misieken Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Witam serdecznie Bronies i Pegasis Mój dobry kolega otworzył serwer (dedykowany) do gry Team Fortress 2 o tematyce My Little Pony. Znajduję się tam kilka fajnych mapek z uniwersum MLP. Miły administrator, fajna atmosfera, ciekawe "kucykowe" mapki. Coś w sam raz dla fanów MLP i nie tylko. Serdecznie zapraszamy Ip: 178.19.105.108:27087 Btw. mój nick RazQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Może jutro zagram Dobrze że Bronies się wszędzie znajdą Nick mam taki jak na Forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 A ja głupi odinstalowałem TF2 i pare innych aby zrobic miejsce dla Portala. Ale moze znowu pobiore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Chętnie wbiję, jak będę miał czas:rd9: Wysłane z neonówki za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Chętnie zagram. Nick taki sam jak na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ja też może zagram Nick jak na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Też będę mógł zagrać Nick taki sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Może ustalimy jakąś godzinę, o której będziemy grać? Byłem na serwie jest MEGA fajny i MEGA pusty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Byłem na ty serwerze z 3 razy i oto jak się czułem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Ehh troszkę lipa. Kolega stwierdził, że praktycznie nikogo nie ma na serwie i zdecydował zamienić serwer z tematyki MLP na achievement. Wielka szkoda. Jeśli kolega zdecydowałby się jednak do powrotu MLP na ten serwer to dam znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Pookhi gotowy do walki ku chwale Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Przydałby się nam serwer taki jakim był Sentry [*], czyli: * Control Point * jedna mapa - Dustbowl najlepiej * fast resp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dokładnie tak, jak mówi solaris. Siiiper? Server jest dziwny, nie spotkałem nikogo z forum... Jeśli chcecie forumowy server, to napisz ktoś odpowiedni temat z prośbą do Sipera. Chętnie się pod to podłączę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Niestety na ten moment nie jest to chyba możliwe. Wcześniej mieliśmy serwer 20 GB ale że forum zajmowało 6 GB, a na serwerze nikogo nie było to Siper przehandlował 10 GB na dodatkowy procesor. Obecnie mamy 10 GB, a TF zajmuje 12 GB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Szkoda, bym sobie pograł z ludźmi z forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Mam pomysł! Można się umawiać z ludźmi na sesje tzn. że zalozymy sieć hamachi i gdy sieć będzie pełna lub prawie pełna będzie ktoś z tej sieci stawiać serwer na lokalu. Mapki mogę przesłać bo byłem na tym serwerze. I na tym polega mój pomysł Kto jest za? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Rozmawiałem z Siperem, powiedział że pogada z hostingiem ws. zwiększenia miejsca na naszym VPSie. W razie czego zrobimy ściepę na dodatkowe miejsce. A co do Hamachi to jest dobre na takie gry jak Heroes, a nie TF, który jednak wymaga dobrego serwera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dalej jesteście chętni na serwer TF2? W spadku po projekcie został mi serwer i postanowiłem postawić na nim TF2. Na razie jest kompletnie defaultowy, czekam na ewentualne pomysły. adres: server.stico.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Rób serwer z kucykami. Mapy, jakieś skiny, odgłosy. Coś ala serwer TF2 Pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Rób serwer z kucykami. Mapy, jakieś skiny, odgłosy. Coś ala serwer TF2 Pony. Skiny, odgłosy i inne mody nie zależą od serwera. Można narzucić jedynie mapy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 No to narzucaj a my będziemy grać, tylko podaj ip i powiedz od kiedy. Najlepiej też będzie umówić się na daną godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash303 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 ja dzisiaj wchodzę i gram dzienkuję za ip mój nick na steam Rainbow dash tak ja w grach Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 No to narzucaj a my będziemy grać, tylko podaj ip i powiedz od kiedy. Najlepiej też będzie umówić się na daną godzinę. adres serwera podałem: server.stico.pl Jest mapa z MLP. Ustawiłem boty na początek . Jak coś zmieniać to piszcie na gg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash303 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 nie wiem dlaczego ale ten serwer mi nie odczytuje nie wiem o co chodzi:flutterblush: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Jak wszyscy wbijają na serwer to i ja wpadnę sobie pograć bo jak nolajfić to w dobrym towarzystwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts