Turoń Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 AAAWWWWWW!!!!!!!!!!!! *v* Ileż to szczęścia mi owe śliczne cudne Turonie Twojego autorstwa przyniosły! Awwaww! Noi nie wiem jak się odwdzięczyć i jak okazać moją radość Są Takie śliczne! Dziękuje Ci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Po co od razu się odwdzięczać. Fajnie, że się podobają Tobie Turonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Zrobiłam zdjęcia rysunków twoja postać OC VileRaven. Pierwsza postać twojej bohaterki, tak jakoś mi się narysowało. I jej drugi wygląd jaśniejsza. I razem obydwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ależ Twoje rysunki poładniały. O,o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ależ Twoje rysunki poładniały. O,o Dziękuję, faktycznie troszkę się zmieniło. Od teraz będę tylko rysować, na zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Tylko na zamówienie? Smutno. xd Robisz tylko kucyki, czy też może coś innego (np. ludzie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Tylko na zamówienie? Smutno. xd Robisz tylko kucyki, czy też może coś innego (np. ludzie)? Rysunek dość dużo czasu mi zajmuje, a ja muszę też mieć dla siebie czas. Tak rysuje ludzi, elfy,anioły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To narysuj mi Sebastiana Michaelisa (z Czarnego Masła(czyt.Kuroshitsuji)). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To ten na twojej sygnaturze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Twoje rysunki są świetne. Mogłabyś narysować mi moją OC? Tutaj masz miniaturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To ten na twojej sygnaturze? Tak. Google nie boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Hmmm... ok, nie martw się to, że już nie interesuje się mangą nie wiem co to za manga. Spodziewaj się rysunku na koniec tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Oki doki. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 ło jejku xD właśnie znalazłaś sposób na uśmiercenie Raven XDD a ogułem prace bardzo fajne masz super styl i fajnie kolorujesz c: dziękuję bardzo <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Świetne rysunki! W takim razie ja poproszę mojego OC Blue Chocolate Wygląd w załączniku :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 ło jejku xD właśnie znalazłaś sposób na uśmiercenie Raven XDD a ogułem prace bardzo fajne masz super styl i fajnie kolorujesz c: dziękuję bardzo <3 O mamuśku nie chciałam zabijać twojej bohaterki, chociaż logicznie myśląc, można zabić umarłą?? :qKFPC Cieszę się, że się podoba. Świetne rysunki! W takim razie ja poproszę mojego OC Blue Chocolate Wygląd w załączniku :3 Z miłą chęciom, tylko jaki ma cutie mark?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To narysuj moją OC. Masz ją tutaj. Tylko narysuj ją dorosłą, poproszę. A, i piorun na twarzy ma tylko z jednej strony. http://fav.me/d61pkh5 Dodatkowo znaczek. http://fav.me/d61pjsk Nie sprawi to problemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To narysuj moją OC. Masz ją tutaj. Tylko narysuj ją dorosłą, poproszę. A, i piorun na twarzy ma tylko z jednej strony. http://fav.me/d61pkh5 Dodatkowo znaczek. http://fav.me/d61pjsk Nie sprawi to problemu? Masz śliczne OC, nie ma sprawy narysuje w kilku wersjach zawsze tak robię. Oj nie sprawi żadnego problemu, lubię rysować dla kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 HA ! własnie nie można ale widzisz : D ty możesz ale wiesz wybaczam ci XD i dziękuję jeszcze raz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Twoje rysunki są świetne. Mogłabyś narysować mi moją OC? Tutaj masz miniaturę. Hahaha, nie zauważyłam twojego postu. Pewnie, że narysuje Twoje OC. Jaki ma cutie mark? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Aww Jakaż urocza OC VileRaven~ Świetnie Ci wychodzą Kuce, coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Czy tez mogłabym poprosić żebyś mi coś narysowała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Czy tez mogłabym poprosić żebyś mi coś narysowała? A co byś chciałabym Tobie narysowała?? Znalazłam mój dawny rysunek, chyba z dwa lata temu tą postać rysowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Łoż to ile wtedy miałaś lat? bo nie wygląda tak źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Ja bym prosiła o moją Golden Fly http://golden-fly.deviantart.com/art/Golden-Fly-Reference-345506253?q=gallery%3Agolden-fly%2F42487352&qo=7 i Hungary http://golden-fly.deviantart.com/art/PruHun-363703954?q=gallery%3Agolden-fly%2F37733263&qo=4 / http://golden-fly.deviantart.com/art/Sweet-fragrance-of-flowers-364052569?q=gallery%3Agolden-fly%2F37733263&qo=2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts