Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Owca czy Postrach Owiec? Czarny czy biały? Woda czy ogień? Życie czy Śmierć? - zapytała Dearme. Na jej twarzy wykwitł piękny, szyderczy uśmiech. Nie roześmiała się. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Przygotowałem dość węgla, kawałków drewna, piwa, kiełbasek, żeberek i karczków. Mięso i napoje włożyłem do małej lodówki i zacząłem przeczyszczać grilla w kształcie studni. Po uprzątnięciu przygotowałem miejsca siedzące, hamaki i ławki. - Dobrze na razie starczy - Powiedziałem do siebie. Usiadłem na jednym z hamaków i zacząłem się bujać. Link do komentarza
VileRaven Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 *Nagle wlatuje czarny kruk po czym przyjmuje postać szarek klaczy o czarnej grzywie* Wybaczcie ... kucyki ,ale jestem nie w temacie bo dopiero teraz zauważyłam że zaakceptowano moje podanie . Czy ktoś mógł by mnie oświecić ? Gdzie jesteśmy i gdzie będziemy oraz co teraz robimy ? I czy mogłam się w tej chwili odezwać. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Droga Ville. Jesteśmy w punkcie wyjścia, Kraina Śmierci, wszyscy rzucają się na Dearme jak sępy na padlinę, Socks i Moonlight odkryły swą przyjaźń, Wave jest dla wszystkich miły (prawie) i sielanka ogólnie * Mogłaś. Link do komentarza
VileRaven Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Czyli co teraz ? moje podanie zostało zaakceptowane a wy jesteście w punkcie wyjścia ? Nic z tego nie rozumiem ._. Dalej nie wiem co mam robić . Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Pisać. Po prostu pisać. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Na razie siedzimy w kurorcie. Czyli możesz pisać co byś robiła dla rozrywki Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 *Może zacznę to tak* Orange popatrzyła na niebo i zobaczyła zmieniającego się kruka w kucyka *Popatrzyła z dużym zdziwieniem i nie pokojem* W-witaj ja jestem OrangeSteel. A ty jak masz na imię? Link do komentarza
VileRaven Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 *odwróciła się gwałtownie w stronę OrangeSteel* Witaj , Jestem VileRaven . *po czym znów odwróciła się tyłem * (ta sygna jest genialna xD ) Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 *dzięki:P* Hej *powiedziała do Vile* Wszystko dobrze? Nic ci nie jest ? Zapytała się VileRaven. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Na nieboskłonie słońce było coraz niżej. Wstałem i przygotowałem drewno i węgiel drzewny do grilla, polałem pdpałką i zapaliłem. Wyłożyłem na ruszt mięso i wyjąłem dla siebie piwo. - Ma ktoś ochotę na grilla? - Zawołałem do reszty grupy. Link do komentarza
VileRaven Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 *popatrzyła kontem oka* Nie , nic się nie stało , po prostu... oddaje się samotnym rozmyśleniom. (wybacz że robię takie wielkie przerwy ale ryje się na kompa siostrze xd ) *Raven usłyszawszy propozycję siadła twarzą do reszty ale nic nie powiedziała, dalej siedziała w cieniu * (a teraz znów przerwa xD ) Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Orange popatrzyła na Vile. Mogę ci jakoś pomóc? Po czym krzyczy w stronę Victo Czemu nie zaraz przyjdę! Po czym odwraca się w stronę Vile i podchodzi do niej. Nie chcesz zjeść z nami może? Link do komentarza
VileRaven Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Raven popatrzyła na zachocodzonce słońce Raven Popatrzyła na zachodzące słońce po czym spojżała na Orange i powiedziała Chciała bym , ale nie mogę ... wstała i dołączyła do reszty ale chętnie spędzę z wami ... ten , miły wieczór z powagą w oczach delikatnie się uśmiechnęła Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 *zamyślona* No dobra *mówi cicho di siebie* Po czym dołączyła do grilla Hej Victo masz może hmm no nie wiem jakieś procenty takie porządne *uśmiecha się* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Chciałabym powiadomić was że z powodu 13 stron w jeden dzień (!) należy pisać posty które mają przyjamniej 3 linijki.Inne będą uznawane za spam ^^.Dziękuję! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Socks wreszcie się obudziła.Podskoczyła jakby coś ją ugryzło i szybko sprawdziła czy prezent od Moonlight jest na szyi.Gdy zauważyła "nową towarzyszkę" szybko stanęła przed nią. - O!Jestem Socks Chaser!Miło mi cię poznać! Gdy usłyszała pytanie OrangeSteel natychmiast zaczęła krzyczeć: - Ja mam,ja mam! Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dearme tylko zmierzyła ją wzrokiem, swoim zwyczajem nie przyjmując żadnego wyrazu twarzy. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Jest Whisky - Podałem butelkę - Masz, myślę że będzie smakował - Zdjąłem dla siebie żeberko z rusztu. - Dearme chcesz coś zjeść albo się napić - Zapytałem szybko patrząc w stronę klaczy. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Nie, dziękuję ci. Jeśli będę potrzebowała, sama się upomnę. Ale dziękuję. - Powiedziała i wróciła do omiatania wzrokiem wszystkich pozostałych. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Uśmiechnąłem się do Dearme. Upiłem trochę piwa z puszki i zacząłem pochłaniać moje żeberko w sosie barbecue. - Ciekawe gdzie dalej będziemy szli - Zapytałem zaciekawiony. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ah dzięki Victo*po czym wzięła butelkę whisky Ooo naprawdę dawno nie piłam whisky. *rozmyśla się chwilę* I pobija Whisky. To co tam u was słychać *zapytała się grupy* Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Śmierć się wyprostował i wyskoczył z wody. Osuszył się magią i powiedział - Dobrze...teraz lepiej wszyscy do łóżek, bo jutro macie ciężki dzień Spojrzał się na zachodzące słońce i skinął na nie głową. One zaszło całkowicie i wokół zapaliły się złote lampy. Powiedział - Jakby ktoś mnie potrzebował to będę za godzinę, bo idę się przejść. Po czym zaczął iść w stronę jeziora w dolnej części doliny. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dragon_Adam...Ten gif kojarzy mi się z taką jedną grą o której wolałabym zapomnieć -.-. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Dearme czemu nie sprawdzasz umysłów innych? Socks zaczęła się śmiać.Wyciągnęła z torby "trochę" wódki po czym zaczęła pić.To cud że jeszcze nie pękła od jej nadmiaru.Wyglądało to tak jakby w tej torbie miała portal do fabryki.Gdy śmierć powiedział "Wszyscy do łóżek" Socks wstała i zebrała butelki.Pokazując kopytkiem Restaurację powiedziała: - A-A gdzie fą łóska?Restarfacja!D-Do łóżek!Bydzie cinszki d-dzień! Ledwo trzymając się na kopytach ruszyła w stronę "Restarfacji".Po przejściu kilku metrów przestała się jednak bujać na boki i zachowywała się jakby piła jedynie wodę. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Skąd wiesz, że nie sprawdzam? - zapytała. Powoli wstała i zaczęła szukać miejsca na ewentualny nocleg. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Socks wiem wiem ale to nie nie wchodzę na to po prostu szukałem gifa i znalazłem go z yt:P ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kiedy Orange skończyła wcinać swoją porcję żeberek i dopijać resztek whisky. *hik* ohh za dużo tej whisky *zaczęła iść chwiejnym krokiem* *hik*G-gdzie są łóżka*hik* *obraz przed jej oczyma się rozmazywał i rozdwajał* O dawso se tk ne upiam*zaczęła się śmiać* Po czym podeszła do jakiejś ławki i położyła się na niej i usnęła. Link do komentarza
Recommended Posts