Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Eagle możemy już ruszać, ale muszę coś jeszcze zrobić. Powiedziałem i napisałem list i połorzyłem go obok białej klaczy, dałem też obok niej mały klocek który był to hologram wyłączony. *to co było w liście napiszę później kiedy Tunder weźmie list i będzie go czytać* Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Yyaaaa -Ziewnela Tunder. -Mamusiu mialam dziwny sen. Bylam na zewnatrz i bandyci mnie porwali a a potem. Nie to nie byl sen -Powiedziala sama do siebie Snow. -Musze isc zobaczyc co robia czlonkowie naszej grupy. -Tunder poszla do namiotu Greg'a nie zauwazajac liscik. (Potem zauwazy list.) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Uch, coś tu śmierdzi, mała. - Powiedziałem do Delty. Zapach Wave'go i tego idioty Eagla osłabił się i wciąż się oddala na północny zachód, w stronę Canterlotu. Do tego zapach tej dziwki Scootaloo też przestał być wykrywalny. -Na moje to oni chcą nas zrobić w ch*ja, i iść sami, prawdopodobnie chodzi o tą pomarańczową szmatę. Do tego gdy ostatni raz zapach tych dwojga był wykrywalny to obok stała Tunder. Jestem pewien że będzie chciała wcisnąć nam jakąś rzewną bajeczkę i zatrzymać nas tutaj czy coś. - Odparłem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Czesc Greg co tam. Widziales Wave'a bo nigdzie nie moge go znalesc. Powiedziala Tunder do Grega. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Nie pie*dol tylko gadaj co wiesz. Ten idiota zapomniał o moim węchu. On się prosi o pocisk energetyczny w łeb, jak nic. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Nadal meszkam z mama. Pale potajemnie gdy nikt nie widzi. Moja torba jest zapolniona cukierkami "Toffi". Tylko mnie nie zabijaj. -Powiedziala Tunder. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Baaardzo śmieszne. - Powiedziałem. Wyciągnąłem blastera z kabury i wycelowałem prosto w nią. -A teraz mów gdzie ci pajace poszli oraz co chcą zrobić, inaczej cię zastrzelę. - Odparłem z szyderczym uśmiechem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej Eagle wiesz że trochę będziemy iść ale damy radę. Powiedziałem do Eagla idąc obok niego. - Ciekawe czy już nie czuć naszego zapachu. ( eragon ty wiesz tylko że macie być niedaleko Canterlotu i my tam będziemy z Eaglem ) Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Nic nie wiem! Wiem tylko, ze ja jestem teraz przywodczynia i musimy isc w strone Canterlotu. - Powiedziala Tunder do Grega z lekkim przerazeniem. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Ty, przywódczynią? - Roześmiałem się. Zaraz będziesz trupem jak nie powiesz co oni kombinują. I to ja obejmuje przywództwo. I w sumie i tak miałem wyruszyć do Canterlotu. -Delta, idziesz z nami? Chyba że wolisz zostać z bandytami, którzy cię zabiją. - Odparłem do czerwonowłosej klaczy. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Co mam do stracenia. -Pomyslala Tunder. -Patrz tam jest list na tym dachu. Przyczytaj go sobie. Ja go jeszcze nie czytalam. Powiedziaal do Grega Tunder i przyniosla mu list. -Dawaj czytaj co ci szkodzi. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Dobrze więc, przeczytam... Odłożyłem broń i poszedłem przeczytać list. Zacząłem i z niedowierzaniem spojrzałem na Tunder. -Lubie kisiel? Co to ma być, do cholery. Okazało się ze na kartce papieru jest jedno zdanie. Lubie kisiel. -Ja pier*le, wytłumacz co to ma znaczyć, albo naprawdę cię zastrzelę! - Krzyknąłem. //element humorystyczny, załozylem ze wavowi pomyliły sie kartki xD Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 @List: Droga Tunder ! Idziemy z Eaglem do Canterlotu musicie też tam iść jeśli Greg chce zobaczyć Octavię i też dla nas bo jest tam tak jakby targ broni byśmy mogli się uzbroić. Na te 8 dni pzejmij dowodzenie i idźcie do Canterlotu kontakuj się ze mną byś mi mówiła co się dzieje z wami. Przepraszam was za to co teraz zrobiłem mam nadzieję że mi i Eaglowi pzebaczycie. Pozdrawiam Wave. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Greg odworc kartke. -Powiedziala do Grega Tunder. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Stój! Wyciągnąłem broń ponownie. Pewnie ten idiota pomylił kartki. Nie zrobię ci krzywdy, ale słuchaj się mnie i zbierz resztę drużyny, wyruszamy do Canterlotu. I zabije tego gnojka Wave, niech ja go dorwę... -Delta, idziesz czy nie? Chyba nie masz wyjścia, swoją drogą. - Odparłem. -Śmierć, kuta*ie, gdzie jesteś? Wyruszamy, chyba że nie idziesz. - Powiedziałem jakby do powietrza. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 *2 strzały z oddali* - Piepszone bloatsprite'y. Powiedziałem strzelając z LM'a - Eagle lecą też do ciebie ! (razew z eaglem jesteśmy od was oddaleni o 1 dzień drogi) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Odwróciłem kartkę... oh, no tak... Bla bla... I tak zabije tego dupka. - Odparłem. -Ale ja będę dowodził, jestem bardziej doświadczony i bystrzejszy. Do tego potrafię wykrywać wrogów po zapachu. Tak więc zbierz drużynę, niedługo wyruszamy. Po drodze zajdziemy do mojej 'przyjaciółki', która mieszka na obrzeżach ponyville. Prowadzi skład broni, a przynajmniej prowadziła 2 lata temu. Nie tylko ten dupek Wave wychodził na powierzchnię. - Odparłem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Pokemona idzemy do Canterlotu. -Powiedziala Tunder do Pokemony. -Pomoge ci niesc ranna. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ok... Nie ma już tych robali... Możemy ruszać dalej. Powiedziałem idąc dalej w kierunku Canterlotu. - Eagle muszę ci coś powiedzieć... Jestem dozorcą w krypcie 7 dlatego mogę tam wejść. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ech, gdzie ten śmieć Śmierć... Delta, zbieraj się, ech, ciekawe czy 'P' jeszcze handluje tą bronią, patrząc na jej charakter, pewnie ją odstrzelili. - Zaśmiałem się. No, zobaczymy. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Raczej nie mam wyboru. Tak oto się kończą tzw. "więzi przyjaźni" - znudzonym głosem - Czy ta cała P to taka dość mała klacz? Bo jeśli to ona to rok temu dostała kulkę między oczy od bandytów. - spojrzałam na jeden budynków. Był tam pegaz który nas obserwował. Gdy coś powiedział do swojego komunikatora było jasne co mial zrobić. - Padnijcie! - krzyknęłam Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 (widzę że WaveX zrobił sobie świetny monolog podczas ekspedycji) -Taka piesza przeprawa to dla mnie żaden kłopot Wave. - rzucił Eagle - Poza tym mój zmysł wyczuł że Greg może się domyślać o co chodzi, gdyż zorientował się po... Naszych zapachach. Chyba wie, że tu chodzi o Scootaloo. Potem Eagle powiedział w myślach. -Oraz o powierniczki Elementów Harmonii, ale to jest moja tajemnica i tak długo będę wiedział o tym tylko ja, to tak długo będzie dobrze. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej Eagle mam do ciebie pytanie... Powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Wal. - powiedział Eagle. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Czy znasz powierniczki Elementów Harmonii ? To pytanie dusiło mnie od wczoraj. Zapytałem. Link do komentarza
Recommended Posts