwiatki są ładne, ale ja nie zaslużyłem na TEGO kwiatka... Może na jakiś inny... -Um... no dobrze... w takim razie, kto powinien dostać Tuliana? -Hmm... a niech będzie... Tric. Teżna "t" więc... -To bardzo miłe z Twojej strony -Nie mówmy już o tym... dobra, to dalej! Jaki kwiat teraz? -Chryzantem... kwiat pogrzebowy... Nie rozumiem dlaczego. W sumie brdzo ładny kwiat to jest... -Um... ja też nie wiem... jak dla mnie jest to wesoły kwiat... em... chyba... -No nic no... to dla kogo ten kwiatek? Głosujcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Jak pogrzebowy to może przydać się jacobowi.zvierzowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Jacob.zvierz niech go dostanie! Takie pogrzebowe klimaty do niego pasują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 a ja bym dała....hmmm... Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Według mnie jacob.zvierz powinien dostać ten kwiat :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Pogrzebowy?! Chryzantem?! Hmm... i to jeszcze w różowym kolorze?! Rany... ale nie będę głosował na siebie, pójdę więc za Arjenem - na Cuddly doggy oddaję głos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Jacob.zvierz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Jacob.zvierz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Jacob.zvierz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Jacob.zvierz przez tą sygnaturę i awek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 -Chryzantemy złociste w pół... yyy znaczy... tak. Wygląda na to, że mamy nowego właściciela tego pięknego kwiatu pogrzebowego! A jest nim... Fluttershy - mogę prosić? -Um... Jacob.zvierz -Dokładnie! Gratulacje i miłego łażenia po grobach z tym kwiatem! A teraz dalej... Co teraz mamy? -Ym... wygląda na to, że następny kwiat będzie... um... bardzo piękny! Znaczy... moim zdaniem jest piękny... ale jak komuś się nie spodoba, to... no um... nie musi... bo to każdy sam decyduje o tym... ale ja uważam, że jest ładny, chociaż nikt się z tym zgodzić... nie musi... -Yyy... A jakiż to kwiat? -Lilia wodna... rośnie na listku i ma piękne kolory -Rzeczywiście to piękny kwiat! -To jak myślicie... komu się należy owy kwiat? -Um... głosujcie! Znaczy... jeśli chcecie... -Tam dam! Do głosowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ja bym tę lilijkę dał Magencie... Dlaczego? No cóż... Chociaż pewnie za to, że jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Też bym dała Magnecie ta lilia jest taka Fabolous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Nogalik! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jeju, jaka śliczna Madżi. Moja śliczna BSBFF zasługuje na śliczny kwiat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nogalikowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 A ja dam Melody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Ja bym dał tego pięknego kwiata Raindrops. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Raindrops bo mi tak na myśl naszła (Ja nie chodzę po grobach tylko czcze Śmierć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Za mało fabolous, więc niech ją ma Raindrops. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 -Hmmm... -Um... coś się stało? -Wygląda mi to na... remis? -Och remis? Ale czy tak można? -Można, ale hm... No dobrze w takim wypadku pozostaje mój głos na... Mag Gratuluję Magenta! Lilia wodna wędruje do Ciebie! -Gratulacje -A teraz... -Um... następny kwiat? -Dokładnie -Znam to! Znam to! To jest... -Stokrotka? -...znałem D: -Och tak, ale ja... och... przepraszam... -Znaczy... dzięki za podpowiedź Fluttershy... ona była potrzebna... tak... -Um! Ciesze się, że pomogłam -No to ok... do kogo więc powędruje Stokrotka? Głosujcie! -Hyyyy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 hmm może smok strachul chyba że dostał już kwatek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Stokrotka powiadasz? Ja bym za Torronto głosowała. On jest taki delikatny i nieśmiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Po rymował sobie bym, ale mi się nie chce. Więc dam go do Raindrops. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 To ja głosuje na Melody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts