Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 *2 strzały z oddali* - Piepszone bloatsprite'y. Powiedziałem strzelając z LM'a - Eagle lecą też do ciebie ! (razew z eaglem jesteśmy od was oddaleni o 1 dzień drogi) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Odwróciłem kartkę... oh, no tak... Bla bla... I tak zabije tego dupka. - Odparłem. -Ale ja będę dowodził, jestem bardziej doświadczony i bystrzejszy. Do tego potrafię wykrywać wrogów po zapachu. Tak więc zbierz drużynę, niedługo wyruszamy. Po drodze zajdziemy do mojej 'przyjaciółki', która mieszka na obrzeżach ponyville. Prowadzi skład broni, a przynajmniej prowadziła 2 lata temu. Nie tylko ten dupek Wave wychodził na powierzchnię. - Odparłem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Pokemona idzemy do Canterlotu. -Powiedziala Tunder do Pokemony. -Pomoge ci niesc ranna. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ok... Nie ma już tych robali... Możemy ruszać dalej. Powiedziałem idąc dalej w kierunku Canterlotu. - Eagle muszę ci coś powiedzieć... Jestem dozorcą w krypcie 7 dlatego mogę tam wejść. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ech, gdzie ten śmieć Śmierć... Delta, zbieraj się, ech, ciekawe czy 'P' jeszcze handluje tą bronią, patrząc na jej charakter, pewnie ją odstrzelili. - Zaśmiałem się. No, zobaczymy. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Raczej nie mam wyboru. Tak oto się kończą tzw. "więzi przyjaźni" - znudzonym głosem - Czy ta cała P to taka dość mała klacz? Bo jeśli to ona to rok temu dostała kulkę między oczy od bandytów. - spojrzałam na jeden budynków. Był tam pegaz który nas obserwował. Gdy coś powiedział do swojego komunikatora było jasne co mial zrobić. - Padnijcie! - krzyknęłam Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 (widzę że WaveX zrobił sobie świetny monolog podczas ekspedycji) -Taka piesza przeprawa to dla mnie żaden kłopot Wave. - rzucił Eagle - Poza tym mój zmysł wyczuł że Greg może się domyślać o co chodzi, gdyż zorientował się po... Naszych zapachach. Chyba wie, że tu chodzi o Scootaloo. Potem Eagle powiedział w myślach. -Oraz o powierniczki Elementów Harmonii, ale to jest moja tajemnica i tak długo będę wiedział o tym tylko ja, to tak długo będzie dobrze. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej Eagle mam do ciebie pytanie... Powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Wal. - powiedział Eagle. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Czy znasz powierniczki Elementów Harmonii ? To pytanie dusiło mnie od wczoraj. Zapytałem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Tunder sie schowala za jednym z budynkow. !IIIIP! -Wave wyruszamu juz do Canterlotu tylko czekamy na Pokemone i Smierc. !IIIIP! -Zaszptala do komunikatora Tunder ( to !IIIIP! To wlaczenie komunikatora) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP!- Thunder zrozumiałem... A co chce zrobić ze mną Greg... ? !IIIP! Zapytałem się klaczy przez komunikator który miałem w uchu. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIIP! -Nie chcialbys wiedziec Wave. !IIIIP! -Powiedzala do komunikatora Tunder. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Więc... Słuchaj mnie uważnie Wave. - powiedział Eagle - To co Ci zaraz powiem niech pozostanie między nami. Eagle wyciągnął zdjęcie z torby. -Znam je doskonale, nawet jedną z nich kochałem nad życie. - ruszył z wyjaśnieniem Eagle - Nazywała się Fluttershy, a tu zobacz sobie zdjęcie, jestem na nim razem z powierniczkami Elementów Harmonii i Derpy. Przed wojną dostałem zadanie od samej Celestii wyjaśnić przyczynę zaginięcia Rainbow Dash. Po pewnym czasie dotarłem do Rainbow Factory i zobaczyłem Was... To znaczy Ciebie i Scootaloo. Przed wojną byłem alicornem, lecz teraz coś się stało nie tak i zostałem zdegradowany do jednorożca. A wracając do Rainbow Factory, sam oddałem życie w walce z tym... Gregiem, żeby ułatwić Wam ucieczkę. Greg być może tego nie pamięta, ale ja wyczuwam od niego... Negatywną energię i przypomniałem sobie, że to w walce z nim oddałem życie za to, żebyście się mogli wydostać z Rainbow Factory i o wszystkim powiedzieć księżniczkom. Eagle zamilknął na chwilę i potem powiedział. -Zgłosiłem się do naszej wyprawy tylko dlatego, że przed opuszczeniem naszej krypty... Jakby to powiedzieć... Dostałem przeczucie że wszystkie mogą żyć a moim zadaniem jest je odnaleźć a w dodatku przeczuwam, że Scoot może wiedzieć coś o Mane 6. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! - Dobrze więc... Więc się rozłoncz... Bez odbioru. !IIIP! Powiedziałem do Tunder przez komunikator. - To dzięki ci za uratowanie mi życia... Twi moja dawna opiekunka... A czy ona coś omnie wspominała ? Powiedziałem do Eagla. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIIP! -Chyba nie tylko miedzy wami.U Wave'a zacial sie komunikator i wszystko slyszalam. !IIIIP! -Powiedziala Snow. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Co jak co Wave, ale to właśnie Twi mnie nauczyła magii jak się dostałem z innego wymiaru do Equestrii. - ruszył z wyjaśnieniem Eagle - To było kilkadziesiąt lat przed wojną. Co do Ciebie... Nie, nic o Tobie nie wspominała. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobra czas ruszać... Powiedziałem idąc do Canterlotu. ( guzik od komunikatora mi sie nie zaciął ) Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -No to ruszamy. - powiedział Eagle - Zaraz, czy Tunder słyszała to co Ci opowiedziałem? Jeśli tak to powiedz jej, żeby nie mówiła reszcie. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ona nikomu nic nie powie o nas co my teraz robimy jest wtajemniczona. Powiedziałem jedząc jabłko po drodze. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -To spoko. - powiedział Eagle. Eagle poczuł, że zgłodniał, wyciągnął kanapkę ze stokrotką. -Cóż, ponoć Twilight mówiła że to się jada. - powiedział Eagle biorąc kęsa - Ale i tak nie zastąpi to Whoopera z Burger Kinga w wymiarze z którego przybyłem do Equestrii. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - O czym nie powie? - zapytał mały mechaniczny nietoperz lecący obok grupy. (jest noc, czy dzień i gdzie reszta? Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 (Jest dzien. Czytaj posty. Eagle i Wave sa odlaczeni od grupy nikt o tym nie wie oprocz mnie.) -Dziendobry nietoperzyku. Muwisz o czym nie powie. Hmmmm. Eeeeee. O tym, ze nie wazne. Powiedz swojej pani, ze wyruszamy do Canterlotu. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 ( jest dzień ) - Ej a u mnie w krypcie 7 to są działa w tunelu więc jak Greg spróbuje mi, Scootej lub tobie zrobić to pożałuje. Powiedziałem. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -To fajnie. - powiedział Eagle - Jak dotrzemy na miejsce i dostanę informacje co do Mane 6 to muszę se skołować jakiś karabin bo na Glocku to długo nie pociągnę. Link do komentarza
Recommended Posts