Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Zostaw. Niech zmiażdży moje życie. Niech stanie się taka, jak ja. Zabij mnie. Zrób to. O, tak, zrób to. Będzie ci lżej? Nic nie wiesz, owco. Nic. Zupełnie nic. - wyczuła manipulację Vecta w umyśle i postawiła ścianę. Kojarzyło się to z elektrowstrząsami, a to wspomnienie nie było przyjemne. Żadne z jej wspomnień nie było przyjemne, oprócz jednego... Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Najpierw mnie puść.Na razie nic jej nie zrobię. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Przechodząc przez postawioną ścianę odnalazłem to czego szukałem. W korze mózgowej. Zacząłem leczyć kawałek po kawałku. Naprawiając jaźń klaczy. - Mnie nie powstrzymasz tym - Znam się na psionice i magi lepiej niż ktokolwiek tutaj. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Dearme zamarła. Wydawało się, że przestała oddychać. Tak też się stało. Znieruchomiała zupełnie, bo opuściła ciało. Siedziała dwa metry za Vectem i uśmiechała się drwiąco. Nie zamierzała przerywać mu zabawy. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Tak BTW jak można wyjść z duszy Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Mam nadzieję że więcej takich oszołomów nie dojdzie do naszej grupy... Socks przypomniała sobie co powiedziała Dearme."Nic nie wiesz, owco. Nic. Zupełnie nic.". - Czego ja niby nie wiem?Pewnie powiesz mi zaraz że nikogo nie zabiłaś?!To że cię leczyli...nie wiem elektrowstrząsami nie oznacza że możesz sobie kogoś spokojnie zabijać. Zauważyła że Dearme się nie rusza. - Już nie żyje?Pięknie...nie wiedziałam że morderczynie potrafią się same zabić za pomocą siły woli! Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Klacz zaśmiała się, swoim zwyczajem drwiąco. - Nic nie wiesz, owco. Nic. Zabiłam ich i zabiłam siebie. O, tak. Zrobiłam to. Nie zabiłam ich spokojnie. Chcieli tego. Uwolniłam ich. Nikt ich już nie dręczy i nie będzie dręczył. Nigdy. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nawet jeśli to wciąż jest morderstwo...szkoda że nie zdechłaś.Co to za sztuczki? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wave stał obok z dziwnym spokojem. - Ciekawe jak to co ona tam zrobiła wyglądało? Pewno krwawo. Powiedziałem sobie pod nosem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Jakie sztuczki? - przybrała minę niewiniątka, po czym zwróciła się do Wave'a. - Chciałbyś zobaczyć? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wave znów powiedział do siebie - Ehhh... Skoda że nie umiem wnikać w czyjeś wspomnienia bym to zobaczył. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Twoje ciało leży bezczynnie a ty siedzisz za Victem i do mnie gadasz... Zwróciła się do WaveXa. - Każdy pocięty skalpelem i uduszony drutem.Sobie wyobraź!Ale lepiej żebyś nie widział. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Pocięty skalpelem... Nieprawda. - Pierwsze ciało wyparowało. - Nie cięłam ich dla przyjemności. To było dla nich. A tobie, Wave, mogę pokazać... Jeśli się odważysz, o, tak. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Socks ja widziałem gorsze rzeczy. Powiedziałem do Socks. - A co myślisz że nie chcę zobaczyć tą masakrę. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - WaveX nie wiem kiedy to będzie ale gdy tylko podejmę próbę zabicia jej to mam nadzieję że mi pomożesz...mogę liczyć na twoją pomoc? Socks zachowywała się jakby nie bała się mocy Dearme. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Zaśmiała się, kolejny raz. - Co ci to da, owco? Powiedz mi: co ci to da? Chcesz być równa mnie? Chcesz wciągnąć w to niego? Brzydzisz się moim morderstwem, a jesteś skłonna mnie zabić... Jak to się nazywało? Ach, tak. Hipokryzja. O, właśnie. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Co mi to da?Ja na przykład nie zginęłam i jestem tego pewna.Dlatego wierzę że na końcu będę mogła wrócić do Ponyville.A skoro ja mam szansę na powrót to i ty ją masz.Nie chcę żeby ktoś taki jak ty miał szansę na ponowne życie.I mogę cię zabić.Ale skoro Victo puścił mnie dopiero gdy powiedziałam ze nic ci nie zrobię to wolę trochę poczekać. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Socks jasne że pomogę ci... Ale i tak chciałem zobaczyć ten mordor co ona zrobiła. Wave powiedział po cichu i żartobliwie ostatnie zdanie. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dzięki. Socks uśmiechnęła się.WaveX był chyba jedynym członkiem drużyny którego można było nazwać "prawdziwym przyjacielem". Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Owca, jak Lunę kocham, owca. Wzięłaś nędzny kawałek papieru i sądzisz że wszystko wiesz? Nic nie wiesz. Masz mnie za wroga, oceniając po pozorach, o tak. Nic nie wiecie. Stracić kogoś jest lepiej, niż stracić siebie. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Skoro tak się bronisz to powiedz mi co tam zaszło!Co z tego że chcieli zostać zabici skoro to wciąż morderstwo! Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie bronię się. Nie wypieram się tego, co zrobiłam. Chcesz zobaczyć, co się stało? Podejdź bliżej i dotknij mojego kopyta. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Socks może jestem wampirem ale jestem tym który nie zabija normalnych kucyków ja próbuję się z nimi zaprzyjaźnić. Powiedziałem z uśmiechem do Socks. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - No to dawaj! Socks dotknęła kopyta Dearme. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Też chcę to zobaczyć... Powiedziałem do Dearme. @down Ok poprawione Link do komentarza
Recommended Posts