Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Hej... spokojnie panienko bo się zagotujesz - rzucił Shining w twoją stronę, po czym usiadł na łóżku, na którym aktualnie leżałaś. - Nie ma teraz mowy, jeśli chodzi o naukę, gdyż księżniczka ma pełne kopyta roboty. Mówiła, iż najwcześniej za miesiąc lub dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - Dopiero? - Spytałam przerażona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 < Ma na ciebie spaść Narratorskie kopyto Wizi'a z krótkie odpiski? ._. > - Niestety, ale tak. Księżniczka ma wiele na głowie, a też ma własne, prywatne życie, a nie tylko służbowe i państwowe. Musisz o tym kochana pamiętać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 < Nie!> - Ale... ona dba o swoich uczniów i sądzę, że to na pewno nie stanie na przeszkodzie żeby nie przedłużyć lekcji! - Powiedziałam i wstałam z łóżka. - A tak w ogóle, to jak się tu znalazłam? - Spytałam z zaciekawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 < Działa jak zaklęcie ._. > - Gdy wracałem ze spaceru to zauważyłem ciebie. Spałaś pod jakimś drzewem i wyglądało na to, iż marzłaś. Dlaczego nie weszłaś do pałacu? Mogłaś się przecież tu przespać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - No właśnie problem w tym, że nie. Strażnicy którzy stali na warcie nie chcieli mnie wpuścić, a miałam za mało pieniędzy na powrót więc usnęłam pod drzewem. - Powiedziałam szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - CO!? - wykrzyczał wręcz kipiąc ze złości. - Powiedz tylko, którzy to byli, a dopilnuje aby byli odpowiedzialni za czyszczenie publicznych toalet swoimi własnymi jęzorami - powiedział spokojniej, jednakże nadal w złości i zdenerwowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Nie znam ich dokładnie, ale pamiętam głos tego jednego i słowa którymi mnie " powitał ". Miał strasznie straszny ton, i powiedział do mnie żebym spadała. To nie uprzejme. Aż starach pomyśleć, że strażnicy księżniczki są tak OKRUTNI. - Powiedziałam roztrzęsiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Shining Armor się zamyślił, a następnie wstał i chwile pokrążył po pokoju. - To byli strażnicy bramy tak? - zapytał po chwili zatrzymując się. Jego ton był bardziej ciekawski, niż zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tak. - Burknęłam. Ci strażnicy zachowywali się okropnie i dlatego powinni zostać ukarani. - Co zrobisz? - Spytałam zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Jak już mówiłem sprawię aby czyścili językami publiczne toalety. To ich oduczy bycia wrednym dla królewskiej uczennicy - powiedział z lekkim uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Także się uśmiechnęłam po czym podeszłam do drzwi. - Jest księżniczka Cadence? - Rzuciłam ostatnie spojrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 < Przecież sama wyjechałaś... > - Nie. Przecież ty sama tu przybyłaś czyż nie? Ona chyba została w imperium... Mam taką nadzieję - powiedział Shining Armor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Przecież poszła do księżniczki Celestii. - Odparłam. Księżniczka mówiła coś o tym, że idzie do Canterlotu. Czyżby nie poinformowała o tym swojego męża? Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 < No... nie... > - Nic nawet nie mówiła, że tu przyjeżdża. Nawet Księżniczka Celestia tego nie wiedziała. Jesteś pewna, że ma tu przyjechać? Nie przesłyszałaś się albo coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie wiem. - Odpowiedziałam zrezygnowana. Wydawało mi się, że słyszałam jak księżniczka mówiła że jedzie do Canterlotu. Teraz nic nie rozumiałam. Nie przesłyszałam się na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobrze Galaktyko... - powiedział Shining Armor. - Możesz zostać tu jak długo chcesz, a ja idę załatwić z księżniczką, abyś miała tu dostęp oraz ukarać tych strażników - po tych słowach ruszył w kierunku drzwi, a następnie przez nie wszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Stałam sama patrząc w kierunku drzwi. A co z moimi lekcjami? Co z nauką? - Shining Armor! - Krzyknęłam wybiegając za ogierem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Tak? - zapytał lekko zirytowany. - Mów szybko bo muszę coś jeszcze załatwić - powiedział szybko i z niecierpliwością czekał na twoje pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Chciałam spytać o lekcje! Załatwisz mi te lekcje? - Spytałam szybko. Widziałam zniecierpliwienie na jego twarzy. Nie chciałam go zdenerwować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Galaktyko... a co ja ci przed chwilą mówiłem? - zapytał zirytowany. - Księżniczka nie ma czasu na naukę kolejnych kucyków. Mówiłem ci, że będziesz musiała poczekać miesiąc lub dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - No tak. - Powiedziałam i zwiesiłam głowę. Więc księżniczka nie ma jednak czasu na nowych. Więc nie ma czasu na mnie? Na swoją dobrą i oddaną uczennicę. - To do zobaczenia. - powiedziałam i wróciłam do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Był późny ranek, a ty siedziałaś sama w swoim pokoju i nie wiedziałaś co robić. Okropnie się nudziłaś, gdyż nie było tutaj nic ciekawego. Shining Armor'a teraz nie ma, a Cadence jest w Crystal Empire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zaczęło mi się nudzić. Usiadłam i siedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Przez najbliższe kilka godzin nic się nie działo. Nikt cię nawet nie odwiedził, ani nie miałaś kontaktu z żadnym kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts