inka2001 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Otworzyła magią drzwi i popatrzyła przez nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Ujrzałaś sporą komnatę, w której mieszkała księżniczka i jej mąż, którego aktualnie nie było w imperium. Księżniczka natomiast smacznie sobie spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Zamknęła delikatnie drzwi i postanowiła wyjść z zamku. Zeszła na dół i wyszła na dwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Z dworu można było zobaczyć wielki dziedziniec oraz budynki jak i spacerujące kryształowe kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Popatrzyłam na dziedziniec. Chciałam kupić sobie coś do jedzenia. Rozpaczliwie zaczęłam szukać sklepu z jedzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 < A czy nie jadłaś przed chwilą sałatki? > Po chwili szukania weszłaś na rynek i mogłaś zobaczy wiele różnych straganów pełnych rozmaitego jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Zjadłam tylko jedną łyżkę. Postanowiłam kupić babkę. Podeszłam do jednego ze straganów. - Mogłabym kupić babkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Oczywiście - odpowiedziała klacz w podeszłym wieku. - Tylko jaką? - powiedziała pokazując ci dziesiątki różnych rodzai babek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wskazałam na babkę z migdałami. Były moimi ulubionymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Klacz szybko zapakowała babkę w jakieś opakowanie po czym podała ci je. - Należą się 3 drobiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Ojeju! Zapomniałam wziąść pieniędzy! Mogłaby Pani zaczekać? - Powiedziałam lekko zdenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Niech pani weźmie. Na mój koszt - odpowiedziała z uśmiechem wręczając ci pakunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Dziękuję. - Powiedziałam i uśmiechnęłam się. Wróciłam do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Gdy byłaś już przed bramą to strażnicy jak zawszę cię wpuścili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 zaczęłam zajadać się babką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Zjadłaś swoją babeczkę z wielkim apetytem. Już po chwili nic z niej nie zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Oblizałam się. Zaczęło mi się nudzić. Poszłam sprawdzić co u księżniczki i czy już wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Ponownie udałaś się do komnaty księżniczki. Po chwili stałaś tuż przed drzwiami wejściowymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Zawahałam się, ale lekko otworzyłam drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Zobaczyłaś ponownie ten sam widok, czyli śpiącą księżniczkę, która raz po raz zmieniała swoją pozycję leżenia, lecz poza tym nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Weszłam cicho do jej komnaty. Nie wiedziałam czy mogę ją obudzić, więc usiadłam na podłodze i czekałam aż nie wstanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po cichu przemknęłaś się przez drzwi, powoli je zamykając i usiadłaś przed łóżkiem księżniczki w oczekiwaniu aż wstanie. Wyglądała całkiem zabawnie, gdy przewracała się na łóżku w celu ułożenia się w wygodnej dla niej pozycji. *** Po okresie około 30 minut księżniczka wstała jeszcze na wpół śpiąca. Gdy przez przymknięte oczy zauważyła ciebie to podziałało jak zaklęcie i momentalnie wyskoczyła z łóżka z lekko pod denerwowanym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Witaj księżniczko, wyspałaś się? - Spytałam i uśmiechnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Księżniczka jeszcze chwilę się w ciebie wpatrywała po czym potrząsnęła głową. - A... tak. Chyba nic się nie stało przez moją... chwilową niedyspozycją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Nie. - Odparłam po czym wstałam. - Shining Armor już jest? - Spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts