Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Nie wiem co z nim zrobić.Wykorzystam je później.Dobrze by było gdybyśmy wyruszyli jak najszybciej.Jeśli nie teraz to po krótkim odpoczynku. Socks wzięła swój karabin i zaczęła go czyścić.Po minucie granatnik podczepiony do karabinu lśnił. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Spojrzała się na Socks Socks doradzę ci coś zostaw sobie to życzenie gdyż podczas podróży wszystko się może zdarzyć. Ja swoje zachowam i wypowiem na końcu wędrówki. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Chyba też tak zrobię.Dzięki za radę. Socks jak zwykle się uśmiechała.Niby chciała ruszać dalej ale chciała też zostać w tym miejscu jeszcze przez jakiś czas. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Sprawdź system Sprawdź system napędowy. Wypowiedział komendy i po kilku chwilach powiedział - Silniki strart. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Po wypowiedzeniu komendy start nim się zorientowałeś zacząłeś lecieć. Dobrze teraz nauczę cię jak sterować. By skręcić w lewo albo prawo bądź polecieć w górę czy tam w dół. Po prostu sterujesz ruchami swojego ciała i myślami musisz w tym samym czasie skręcić ciałem tak jak byś latał na swoich skrzydłach ale z potrójną szybkością. I jeszcze jedno możesz być spokojny jeżeli się rozbijesz. Tutaj nie zginiesz. W między czasie odchodzi od socks i podchodzi do swoich AeroSkrzydeł otwiera skrzyneczkę w której są 2 radia *łokitoki* Zabiera jedno radio i zamyka skrzynkę po czym podchodzi do Socks Trzymaj przyda ci się do komunikacji ze mną jak będę w górze.*Uśmiechnęła się* *Dobra widzimy się jak coś jutro ja muszę kończyć niestety :< to jak coś będę o 13 lub 14 jak laptop nie będzie zajęty:P* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wave latał sobie tak dobre pół godziny. - Orange skończyłem. Powiedziałem z uśmiechem oddając hełm. - Zabawnie było,a teraz znowu popatrzę na chmury. Powiedziałem i połorzyłem się by popatrzeć na chmurki. @ ja sobie jeszcze na forum po siedze. Dobranoc. @2 Jestem już xD (godz. 10.09) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Uważnie mu się przyjrzała. Słowa Victa wprawiły ją w dziwne odrętwienie. - Nie jestem pewna, ale ja chyba to samo czuję do ciebie. - powiedziała po chwili milczenia. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Victo ponownie pocałował Dearme. W końcu miał kogoś kto chciał by z nim być. - Twoje słowa wiele dla mnie znaczą - Patrzył na Dearme - Chciał bym z tobą spędzić te dni które będą mi dane do przeżycia. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Po patrzyła na Wave. Cieszę się że ci się podobało *uśmiecha się*. Spogląda na skrzyneczkę ta która jest na AeroSkrzydłach. Po chwili podchodzi do niej i otwiera ją. Wyciąga z niej radio*łokitoki*. Wave*powiedziała* Trzymaj przyda ci się jak będę w górze. Dzięki temu będziesz mógł ze mną się porozumieć. Zamknęła skrzynkę i podeszła do Wave po czym mu podała radio. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Dobrze więc. Spędzimy je razem. Nie jestem przekonana, czy do przeżycia... Nie, chyba nie. Ale z przeciwnej strony... Chętnie. - Powiedziała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Dzięki za komunikator. Powiedziałem i schowałem radio do torby.Znów się położyłem na ziemię i spoglądałem na chmury.Wave wyciągnął przedostatnie jabłko z torby i powiedział pokazując owoc - Orange chcesz? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Victo dalej wtulał się w swoją partnerkę. Zobaczyłem Wave leży i odpoczywa. - Co u ciebie przyjacielu? - Powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Spoglądnęła na Wave. Nie dzięki. *odpowiedziała* Ciekawi mnie tylko gdzie wyruszymy teraz. Po czym położyła się obok Wave i spoglądała w chmury. Chyba się zdrzemnę puki nie wyruszymy. I po chwili przymknęła oczy próbując usnąć. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - A nic patrze sobie na chmury Victo,a u ciebie jak leci? Powiedziałem wpatrując się w chmury które był różnych kształtów.Wave zamknął oczy nie spał lecz wspominał dawne czasy. @Victo Twoja Sygna doprowadza mnie do głupawki śmiać się nie mogę przestać Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Jakoś nie czuję tej przemiany w wampira - Uśmiechnąłem się do Wave'a - Nic mnie nie ciągnie do krwi. Popatrzyłem na chmury, dla mnie też były czerwone. - Rzeczywiście dzisiaj mamy ładną pogodę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dzięki ;], jak ją znalazłem to odrazy chciałem ją mieć w sygnie :3. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 @RedBalance A Victo nie jest duchem? Przecież on został rozszarpany. - To prawda ładna pogoda,ale te czerwone chmury przyprawiają mnie o dreszcze. Powiedziałem patrząc na próbująca zasnąć Orange.Rozbawiła go jedna myśl jak raz kiedy biegł spadł do rowu i na gałęzi zawisł na płaszczu,dla niego to wydawało się śmieszne. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zobaczyłem w pobliżu piękne anemony. Podszedłem do nich i powąchałem. - Uwielbiam te kwiaty - Urwałem jednego i podszedłem do Dearme - Proszę, piękny kwiatek dla pięknej klaczy - Uśmiechnąłem się jeszcze szerzej. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zakrztusiłem się herbatą kiedy przeczytałem wcześniejsze posty. ----------------- Śmierć przestał czytać "Kaczora Donalda" i zeskoczył z krzesła. Powiedział - Koniec postoju. Ruszamy. Po czym Śmierć spojrzał się na Victo i kwiatka. Powiedział - Uważaj ich zapach jest trujący w tej krainie. Następnie Śmierć ruszył. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Gdy Orange już prawie usnęła usłyszała głos Śmierci i otworzyła oczy. W końcu*powiedziała* To gdzie idziemy Śmierć? Zapytała się śmierci po czym wstała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Wave wstał i przeciągnął się i powiedział w stronę Śmierci - Gdzie teraz ruszamy? Po czym zaczął jeść swoje jabłko.Wyciągnął coś w rodzaj mp3 i włożył sobie słuchawkę w prawe ucho,zaczął słuchać muzyki. - Orange obok mnie próbowałaś zasnąć? Zapytałem się Orange. ( Czyje posty zakrztusiły cię herbatą? xD ) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - No to dalej w podróż ruszajmy - Victo Powiedział - Choć Dearme - Victo Uśmiechnął się do niej i powoli ruszył za Śmiercią. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 @WaveX Zgadnij --------------------- Śmierć zatrzymał się i rozejrzał. Kiwnął głową i pojawiło się przejście przez górę. Na końcu niej czekał wagon o wyglądzie rakiety. Był długi na 6 metrów i mógł pomieścić 20 osób. Na końcu niego widniał silnik rakietowy. Śmierć powiedział - Wsiadać i zapinać pasy. Po czym Śmierć prze teleportował się pierwsze miejsce wagonu. Zamiast normalnych krzeseł były tam wielkie fotele z grubymi pasami. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Victo wszedł dziwnego pojazdu, usiadł na fotelu i zapiął się pasem tak jak Śmierć powiedział. - Gdzie będziemy teraz zmierzać? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Popatrzyła się na Wave. Jak można się przespać jak wyruszamy *zaśmiała się* Po czym spoglądnęła na Wagon. Woow ale zaisty wagon trza go w naszych czasach opracować *zaśmiała się* Ja zajmuje miejsce przy oknie*po czym powoli poszła z wave do wagonu* (i o ile są okna heheszki:P) Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Śmierć powiedział nie zwracając na Victo uwagi - Jedziemy do Przejścia. Po czym Śmierć nacisnął przycisk na konsoli przed nim. Zapaliły się lampki koło foteli i silnik zapalił. Śmierć powiedział - Jeśli coś jedliście to proszę się przygotować na przeczyszczenie. Link do komentarza
Recommended Posts