Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Mieszkasz już Kryształowym Imperium jakiś czas i razem z księżniczką Cadance. Przez ten czas zdążyłyście się dobrze poznać i dzięki temu coraz bardziej i ufa. Raz po raz nawet radzi się ciebie gdy ma dylemat i inne sprawy wymagające pomyślunku. *** Budzisz się w swojej komnacie. Jest to dzień jak co dzień, gdy wstajesz i widzisz to co zawsze. Kilka szaf, na których stoją książki i inne bibeloty, komody, w których również znajdują się inne duperele, stoliki obok łóżka, na których stoją kryształowe lampki, które bez przerwy świecą lekkim światłem oraz twoja prywatna łazienka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Galaktyka zeszła na śniadanie i przywitała się z księżniczką. - Dzień dobry księżniczko! - Powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 < Nie napisałem, że była tam księżniczka ... > - Witaj kochana - odpowiedziała z uśmiechem widząc ciebie wchodzącą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Podeszła do niej z radością. - Kiedy śniadanie? - Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Cierpliwości kochana. Już niedługo będzie gotowe - powiedziała dalej trzymając na ustach swój radosny uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Galaktyka popatrzała się na nią i także się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Jak ci się dzisiaj spało? - zapytała po chwili milczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Cudownie, tak jak zawsze. - Powiedziała Galaktyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Nie chcę aby było ci niewygodnie. Luksus to nie jest, lecz mogę tyle zaoferować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Jesteś dla mnie taka miła, a ja nie wiem jak się tobie odwdzieńczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Wystarczy, iż będziesz postępować dobrze jak i od czasu do czasu mi pomagać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - A, właśnie pomóc ci w czymś? - Spytała niewinnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Nie musisz. Przynajmniej nie teraz - odpowiedziała z uśmiechem siadając przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Także usiadła przy stole i czekała na śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Po jakimś czasie do kuchni weszło dwóch kelnerów z miskami sałatek. - Smacznego - powiedziała księżniczka biorąc jedną z misek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Dziękuję. - Powiedziała i wzięła łyżkę sałatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Księżniczka również zaczęła jeść. Brała małe porcje i delikatnie gryzła każdy kawałek sałatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Galaktyka wzięła jeszcze jedną łyżkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Gdy ty zaczynałaś jeść swój posiłek to księżniczka Cadance skończyła swoją porcję. - Dziękuje za to śniadanie - powiedziała patrząc w stronę kelnerów po czym odwróciła głowę w twoją stronę. - Ja idę do swojej komnaty. Jakbyś czegoś potrzebowała to przyjdź, a teraz możesz robić co chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Dobrze! - Powiedziała i wbiegła do swojej komnaty. Wyjęła magią książkę i zaczęła ją czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Wyjęłaś pierwszą lepszą książkę, która okazała się najzwyklejszą książką kucharską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Otworzyła na nieznajomym jej przepisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Jeśli chodziło o gotowanie to za wiele sama nie wiedziałaś, gdyż wszystko za was robiła służba. Miałaś więc całą książkę kucharską do przeczytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Znudziło jej się czytanie, więc postanowiła wyjść z komnaty i zobaczyć co u księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Po chwili byłaś już przed jej komnatą. Drzwi były zamknięte, lecz chyba tam była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts