Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Hmmm... Lepiej się nie wtrącam. Powiedziałem i położyłem się ciężko. - Ehhh... że tutaj tylko kłótnie. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Chcesz mnie zabić. O, tak. Czuję to. A więc już nie jesteś lepsza ode mnie, którą tak gardzisz. Prawda, owco? - roześmiała się szaleńczo. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - No moim zdaniem tak się powinno z mordercami robić.Szkoda że jej kwasu nie wstrzykiwali...o nie Ariel!Mój kochany mieczyku!Moc leczącego proszku do prania! Socks rzuciła patyk w krzaki po czym kontynuowała gadanie. - Victo no jak tak można!Bronić mordercy?! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie wiem jak ty byś się zachowywała po torturach. I jeżeli nie chcesz żebym dalej wstrzymywał twoje rany to lepiej przeproś i nie obrażaj nikogo. Ona tobie nic nie zrobiła. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Ale jest chora! - Krzyknęła kipiąc ze złości. Obudziła się ze śpiączki. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Może dla ciebie - Powiedziałem - Ja jednak uważam inaczej stanąłem obok Dearme - Nie dam skrzywdzić jej wam. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Czyżby. - Ruff rzuciła się na Victa. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Tarcza energetyczna odrzuciła Ruff. - Zaufajcie mi, jeżeli nie chcecie jej zaufać. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wave stał zdziwiony tym co widział ale nie chciał się mieszać w to co się tam działo. - Czemu znowu się tu wszyscy kłócą? Powiedziałem do siebie smutny. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Pokazałam ci wszystko - zwróciła się do Socks - łącznie ze swoją śmiercią. Pokazałam prawdę. Nic ci nie zrobiłam i nie zamierzam. Żadnej z was. A wy dalej chcecie się mnie pozbyć. To czyni z was owce. Nie próbujecie rozumieć problemu. Chcecie się go pozbyć. - zaśmiała się ponownie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Zapiszczała cicho, a upadek był głośny. - Stawiasz się przyjaciołom? - Krzyknęła a jej oczy były złowrodze wpatrzone w Victa. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Spokojnie Dearme, nie zrobią ci nic przyrzekam ci. - Popatrzyłem na Ruff - Nie, to ty chcesz zrobić krzywdę komuś innemu. Zostaw ją w spokoju a nic się nikomu nie stanie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Tylko... tak... myślisz...! - Krzyknęła i dało się widzieć jej przemianę. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Socks nie słuchała Dearme.Nie wierzyła w to co mówiła "morderczyni".Podniosła karabin. - Victo zostaw ją!Bo zaraz nie pomoże ci nawet "Pan Śmierć"! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie zmuszajcie mnie do zrobienia wam krzywdy - Powiedziałem. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruff nie panowała nad alter- ego. Rzuciła się na byle kogo. Pierwsza ofiara to dearme. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ponownie tarcza odrzuciła Ruff. - Nie rób tego Ruff - Wykrzyknąłem do niej. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dearme nie poruszyła się, tylko patrzała na nich bez wyrazu. Nie miała wyboru nic zrobić. - Zostaw - powiedziała do Victa. - Niech mnie zabiją. Może im ulży. Przestaną się bać! - ostatnie słowo wypowiedziała szeptem. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruff skoczyła na Dearme. Zatopiła ostre kły na karku klaczy. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ponownie tarcza odbiła Ruff. - Nie - Powiedziałem do Dearme - Nie chcę żeby cie skrzywdzili - Po chwili powiedziałem cicho - Kogoś mi przypominasz. ~~~~~~~~~~~~~~~ Ja ciągle obok niej stoję. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wave załadował środek usypiający do karabinu i wystrzelił w stronę Ruffian by ją uspokoić. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruff miała czerwone zęby i pyszczek. Gryzła zajadle. Czarny wilk zmienił się w czerwonego. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Socks chciała strzelić w Victo ale nie mogła.Nie miała odwagi by strzelić w "przyjaciela".Gdyby strzeliła w Dearme byłoby już po niej...3 pociski leciały w stronę Ruff. - Victo rusz się idioto! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie - Wykrzyknąłem - Ona wam nic nie zrobiła. - Uleczyłem Dearme - Wszystko w porządku? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Na Ruffian nic teraz nie działało. Gdy strzała leciała w jej kierunku uderzała ją boleśnie w pyszczek. Odwróciła się od stojących i ruszyła na strzelających. Link do komentarza
Recommended Posts