Bafflord Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Abyssal Outlaw Abyssal zaczął już powoli rozróżniać otaczające go kształty, gdy przez grotę potoczył się jakiś koszmarny głos. Ogier zastrzygł uszami, usiłując zidentyfikować z której strony dobiega. Zdawało mu się, że z kierunku wyspy... – Szlag by to... – wymamrotał odruchowo Abyssal – potężne, złe istoty muszą atakować akurat, gdy nic nie widzę. – Heeej, mam do was małą prośbę! – zawołał w stronę, w której jak sądził stała reszta jego towarzyszy. W rzeczywistości krzyczał do ściany, ale wystarczająco głośno, by inni byli w stanie go usłyszeć – Czy ktoś mógłby mnie łaskawie poinformować, co za pokraka chce nas zabić tym razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Sad Blind Ogarnęłam się i już bardziej spokojnym głosem spytałam-Kto to?!?!?-powiedziałam a raczej spytałam. No pięknie. Kolejna osoba ma chrapkę nas zmordować.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Chciałam obwieścić że przez CAŁE wakacje będę nieobecna z powodu licznych wyjazdów. Ale spokojna głowa, wrócę....... Na pewno. ~Sad Blind PS. Będę pisała tak często jak tylko mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Na chwilę obecną aktywnych graczy mamy 3. Z tylu chętnych. Niedługo wrzucę tu stosownego posta. Kraina śmierci nie pieści się z nikim. Osoby które nie wyrobią się z odpisami do czasu mojego odpisu...cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 TRAVELLY (Przepraszam za brak odpowiedzi ale nie miałam czasu i głowy do pisania postów) Travelly rozejrzała się po grupie. Ze strachem zobaczyła że ilość kucyków zmniejszyła się znacznie. //Ta kraina coraz mniej mi się podoba... Zbyt dużo kucyków zniknęło w tajemniczy sposób. // Rozejrzała się po jaskini. Zatrzymała swój wzrok na wyspie i kucyku stojącym na niej. // Po co on tam polazł? Mało mamy kłopotów?// Słuchajcie! - powiedziała głośno do wszystkich a zwłaszcza do Pinkameny - Jaki mamy plan działania? Nie możemy stać tutaj i czekać aż to coś nas zje. A tak w ogóle gdzie jest wyjście? (Piszę z telefonu więc myśli Travelly są oznaczane // // ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Niestety, ale sesja umarła. Zamykam oraz przenoszę do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts