Flutteragon Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 A czy... Ja mógłbym prosić o rysunek.?... Może być narysowany jak chcesz... Byle by był... Chciałbym mieć rysunek od takiego artysty :3 Chciałbym śpiącą Flutterkę z przymkniętym okiem i uśmiechającą się... Da rade.? Jak nie to ok... Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 O masz. FlutterGangsto, za Twojego Turonia oczywiście,że zrobię! jak znajdę czas to się wezmę^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Dla Swahili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swahili Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Dziękuję Turoniu! To jest przepiękne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Jak zwykle Turoń, rysunki powalające. Pinkie Pie w wersji pegaza jest słodka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted March 21, 2013 Author Share Posted March 21, 2013 Tak trochę z innej pary kaloszy: Święty Michał Archanioł z diabłem! 8D i coś dla FlutterGangsty:fluttershy4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrenka Katherine Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ooooh la la, przecudowny Michał <3 Brak mi słów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted March 21, 2013 Author Share Posted March 21, 2013 A to specjalnie dla YarvinleCretina RAINBOWDASH! BUAHAHHAHAHhHAHHAHahah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrenka Katherine Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 "Rainbow Dash always dresses in style" BUAHAUAHUAAHAUAHAUAHAAUHAAHHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Świetny Anioł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magpie Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 hahahah ta Rainbow jest świetna xd hmm, i ten anioł... wspaniały. zacne rysunki, zacne : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arameje Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 jak zwykle świetne rysunki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flutteragon Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Dziękuje Turoniu.! Badzo ładne ^o^ Jak teraz ja moge Ci się odwdzięczyć.? ^W^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryś Raindrops Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Przecudownoślicznopięknozajedwabiste! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Dziękuje Turoniu.! Badzo ładne ^o^ Jak teraz ja moge Ci się odwdzięczyć.? ^W^ FlutterGangsto! To ja się Tobie odwdzięczam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flutteragon Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 FlutterGangsto! To ja się Tobie odwdzięczam! Ale dałeś mi Hug'a! To jest już odwdzięczenie.! ^o^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iosovoi Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Obrazki genialne. Bardzo, bardzo, bardzo chciałabym poprosić o narysowanie mojego OC. http://i.imgur.com/30oMwV8.png Byłabym straasznie wdzięczna za rysunek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violet Star Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Piękne! Masz niesamowity talent! Zazdroszczę co takich zdolności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bafflord Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Śliczne prace... Widać, że posiadasz zarówno talent, jak i umiejętności (godne pozazdroszczenia). Pochwalić już bardziej nie potrafię, ponieważ niespecjalnie się znam na meandrach rysowniczej sztuki. Czekam na więcej! I Bóg zapłać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fagglenorusie Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 O w mordę jeża, w imię łaski najchwalebniejszego Pana! Kolejny temat który zachwycił moje gałki oczne! *.* Ja nie.., nie mam pojęcia co napisać, ale już piszę, bo chcę napisać jak mi się podobają, ale nie wiem co na pisać, bo tak mi się podobają... CO TY?! Podobają?! Nieee! LEPSZE SŁOWO! Ktoś ma słownik, albo dysponuje wszystkimi słowami?! One są...są... PRZEZAJECZADERSKIE! Nie no. Nie chcę kopiować, bo już było naprawdę długie słowo. Ale gdyby był konkurs, na stówkę bym wygrała, ale o tym nie mowa. Ohohohoh, robisz to przecudownie. No, nie dziwię się że ukończyłeś jakieś studia plastyczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Dla Iosovoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fikus Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Turoniu...moge poprosić o rysunek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Turoń jak zawsze ślicznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Green Flame: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Ładnie wykonane xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts