Herudin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Też bardzo proszę o wpisanie mnie na listę fanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Wpiszcie mnie... Proszę bardzo. ~ Nocturnal Edytowano Grudzień 30, 2013 przez Nocturnal Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Bardzo, bardzo proszę, aby mnie wpisano do listy fanów Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LunaR Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów księżniczki Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Proszę mnie dopisać do listy :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Pani Nocy Chciałabym się skryć pod twoimi ciemnymi skrzydłami nocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Skoro jestem gotów służyć Nightmare Moon, to również wiecznie pragnę służyć Lunie Doceniamy, żołnierzu Edytowano Styczeń 27, 2014 przez Nocturnal Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Dlaczego mnie nie wpisano do listy fanów Luny? Przeglądałam tą listę już 20 razy i mnie nie ma Dla dowodów cytuję moją prośbę, napisaną niecały miesiąc temu: Bardzo, bardzo proszę, aby mnie wpisano do listy fanów Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Zaszczytem dla mnie będzie służyć Księżniczce Lunie - jedynej, prawdziwej Władczyni Equestrii. Niechaj ci, którzy się jej sprzeciwiają nie ujrzeli już blasku jutrzni. Proszę o wpisanie na listę nocnych dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUNA:D Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Ja , proszę mnie dopisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Na wieki przy niej. Ku chwale Lunie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Kłaniam się nisko. Jestem gotów służuć ci do końca moich dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Jeśli można chciałabym zostać pod skrzydłami Pani Nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Ja tez chce dostać zaszczytne miejsce u boku wszech wspaniałej księżniczki Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havoc Shine Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 "Droga Sweetie Belle, ja też muszę sobie z tym radzić pod blaskiem mej starszej siostry." Szkoda mi Luny, choć Celestia nic do niej nie ma, ale cóż poradzić.. Służyć u boku Luny w mej osobie zawsze będzie obowiązkiem, zatem proszę o dodanie to tej jakże ważnej listy. Za Lunę! Za NLR! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastaya Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Jedna z miliona oddanych fanek jedynej w swoim rodzaju Księżycowej Pani prosi o wpisanie jej skromnej osoby na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Jestem gotów ponieść śmierć za mą królową! Chwała Lunie! Proszę mnie dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Dziękuję Królowo Nocy za to że dalej jestem pod twoimi skrzydłami. Ale jeśli można pragnę być Bliżej Ciebie Królowo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Pragnę jeszcze raz wspinać się do księżyca aż dojdę do niego! Królowo Nocy! Pragnę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Chcę być na liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Proszę o dopisanie mojej skromnej Osoby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
777 Ania Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Podpisuję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofi Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jeśli to nie kłopot ( ), to proszę mnie wpisać. (Yay, pierwszy post!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Dodasz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunarna Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Ja także jestem fanką luny Prosze o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts