Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Już, już - Uleczyłem Socks - Już jesteś sprawna. - Popatrzyłem po sobie. Moje ciało całe we krwi, w niektórych miejscach było widać mięso. Oparłem się o kamień i zachciało mi się spać. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Klacz wciąż śmiała się. Siedziała na ziemi i kiwała się w przód i w tył. - Umarłam! Ha! W końcu wyszło na moje! Owce milczą, a ja nie żyję! - Wznowiła histeryczny napad śmiechu. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Na prawdę jej nie widzicie? Zapytała Socks pokazując gdzie siedzi nowy przybysz. - Co ci?Cholerka od początku!Ja jestem Socks Chaser a ty? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Victo pomóc ci? Powiedziałem do kolegi który najwyraźniej cierpi. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ja? Och, tak. Oczywiście że ja. Dearme. Tak mnie nazwali. Równie dobrze mogłabym nie mieć imienia! - zachichotała. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie wiem - Powiedziałem cicho - Umiesz leczyć magią? Jedynie tak można mi pomóc. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Socks zapytała uśmiechając się: - O jakie "Milczące owce" ci chodzi? Rozejrzała się dookoła.Nikt nie zwracał uwagi na Dearme. - Czy wy jesteście jacyś niewidomi?!Przecież jest tutaj ktoś nowy! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Umiem... Powiedziałem. Są 2 sposoby. Powiedziałem patrząc na rannego Victo. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Słabo się czuje i dla tego nic nie mówię - Powiedziałem ze złością do Socks. - Czy ktoś potrafi leczyć magią - Spytałem po raz kolejny. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Głupcy. Głupcy, którzy mnie więzili. Ale teraz... - zaśmiała się - ... Teraz powłoka cielesna opadła. Wiem dobrze gdzie jestem. O, tak. Wiem to. I kiedy tylko się stąd wydostanę... - urwała i rozejrzała się. Miała dziwne oczy. Niebezpieczne. - teraz milczą. Potem będą krzyczeć. O, tak. Krzyczeć! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Ja umiem... Mam 2 sposoby leczenia a mianowicie wampiryzacja i oddanie energii. Powiedziałem zamyślony. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Socks lekko się przestraszyła.Podleciała do WaveXa i zaciągnęła go do Dearme. - WaveX!To jest Dearme!Widzisz ją?!Czy ja oszalałam?! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wampirem - Zamyśliłem się - A trudno się powstrzymywać przed piciem krwi? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Tak widzę ją... Witaj jestem Wave. Powiedział trochę podenerwowany. - Victo... Nie jest trudno przetrzymać przed wypiciem krwi. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wave. Zapamiętam. Na zawsze. Ja niczego nie zapominam. - przestała się śmiać. Nagle, gwałtownie, niespodziewanie. Zmierzyła Wave'a wzrokiem. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Zamknąłem oczy. Widziałem ją Cynthia stała na końcu tego tunelu tak ciemnego. A tam obok niej bił blask światła. Wyciągnąłem rękę w stronę... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 @up RĘKĘ a nie kopyto. - Victo jesteś... Zdecydowałeś się? Proszę szybko. Powiedziałem w pośpiechu. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie wiem - Powiedziałem załamanym głosem - Ona tam jest... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie idź tam... Szybko wybieraj zanim zemdlejesz. Powiedziałem do Victa trzęsąc nim. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Co - Znowu widziałem Wave'a - No dobrze. Zrób co musisz. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie wiem co mam zrobić... Mam cie zrobić na wampira czy energię oddać? Powiedziałem zakłopotany. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Gdzie jest ten, o którego wizytę tyle razy się upominałam? Nie raczył mnie odwiedzić? - zapytała Dearme smutno. - Tyle razy... Ale teraz się udało. W końcu się udało - dokończyła, po czym znów zaczęła kiwać się w przód i w tył. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Wampir - Powiedziałem opadając z sił. Leżałem już na ziemi. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wrócę może o 22 ;_;. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Socks wyciągnęła jakiś kawałek strony od gazety.Był tam artykuł o masakrze w szpitalu psychiatrycznym.Jedyne co wiadomo o sprawcy to to że była klaczą i popełniła samobójstwo chociaż nawet w to trudno było uwierzyć.Reszta informacji należała tylko do policjantów.Był to jedyny taki przypadek w całej Equestrii. - Owce milczą...Dearme czy byłaś w tym miejscu?Nie żebym cię oskarżała o morderstwo ale myślę że mogłaś tam mieć...no nie wiem...dom.Wnioskuję po twoim zachowaniu Socks pokazała artykuł dla Dearme. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dobrze... Powiedziałem i wyciągnąłem kły i wbiłem je w szyję tak aby mógł zmienić się w wampira. Kiedy skończyłem otarłem się z krwi i odszedłem. - Czujesz się już lepiej? Link do komentarza
Recommended Posts