Ganz Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Ja to bym go dał Syrence Arjen, tak jakoś do nicka jej pasuje Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Też mi pasuje do Arjena ;D Link do komentarza
trebuhpl Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Noc -> Luna/NMM -> Lukiner Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Okej! To Sambuca wędruje do... Naszej ukochanej Syrenki Arjen! Brawo Syrenko... A właściwie, to czemu Syrenka, Hippis? A ja wiem... Bo one tak fajnie machają płetwą... Nie pytaj mnie. Ehh... To zaczyna być dziwne.. Taa... Ale z tym nie do mnie.. A wracając do tematu. Oni troszkę się niecierpliwią, co możemy im zaproponować? A co powiesz na Vermouth? Vermouth? A nie mamy nic lepszego na składzie? Albo to, albo nic! No dobra, dobra... Niech już będzie Vermouth! No... I tak ma być! A więc, kto dostanie likier z białych winogrona? Mi to przypomina trunek z jakiegoś filmu... Ty się tu nie baw w kinomana Hippis, tylko pomóż mi szukać Sambuki, bo gdzieś zgubiłam tą flaszkę... Już idę, idę... Osoby ze swoimi alkoholami: 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - ??? Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie wiem czemu... ale gdy na to spojrzałam pomyślałam o syrence. Dajcie to Syrence Arjen! Toż to rzuca w oczy tym kolorem granatowym, że aż bolą. Przypomina nawet niebo nocą, co zawsze kojarzy mi się z Arjenem bo tak je lubi. Polać mu A niech ma Arjen Ja to bym go dał Syrence Arjen, tak jakoś do nicka jej pasuje Też mi pasuje do Arjena ;D Ohhh naprawdę, to dla mnie? Jak słodko! Okej! To Sambuca wędruje do... Naszej ukochanej Syrenki Arjen! Brawo Syrenko... A właściwie, to czemu Syrenka, Hippis? A ja wiem... Bo one tak fajnie machają płetwą... Nie pytaj mnie. Ehh... To zaczyna być dziwne.. Taa... Ale z tym nie do mnie.. A wracając do tematu. Oni troszkę się niecierpliwią, co możemy im zaproponować? A co powiesz na Vermouth? Vermouth? A nie mamy nic lepszego na składzie? Albo to, albo nic! No dobra, dobra... Niech już będzie Vermouth! No... I tak ma być! A więc, kto dostanie likier z białych winogrona? http://ei.isnooth.com/multimedia/c/c/7/image_2278.jpeg Mi to przypomina trunek z jakiegoś filmu... Ty się tu nie baw w kinomana Hippis, tylko pomóż mi szukać Sambuki, bo gdzieś zgubiłam tą flaszkę... Już idę, idę... Osoby ze swoimi alkoholami: 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - ??? Ja bym dał Magencie Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Hmm.. może by tak Fender o_O. Link do komentarza
trebuhpl Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 W sumie lepszego pomysłu nie mam, to też Magencie dam Link do komentarza
Kaoma Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Ja też jestem za Magentą. Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Hej, hej, hej! Na moje kochane jabłonie! Co tak mało osób?! Też się dziwie Applejack... Widać nigdy tego nie pili, hah! A trzeba było do mnie przyjść.. Poczęstowałabym ich.. Ehh... Mhm... No cóż, może nie mieli czasu. Taa, jasne... Cały tydzień! A szkoła? Ale dobra... Czyli Vermouth dostaje... Magenta! Brawo Magenta! Tak, tak... A Ty idź szukaj następny alkohol! Już idę, idę... Nie wrzeszcz tak! <5...10...15...20 minut później> Wróciłam! ... HIPPIS! Znowu pijesz cydr Big Maca?! Oddawaj to! Nee! *hyc* Ehh... A jesteś w stanie rozmawiać? Taaa! No.. To słuchaj.. Mam trochę przefermentowanych pomarańczy! Może być? A jest dla mnie? *hyc* Ehh... Tak. To może być! To dokończ to co tak ładnie kiedyś mówiłeś... *hyc* A więs... Kto z Was... Zas...Zasł..Dostanie likier z pomarańczy? https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8458CiyzC3K9ZKm4xW5kVVX0xtKGf5mbw9MLRA1yjaTyWUPIxNg A ja dodam, że inna nazwa to Triple Sec! Tee... A Ty się nie wymądrzaj! *hyc* Ciii... Śpij sobie, a ja zaniosę Vermouth'a Magencie... Osoby ze swoimi alkoholami: 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - Magenta 44. Triple Sec - ??? Link do komentarza
Aziz Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Masz Hippis. może lepiej zadziała niż ten cydr, no i jak pomarańczowy, to pomarańczowy. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja bym spróbował takiego czegoś,może by i posmakowało ;> Link do komentarza
Moonlight Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 jestem przeciwna rozpijaniu Hippisa....ale... niech chłopak ma Tylko się Hippis nie przyzwyczajaj! Link do komentarza
Unbridle Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 No to Hippis. Niech się upije Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Sieeeemaneczko! Coś długo nas nie było, ale... A tam, nie będę się tłumaczył! Wystarczy, że ja już wiem... Racja Applejack... A więc.. Może chcesz przeczytać nick zwycięzcy? Bardzo chętnie! Pokaż mi no tą kartkę! A proszę Cię bardzo. ... Na moje wszystkie jabłonki! Hippis! Ty wygrałeś! Ja?! Ale... Dziękuje! Gratuluję Ci Hippis! Dzięki Applejack! Ja też, ja też! I Tobie też dziękuje Moon! Dobra... Koniec radości... A co im teraz damy Applejack? Podejdź do mnie, powiem Ci na ucho. Hmm... Może być. Cieszę się, bo to naprawdę dobre. Dobrze... A więc, kto z Was zasługuje na ten oto jakże przepiękny trunek? Komu aż tak bardzo odwala, że tylko jemu należy się ten likier miętowy? A mogłabyś mi przypomnieć nazwę? Oczywiście... To jest Creme de Menthe. Supcio... To Wy myślcie i piszcie, a ja idę z Applejack szukać swojego alkoholu! Ale będzie impreza.... Osoby ze swoimi alkoholami: 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - Magenta 44. Triple Sec - Hippis 45. Creme de Menthe - ??? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Vanadiss, bo kolorystyka podobna do Chrysalis, a on ją lubi :3 Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Mięta... mięta... kto czuje mięte? Sabina ^^ A do kogo? A nie powiem... Link do komentarza
Legion990 Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Moonlight albo Hippis Link do komentarza
Black Hayate Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 raczej solaris xD Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Mięta,mięta hmm nie wiem czemu ale Dybson mi pasuje Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Heeeejka! Długo nas nie było, ale wróciliśmy! Racja! A więc Hippis... Kto wygrał?! A co? Spieszy Ci się? No nic.. I tak muszę podać wyniki. Minimalnie wygrywa... solaris! Brawo Ci! Brawo, brawo! A on nie jest syrenką? On? Na szczęście nie... A uprzedzając pytanie. Nadal nie wiem dlaczego oni są syrenkami. Aha.... A tak szczerze, to nie chciałam zadać takiego pytania... No nic. Chcesz się dowiedzieć co przygotowałam dla następnego użytkownika? Z wielką chęcią Applejack! A więc.... Są to cztery różniste Bolsy! Bols? Chyba gdzieś o tym słyszałem... Chyba Moon mi o tym mówiła.... Ale ona nie pije! Ehh... No mów! No to jest wódka! Ale nie byle jaka! Bo mam, aż cztery różne smaki! Hmm.. Brzmi ciekawie, a jakież to smaki? Kolejno to będzie.... Morelowy: Truskawkowy: O smaku zielonego jabłka: Waniliowy: Świetnie Applejack! Teraz wreszcie będą mieli zajęcie! A nie ma za co... No to ja lecę do pracy, bo mnie Big Mac skarci! No to leć! A teraz Wy... Kto według Was zasługuje na każdy z wymienionych trunków? Komu na tyle odwala? Piszcie kto ma otrzymać każdą z wódek! A ja też lecę... Trzymajcie się i do następnego! Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Morelowy dla Moonlight (skojarzenie z kolorkiem ^^), truskawkowy dla... hm... Hayate, bo jest słodka, zielone jabłko znów dla Solarki, bo jest zielony i świeżuteńki, a waniliowy... uh... nie mam skojarzeń, więc niech łapie Valentine :3 Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Morelowy - Applejuice.. Nie wiem, takie dziwne skojarzenie Toskafkowy - Szkajszplit (Skysplit) Może to przez kolorek nicku... Yhh, mój umysł! Zielone jabłuszko - No niech będzie posealor... Ze względu na Green Timid Waniliowy - Flutteryay.. Mi wanilia kojarzy się z taką delikatnością... A słyszałem Flutterkę na szkajpie kiedyś Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Morelowy - Soku! Pasuje jak granat (ten owoc) do pomarańczy, czyli dobrze. Truskawkowy - Mmm... Siper. Po prostu. Zielone Jabłuszko - Keo(la), na poprawę humoru Waniliowy - Dla... BRONIESiPEGASIS. Link do komentarza
Moonlight Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Morelowy- Applejuice Truskawkowy- Skysplit Zielone jabłko- Keola Waniliowy - Flutteryay Jakoś tak ... nie chce mi się tłumaczyć dlaczego Link do komentarza
Recommended Posts