Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wVtwfI_qRKk&feature=relatedKomentarze odnośnie odcinka można stawiać tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Winter Wrap Up, Winter Wrap Up. Niszczy system Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Ten odcinek łapie mnie jakoś za serce. Twilight chce pomagać, a nie idzie jej... W ogóle autor jest geniuszem. Te smutne/mocne sceny robi tak dobrze, że najtwardszego złamią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 W filmie octopusa (nie wiem czy to jego) tuż przed piosenką jest epicki napis w lewym górnym rogu. Nie pamiętam dokładnie, ale kontekst zachowany: "Uwaga! Wasze życie może się odmienić za - sekund" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Tak ta piosenka zmienia ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 @up mnie zmieniła ta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 @up mnie zmieniła ta Pinkie Pie wykonała kawał dobrej roboty z tą piosenką, a choreografia również mistrzowska :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 This is the cutest thing evaaaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 Świetny odcinek, aż się wzruszyłem oglądając go, zgadzam się z wami wszystkimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 No, głos Rainbow Dash wymiata, po pierwszym usłyszeniu piosenki, znalazłem ją na youtube i przewijałem chyba z 50 razy by usłyszeć te awesome awesome: "and awesome holidays" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 Cały odcinek opiera się na tej piosence, bez niej to nie byłoby to samo ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 jeśli bardzo tego chcecie mogę nagrać swoje wykonanie. Ale nie chcecie. Uwierzcie Yhym, chcę widzieć jak w 6 różnych tonacjach (mane 6) oraz jako chórek. Bez różnych głosów by się to zrobiła jednolita paćka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 jeśli bardzo tego chcecie mogę nagrać swoje wykonanie. Ale nie chcecie. Uwierzcie Ja słyszałem raz, jak śpiewałeś, i chętnie ustawie to sobie na dzwonek, więc nagrywaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 tylko chwilowo nie mam gitary bo pożyczyłem :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronnin Napisano Październik 14, 2011 Share Napisano Październik 14, 2011 Jak ktoś już usłyszy tą piosenkę to nie ma odwrotu......... Witamy wśród Bronies forever. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Mój ulubiony odcinek (i jeszcze drugi). Gdyby nie ta piosenka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Best Song Ever!! A w odcinku miło się patrzyło jak Twi próbowała pomóc bez magii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 jedyny odc z moją ulubiona pora roku i jeszcze sie z nią żegnają to smutne (przynajmniej dla mnie) ale i tak twilight znalazła to co robi najlepiej czyli rządzić innymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Super odcinek, jeden z moich ulubionych 1. sezonu. Piosenka równie świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Właśnie sobie obejrzałem ponownie... łoooo, ten odcinek jest niesamowity! Świetna piosenka, i jeszcze Twilight próbująca pomóc. Ah, świetny odcinek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Fajny odcinek, choć lubię go chyba tylko za piosenkę które jest moją drugą ulubioną z MLP (pierwsza ulubiona to Smile song od Pinkie Pie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 No muszę przyznać, że bardzo dobry, a i polska wersja piosenki też jest świetna! ("Mija zima mija zima!") A piosenka to chyba 1/3 całego odcinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Mija zima, mija zima, a ja wybiorę się z tą piosenką do X-Factor, jak tylko będę mógł i ją umiał... Ja na ciebie będę głosować. A tak piosenka to jest superowa. Powinni ją puszczać w radiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Ani teraz, ani w dzieciństwie, nie przepadałem za piosenkami w kreskówkach, ale te z MLP są po prostu awesome. Szczególnie ta przypadła mi do gustu i uważam, że jako jedna z nielicznych ma dobrą polską wersję. Na tyle dobrą, że ustawiłem sobie na dzwonek Co do Rainbow Dash (wersja angielska), to osoba która podkłada jej głos jako jedna z nielicznych biorących udział w tym przedsięwzięciu nie jest jedynie obrabianą w studio aktorzyną, a wie co robi i potrafi śpiewać. Jak kogoś to bardzo interesuje, to wystarczy wyszukać jej nazwisko na YT lub w google Sam odcinek, cóż. Jeden z lepszych, przyznaję. Może nie czuć w nim klimatu epickości, ale ogląda się go całkiem przyjemnie, jak każdy niesie ze sobą uniwersalne przesłanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Siema nowy jestem mój nick pochodzi ze jaką postacią z MLP:FIM jesteś to mi akurat Applejack wyszła. A po za tym ten odc. lubię cały razem z piosenką która zajmuję u mnie 1 miejsce ogólnie w piosenkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się