Turoń Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 na kompie dużo nie mam tyle co z Mojego dA www.turonie.deviantart.com Moje małe Turonie: powyższy z Mojego terazczasowego avatara Turoń anonim Kolejny Turoń Ksiądz. Ogólnie lubię Księży, a i Turonie też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Prace, choć mogące budzić kontrowersje u niektórych zdecydowanie wyróżniają się wśród większości fan artu na MLPP ^ ^ Masz naprawdę niesamowity styl zarówno rysowania jak i kolorowania, którego - nie ukrywam - szczerze Ci zazdroszczę :< Aczkolwiek liczę na kolejne niesamowite prace, ale może troszku bardziej odchodzące od tematów religijnych. ;3 A Aglet, jak to Aglet ma zawsze kilka pytań: - jakiego programu używasz? - jakiego tabletu graficznego używasz? [no ja przynajmniej nie wierzę aby takie cudeńka były tworzone za pomocą myszki...] - rysowanie to dla Ciebie tylko hobby czy coś więcej? [w sensie: chodzisz do szkoły plastycznej, studiujesz na ASP, zarabiasz na rysowaniu/rysunek to Twoja praca itp.] - rysujesz coś oprócz kuców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Póki co próbuje się przerzucić z photoshopa na gimpa bo mam obecnie tylko netbooka, na którym nie mam prawie nic, ale ten gimp mnie wkurza i często robię tez na My Paintcie. Tablet mam bardzo szatański , bo Pentagram ale rysik mam rozwalony i działam w sumie pół na pół z myszką(tzn nie myszką tylko tym czymś dotykowym co te netbooki zamiast myszki mają); a rysowanie to hobby i nie tylko, bo chodziłam do liceum plastycznego, prócz hobbystycznych kucyków (turoniów?) tworze obrazy religijne, które czasami sprzedaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Boże to jest piękne ;_; Bierzesz zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Od czasu do czasu...Kiedyś kucykowałam dużo ale w pewnym momencie za dużo osób chciało i już nie dawało rady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 wiesz możesz robić to na tury ^^ najpierw np: 3 osoby a jak już je skończysz to następne 3 osoby (jeśli byś chciał ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Od razu ostrzegam, że zapewne dłuuugo będzie się czekało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 czyli że jednak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Od czasu do czasu.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 a kiedy będzię ten "czas"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Kiedys (jeszcze przed FiM) z czasów ogólnego kucykowania zdarzyło Mi się robić również animacje , to tylko fragmencik , reszty niestety nie mam, może kiedyś uda Mi sie odzyskać (bylo to na innym komputerze,) czyli scene z innymi kucykami tanczacymi wokół kucyka(turonia?) Rolda i dalszej scenygdzie kucyki wesoło kręcą się z Roldzikiem na karuzeli . a kiedy będzię ten "czas"? Jak ktoś Mnie poprosi i powie co i jak...noi kiedyś może się zrobi ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 A jeżeli już byś przyjmowała requesty/commisony to rysujesz coś oprócz kuców? :o Albo może byś była chętne na art trade/collab? Ja bym chętnie się podjęła, z tym że to też za jakiś czas bo aktualnie ani weny nie mam, ani czasu. :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 to ja po prosze moje OC http://golden-fly.deviantart.com/art/Golden-Fly-Reference-345506253 możesz robić ile chcesz, ja poczekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Turonie troszkę przerażające, chyba ze względu na oczy. Ten różowy jest słodki. Mroczne klimaty, mam mieszane uczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 A jeżeli już byś przyjmowała requesty/commisony to rysujesz coś oprócz kuców? :o Albo może byś była chętne na art trade/collab? Ja bym chętnie się podjęła, z tym że to też za jakiś czas bo aktualnie ani weny nie mam, ani czasu. :< A cu to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 A cu to? To na DA -request rysunki na zamówienie -Commison Rysunki na zamówienie za punkty lub kase -art trade ty rysujesz coś komuś i on tobie też -collab łączne rysowanie np: jedna osoba robi szkic a ty kolorujesz itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Dziękuje za objaśnienie. Jestem za^^ Prócz kuców też rysuje, obecnie głównie obrazy religijne:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Niech będzie pochwalony! kolejny Turoń, następny będzie OC Mrs.Octavi, Golden Fly^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 ot i Golden Fly: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Suuper kucyk. Rysunek z tablet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 z tabletu i z myszki, bo moje tabletowe piórko umiera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Pochwalony! Kolejny Turoń! Oraz.. Ks. Jagoda z porożkami i skrzydłami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 hmm, jakby to ująć... oryginalne arty xD Wykonanie jest świetne, bardzo dobrze to wszystko wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 OMFG *o* Jakie to piękne <333 Uwielbiam cie <3 Bardzo dziękuje <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Rysunki są świetne, a patrząc na styl, to może spróbujesz narysować Discord-a? To żę większość postaci ma rogi strasznie mi o nim przypomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts