eragon333 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Pokemona ma racje chocmy juz. - powiedziala Snow i poszla powoli w strone Ponyville. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Dobrze chodźmy. Powiedziałem podchodząc do młodej. - Ja ją wezmę, co prawda latać przez nią nie będę ale dam radę. Wziąłem młodą pegazice na grzbiet. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Cała konwersacja kucyków trwała dobre 12 minut, a ja sama nie wiedziałam co powiedzieć. To jakaś fabryka to jakaś pegazica. W sumie leżałam na ziemi, podparta na jednym z kopyt, słuchając tej jakże ciekawej rozmowy. Myślałam przez chwilę że warto by było teraz uciec. - Wiecie co widzę że wszyscy jesteście jacyś dziwni, to jakieś moce, to czerwone oczy, to alicorn to fabryka tęczy kurcze. Skora tak bardzo chcecie ten pojazd to idźmy po niego, ale do odbijania Ponyville nawet nie ruszę kopytem. Wy może potraficie odżyć, mieć pancerz z diamentów, potrafić być niewidzialnym czy Celestia wie co jeszcze. Ja mam tylko 16 lat i jakoś chcę żyć na tym popieprzonym świecie zarabiając na swoich kontaktach i umiejętnościach. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Ech, dobra... wyruszamy. -Śmierć, mógłbyś być tak miły, i wziąć jednego niedobitka na 'barana'? Chętnie go zbadam - Uśmiechnąłem się. Może uda mi się ciebie jeszcze 'ulepszyć' w zamian. Spojrzałem na Deltę. Lubiałem ją, mimo że znaliśmy się dopiero jeden dzień. Przypominała mi moją siostrę. Charakter chłopczycy w dość ładnym opakowaniu. -Coś tak czuję Delta, że jednak się dogadamy. - Powiedziałem. Sprawdziłem kaburę alien blastera, zapakowałem stimpacki i dragi. Jestem gotowy do drogi. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 (dam obrazek bloatsprite'a, jakby ktoś nie wiedział, co to: Pokemona sprawdził jeszcze rzeczy w jukach, czy czegoś nie zapomniała i skrzydłem przeszukała rzeczy ostatniego bandyty. - Co to?! - nagle rzuciła się na niego z kopytami. Zaczeła odrzucać naboje do dziwnych pistoletów i grzebać w jego rzeczach. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Ja też jestem gotowy. Powiedziałem z młodą na grzbiecie. - Może jestem pegazem z umiejętnościami jednorożca ale nie znaczy to że masz mnie oceniać, jeśli Delta wolisz zginąć proszę bardzo idź gdzie chcesz ale z taką drużyną damy robie radę. Powiedziałem to idąc powoli w stronę ponyville i trzymając LM'a. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Eagle rozmyślał dużo na temat Fabryki Tęczy i Scootaloo. Tak się rozmyślił, że zobaczył wspomnienie związane z tymi wydarzeniami. -Lepiej zachowam to wspomnienie w tajemnicy przed wszystkimi. - pomyślał Eagle. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 (Ja na dzisiaj koncze) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Spojrzałem na Eagla -Widzę po twojej minie że coś ukrywasz, no ale nic, nie będę cię zmuszać do niczego. - Powiedziałem. I tak gorszych rzeczy niż ja nie robiłeś. -To co śmierć? Poniesiesz mi to truchło? // tu moje OC Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Pamiętam cię że rzuciłeś mną o ściane kiedy bunt był wszczynany i próbowałeś mnie zabić nożem. Powiedziałem do Grega Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Ups, a ja ciebie ani troche, tyle was było... no cóż. To są dawne czasy, nie mają nic wspólnego z teraźniejszością, a ja jestem wam potrzebny, twoje umiejętności tez są uzyteczne dla mnie. Nie ma powodu by to roztrząsać. Ale nie żałuje. Ktoś musiał odwalać brudną robotę, pracować by Cloudsdale świeciło jak gwiazda na firnamęcie. I do tego miałem pensję wyższą niż burmistrz. - Powiedziałem. -Octavia wiedziała o wszystkim, próbowała mnie resocjalizować, wyciągnąć z tego bagna. Odeszłem, dla niej. Miesiąc pózniej wybuchła wojna domowa w Cloudsdale. A potem sam wiesz. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Zobaczysz na młodą bo czuję jak ciężko oddycha. Powiedziałem martwiąc sie o jednorożca. ( właśnie mi się przypomniało że moja przyjaciółka wybrała jednorożca ) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 -Uch, lekkie zaburzenia oddychania. - Powiedziałem. Przebudza się. Nie mów za dużo, bo jesteś słaba. -Ej, Delta, z której krypty pochodzisz? I zakładam że urodziłaś się w niej, jeśli masz 16 lat. Wychodzi na to że jesteś najmłodsza z nas. - Odparłem. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - Idziemy, czy nie? W nocy trudniej wycelować. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Z zamyślenia wybudził mnie Greg. - ...ah ja? W sumie nie pamiętam, nawet nie wiem czy z takowej krypty pochodzę. Może wraz z rodzicami byłam aż do opadnięcia promieniowania, bo odkąd wspominam swoje dzieciństwo byłam tutaj na tej cholernej ziemi. - przeczesałam swoją grzywę kopytem - Po prostu tutaj już byłam - powiedziałam ironicznie - Paradoks... no nic. Moi rodzice nie żyją, a ja się szlajam jak pies, trudno takie życie. - powiedziałam oschle - Po prostu się cieszę że jestem najmłodsza. - odparłam sarkastycznie. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Patrzcie jestesmy niedaleko obozu bandytow. Szukajcie jakiegos srodku transportu i jedzenia. Potrzebne sa nam tez naboje -Powiedziala do grupy kucykow. -Wave poszuka namiotu Scootaloo. Ja poszukam naboje. Moze ty Greg ze smiercia poszukasz lekarstw. Eagle i arameje jedzenia, Delta transport. A Pokemona zajmie sie ta nieprzytomna. - powiedziala Snow. -Zgadzacie sie ze mna? -Spytala grupe. - Moze ktos ma lepszy pomysl? Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Cóż, jak dla mnie może być - wtrąciłem. Jednakże dawanie mnie i śmierci do jednej grupy to trochę nierozsądny pomysł, pojedyńczo jesteśmy wystarczająco 'zabójczy'. To trochę marnowanie potencjału bojowego, proponuję żeby śmierć poszedł z Wavem. No chyba że nikt go nie chce, to mi on nie wadzi, jest nawet dość zabawny. - Powiedziałem z uśmiechem. -A co do lekarstw, powinni mieć trochę medykamentów, ale głownie pewnie narkotyki. - Odparłem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Wave musi isc sam. Scootaloo wczesniej znala Wave'a. Moze Wave ja jeszcze przekonac. Smierc moze isc z arameje po jedzenie a ty z Eagle Desert po lekarstwa. Pasuje? -Powiedziala Tunder. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Ech, to tylko granie na zwłokę. - Powiedziałem. Gdy Scootaloo mnie zobaczy, tak czy siak będę musiał ją zabić, bo inaczej ona mnie zabije. Ale dobrze, zgadzam się. -A ty Eagle, jak każe ci wziąść stimpacka to masz to zrobić. Bez dyskusji. Twoja moc magiczna przyda się gdzie indziej. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Mi pasuję to była i jest moja przyjaciółka, a ty Greg to spróbuję jej wytłumaczyć że chcesz ją za to wszystko przeprosić, mam teraz iść do niej ? Powiedziałem. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dobra, ale może ma ktoś stimpaka na wszelki wypadek? - zapytała, rozkładając laptopa. Nagle niedaleko, zza jakiegoś namiotu wyleciało stado małych, zielonych parasprite'ów. (trzeba wpisać bloatsprite'y na listę wrogów) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dobrze ja idę do Scoot ! Powiedziałem kładąc młodą na trawie. - Załatwie te robale i idę do Scoot. Powiedziałem i nagle rzuciłem się na stado. Stado tych robali zaczeło szybko znikać z radaru. - Reszta dla was ! Powiedziałem i poszedłem do bramy głównej. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Ech, ależ ja nie mam zamiaru przeprosić Scoot. Jak już mówiłem, nie załuję, i chętnie ją zastrzelę jeśli będę miał powód. -Poke, łap trzy stimpacki. - Oddałem je klaczy. Ech, kończą mi się, muszę wyrobić nowe. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Ehh... jaki transport? Dla pegazów, jednorożców czy jeszcze jakieś bo jest ich wiele - odpowiedziałam czekając na to aż reszta skończy zabijać robale. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Najlepiej transport dla wszystkich, nie znam się na tym, jakiś samochód czy coś. - odparłem. -Ech, my mamy najgorzej, te pajace ze skrzydłami umieją latać, a jednorożce sobie wyczarują skrzydła lub teleportują się. Mimo wszystko ziemny kuc ma najgorzej w loterii genów. Link do komentarza
Recommended Posts