RedSky Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Przepraszam, jeśli coś mogło kogokolwiek obrazić. Ja tak samo. Zastanawiają mnie jednak wciąż obrazy z życia Twilight. Może to jakaś wariacja zaklęcia podróży w czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Według mnie jest to... Dokładnie to, na co to wygląda. Katalog wspomnień, obrazów, zarejestrowanych obserwacji. Tak, jak Celestia mówiła - obserwowała Twilight od pierwszego momentu, jak ją spotkała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Skoro ją obserwowała to znaczy, że wiedział ku czemu to zmierza. Chciała zobaczyć czy wszystko jest na dobrej drodze. To pierwsza sprawa. Druga jest taka, że była jej nauczycielką i mentorką, a każdy prawdziwy nauczyciel z dumą i radością obserwuje postępy i sukcesy swego ucznia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts