Cerber Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Bramka numer dwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Dwójeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Będę jak reszta två (dwa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Trzy! Chcę zobaczyć kucyka robiącego pompki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Niech robią pompki Trójeczka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Dwójeczka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Niech wieje, dwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Doktor i ja postanowiliśmy, że za tę zabawę weźmiemy się jutro. Wymaga ona skupienia, przeczytania poprzedniej historii bądź wymyślenia nowej. Swoją drogą pytanie do was. Kontynuować obecną opowieść czy zacząć coś nowego? Prawdę mówiąc bardziej skłaniam się ku drugiej opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Raczej nową. Np ja nie wiem jaka była poprzednia historia, a nie chce mi się czytać poprzednich stron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Będzie więc nowa opowieść, a żeby wyglądało to estetycznie rozpocznę ją w nowym temacie. Ten zamykam, ale zostawię na pamiątkę dzieła Lordka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts