Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 *to są strzałki uspokajające* - Przestańcie! Krzyknąłem po wystrzale. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Głuchy jesteś?!Chcę wam pomóc! Socks nie przerywała ostrzału. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruff natarła na Wevexa jak byk. Co za głupek! Pomyślała i jeszcze szybciej docierała do celu. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wave odskoczył tak aby Ruffian na niego nie szarżowała. - Socks masz strzelaj tym to są strzałki usypiające. Powiedziałem i dałem jedno pudełko z strzałkami. Kontynuowałem ostrzał strzałkami. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie pozostawiasz mi wyboru - Złożyłem ręce i zacząłem szeptać zaklęcie pieczętujące ciało i duszę. Wokoło Ruff wbiło się 6 filarów połączonych łańcuchem. Na każdym z łańcuchów była zawieszona kartka z tajemniczymi napisami. Nagle 7 filar spadł na ciało Ruff przygniatając ją. Znieczuliłem jej wszystkie mięśnie tak by nie mogła nawet nimi ruszać. - Przykro mi ale muszę. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruff zawyła. Jej pyszczek lekko zadygotał a potem przestał. Zamknęła oczy. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Socks podleciała do Dearme.Wyciągnęła pistolet i podała go dla niej. - Wciąż jestem owcą? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Podszedłem do Ruffian. Zostawiłem ochronną tarcze na Dearme. - Uspokoisz się? - Dałem Ruff możliwość rozmawiania. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wave podbiegł do Dearme i Socks - Co się dzieje? Zapytałem i patrzyłem jak Ruff przygniatają filary. (Victa 2 godziny przemiany minęły ) Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Chcę się dowiedzieć czy wciąż jestem owcą.No i daję jej broń. Socks uśmiechnęła się. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Dobrze... Jak coś jestem gotowy by pomóc, to moje hobby pomagać innym. powiedziałem i stałem jak słup patrząc na Victo i Ruffian. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Weź to. Nie jest mi potrzebne. Jesteś. I będziesz. Nie potrzebuję twojej łaski, o nie. Nie potrzebuję - powtórzyła i zaśmiała się. ~~~~~~~~ Ej, weźcie przystopujcie. Nie nadążam! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Strzela facehoof'a - Ten śmiech skąd ja go znam? Powiedziałem rozmyślając. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruff zawarczała. Z jej żołądka wydobywał się bulgot. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Oni nie lubią stopować :C. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - MASZ wziąć!Jak cię co zaatakuje to przynajmniej nie będziesz musiała czekać aż ci pomożemy. Spojrzała na Ruff i Victo. - Co zrobimy gdy Ruff zginie? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Umysł Ruff pracował szybko. Leżała przygnieciona. - Leze. - Powiedziała słowo po wilczemu znaczące " siła, wolność". Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie zginie - Powiedziałem spokojnie - To ją tylko unieruchamia. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wrrrr! - Znów zawarczała i rozległ się bulgot. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Tylko wiedźmin potrafił by się z tego uwolnić. Nie próbuj bo rozedrzesz sobie duszę i nie wiem czy skończysz nie lepiej od usmażonego kurczaka. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie wezmę tego. - powiedziała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wave nagle padł na ziemię. Zasnął. *Wave zasypia tak nagle jak się zamyśli zbyt długo* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Głupia... Socks schowała pistolet.Wyciągnęła kolejną butelkę wódki ale do połowy opróżnioną. - To co robimy? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ruff zaskowyczała. To była jej odpowiedz. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wave leżał tak obok Socks i mruczał coś pod nosem. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jeszcze raz dało się usłyszeć skowyt. Link do komentarza
Recommended Posts