M3ICHU Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 Shy trudno trafić (jest rzadka) ale z tego co się orientuje to w ostatnich wave-ach ona jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 Meh to jakoś kiedy kupie sobie z 1-2 i zobaczymy co się trafi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 Meh to jakoś kiedy kupie sobie z 1-2 i zobaczymy co się trafi. Ja w smyku zawsze po kodach patrze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 Może coś w tym jest,ale w supermarketach to masz wystawione kilka sztuk i dziwnie by to wyglądało,gdyby 22 letni facet poszedł do kogoś z obsługi i poprosił o więcej bo "niema shy'a" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 Hmm nigdy nie myslalam zeby podejsc do kogos z obslugi i prosic o wiecej xD Moze jakbym miala za soba chociaz jedna osobe (bronego) wspierajaca to moze bym sie odwazyla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 (edytowany) Hmm nigdy nie myslalam zeby podejsc do kogos z obslugi i prosic o wiecej xD Moze jakbym miala za soba chociaz jedna osobe (bronego) wspierajaca to moze bym sie odwazyla Hehe, właśnie. Mieliśmy się wybrać na poszukiwania blindbagów Trzeba jeszcze zrobić rekonesans gdzie można dorwać inne fale niż aktualna... Wie ktoś co się dzieje z poprzednimi falami jeśli się nie sprzedały? Zazwyczaj jest tylko jeden wave który w danym momencie jest aktualny Edytowano Lipiec 13, 2015 przez Raoul Duke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Hehe, właśnie. Mieliśmy się wybrać na poszukiwania blindbagów Trzeba jeszcze zrobić rekonesans gdzie można dorwać inne fale niż aktualna... Wie ktoś co się dzieje z poprzednimi falami jeśli się nie sprzedały? Zazwyczaj jest tylko jeden wave który w danym momencie jest aktualny Albo chowają w magazynie, lub odsyłają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 U mnie w Rossmanie czasami jest kilka blind bagów z trzech różnych serii. Osobiście nie pytałbym obsługi. Nie dlatego, że się wstydzę, ale w przeważnie mają takiego jegomościa pomiędzy pośladkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Nigdy nie podeszłam do nikogo z obsługi i nie pytałam o większą ilość saszetek, ale myślę, że to co jest na półkach to wszystko.Jak pierwszy raz pojawiły się u nas w Auchan blind bagi z 12 fali, to na drugi dzień prawie pusta półka.Prawie wszystko było porozwalane, zabrali wszystkie najlepsze kuce, ale niefługo potem była dostawa i udało mi się zdobyć tęczową Pinkie .Jednak byłam niemile zaskoczona tym widokiem, nie spodziewałam się, że w Radomiu taka hołota i złodzieje mieszkają >:( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Hehe, właśnie. Mieliśmy się wybrać na poszukiwania blindbagów spoko bardzo chetnie powiem ci kiedy bede miała więcej gotówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Będąc dzisiaj w Kauflandzie sobie tak sprawdziłem 4 BB i co? 2x Pinkie,rarity i AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Jakie fale są w kauflandzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foo Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 W Selgrosie jest 12 fala chciałem tęczową Pinkie ale niestety przez przypadek wziąłem zwykłym i Rarcie ale i tak spoko bo nie mam zwykłej Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 (edytowany) 12'ta bo są ten prostokąt do lukania i jakaś wcześniejsza też. AY! Ponoć Fluttershy z BB jest trudna do zgarnięcia.A jednak! Dzisiaj to chyba nie zasnę. Edytowano Lipiec 27, 2015 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts