Metka04 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Dobrze - aby ich okrągłe głowy nie wyglądaly jak wodogłowia XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Dobrze - aby ich okrągłe głowy nie wyglądaly jak wodogłowia XD Masz rację nie zauważyłam nawet tego. Obiecuję poprawę.:-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Trzymam kciuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Tak więc zrobiłam digital. Taki tam prosty bez udziwnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Ostatnio tworzę w digitalu, uczę się kolorować myszką i robić tła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Rysunek w gimp OC Sajback: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Słodziuśnie, chociaż tło i czarny obrys trochę nie łapią się nawzajem Myślę, że tło powinno nabrać trochę koloru, gradientu albo troszkę rozmycia, chmórki byłyby w porządku, gdyby nie były takie ostre i chaotyczne. Główka obok- o wiele lepiej Widać jednak parę niedoróbek (głównie przy włosach) Kwiatki wprowadzają spokój. Nie ma się co czepiać! Dobrze Ci idzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Tak więc, druga odsłona OC Sajback. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Tak więc ostatnia wersja OC Sajback, nie ma to jak rysować wygląd z opisu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Odświeżam wątek z moimi rysunkami. Trixie: Wreszcie uznane OC Sajback: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Powiem ci, że Trixie, jest jedną z tych lubianych przeze mnie postaci. I to nawet bardzo A to jak ją narysowałaś jest boskie Te oczy i ta czerwień pochodząca z amuletu. Naprawdę nie wiem do czego mogłabym się tu uczepić. Za bardzo mi się podoba. To jest chyba wada A drugi równie odjazdowy, sama bym chciała dojść do takiej wprawy w rysowaniu. I dzięki za radę w sprawie prezentu na święta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Powiem ci, że Trixie, jest jedną z tych lubianych przeze mnie postaci. I to nawet bardzo A to jak ją narysowałaś jest boskie Te oczy i ta czerwień pochodząca z amuletu. Naprawdę nie wiem do czego mogłabym się tu uczepić. Za bardzo mi się podoba. To jest chyba wada A drugi równie odjazdowy, sama bym chciała dojść do takiej wprawy w rysowaniu. I dzięki za radę w sprawie prezentu na święta Miło mi bardzo, że się podoba Trixie. Zazwyczaj robię sobie przerwę od rysowania i co rysunek coś poprawiam. Nie mam super dobrych kredek czy farb, korzystam z tego co posiadam. Szczerze to sama bym chciała taki prezent na święta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ciesze się, że dalej tutaj można oglądać Twoje obrazki :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Ciesze się, że dalej tutaj można oglądać Twoje obrazki :> Zdecydowałam się rysować, by nie stracić swojego talentu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Dwie następne prace: OC Mellion i Indis OC Sajback 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Musze powiedziec, że kucyki wychodzą ci coraz lepiej. Bardzo podoba mi sie pierwszy obrazek z OC Mellion i Indis. Wyszedł ci świetnie. Drugi mnie mi sie podoba, ale wciąż jest bardzo ładny. Bede obserwowac ten temat, bo widze wielkie postepy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 jak kolorujesz to staraj się robić tak aby Ci kartka nie prześwitywała Tzn żeby było gładko, bez takich białych kropeczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 jak kolorujesz to staraj się robić tak aby Ci kartka nie prześwitywała Tzn żeby było gładko, bez takich białych kropeczek Właśnie nie chciałam kolorować na mocną czerń. Wciąż nie mogę poskromić akwarelowych kredek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 akwarelowe kredki używa się na mokro. Inaczej są jak zwykłe kredeczki, czyli nie używasz ich możliwości w żaden sposób. Nabądź bardziej twarde kredki jeśli za mocne dociskanie powoduje nadmierna intensywność, albo nakładaj warstwowo jasniejsze barwy na wierzch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 akwarelowe kredki używa się na mokro. Inaczej są jak zwykłe kredeczki, czyli nie używasz ich możliwości w żaden sposób. Nabądź bardziej twarde kredki jeśli za mocne dociskanie powoduje nadmierna intensywność, albo nakładaj warstwowo jasniejsze barwy na wierzch. Nie trzeba ich używać na mokro ostatni kucyk jest rysowany tylko tymi kredkami. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Nie trzeba ich używać na mokro ostatni kucyk jest rysowany tylko tymi kredkami. XD oczywiście że nie trzeba, ale można, z wodą działają jak farba akwarelowa i ładnie się rozprowadzają, min wypełniają te białe punkciki w papierze,których nie sięga zwykła twarda kredka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Nie trzeba ich używać na mokro ostatni kucyk jest rysowany tylko tymi kredkami. XD inaczej - kredka akwarelowa została stworzona jak nazwa wskazuje jako odmiana akwareli. Akwarele używa się na mokro i takie jest główne założenie działania tych kredek. Sucho posługuje się nimi jak zwykłymi ołówkowymi kredkami o takiej miękkości. Porownywalne z koh-i-noorem np wersja Polycolor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 inaczej - kredka akwarelowa została stworzona jak nazwa wskazuje jako odmiana akwareli. Akwarele używa się na mokro i takie jest główne założenie działania tych kredek. Sucho posługuje się nimi jak zwykłymi ołówkowymi kredkami o takiej miękkości. Porownywalne z koh-i-noorem np wersja Polycolor Mi się osobiście nimi dobrze rysuje, jeżeli nałożę dwie warstwy koloru wtedy wygląda dobrze. Używam też bambino na profesjonalne kredki mnie teraz nie stać. Polycolor były u mnie w księgarni, jednak już je sprzedano tylko 64 zł piechotą też nie chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 jak ktoś dobrze rysuje to i świecówkami z przedszkola da radę tak więc rodzaje kredeczek są tylko żeby sobie samemu trafić w gusta i ułatwić. i absolutnie nie ma sensu wydawać nie wiem ile na coś co można zastąpić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts