KrukIV Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Xyz - majster od forum to dla niego odpowiednia zabawka +1337 Xyz !!!!!!1111jedenjeden Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 6, 2012 Autor Share Napisano Marzec 6, 2012 Xyziu gratuluję, zostajesz małym majsterkowiczem O tak, będzie miał kto naprawiać ławki w szkołach! Niestety, do tego potrzeba umiejętności stolarskich i metalurgicznych Slotarskich i letamurgicznych? Oj widzę, że znowu zacząłem mówić swoim językiem... dajmy następną zabawkę... Właśnie dostałam paczkę od Vinyl, chciała ofiarować coś swojego do naszej zabawy 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - Xyz 12. Mikser DJ (tudzież deck) - ??? Link do komentarza
Xyz Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Niklas, bo przecież on tworzy super nuty o wodospadach *o* Link do komentarza
Ecape Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Niklas - on nam tutaj tworzy nutki więc niech leci do niego Link do komentarza
El Martinez Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Pro sprzęcior. Łap, Niklas i stwórz kawałek o Braeburnie Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Dobra, znów idę za tłumem... Niklas xD Link do komentarza
Vanadiss Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 le Dylemat... *gasp* Fine, niechaj Niklas dostanie tą konsolę DJ'a za tenże kawałek: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dORECAOAyhw&feature=plcp&context=C3479d7eUDOEgsToPDskIKf6dYACwtwYVQD1s804ZV Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 Tak myślałem, że Niklas dostanie ten sprzęt No dobrze, idź już mu wyślij a ja poszukam czegoś nowego A może pójdziesz ze mną, znajdziemy coś po drodze Oki Doki Loki Wyszli, doszli na pocztę wysłali i znaleźli to cudo 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - Xyz 12. Mikser DJ (tudzież deck) - Niklas 13. Klocki magnetyczne - ??? Link do komentarza
Flutteryay Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Ja chcem! Kocham te magnesowe cośki Link do komentarza
Xyz Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Niech będzie Flutteryay, prezent na Dzień Kobiet Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Niech będzie Flutteryay, prezent na Dzień Kobiet Ten argument do mnie przemówił xD. Flutteryay. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 8, 2012 Autor Share Napisano Marzec 8, 2012 Flutteryay dostajesz ekstra paczkę od mojego avatara Tak wysyłamy dwa opakowania klocków magnetycznych Co następne? Coś dla ludzi, którzy długo bez gier nie przeżyją Niedawno coś takiego wyszło do sklepów Tej samej formy ale poprzedniej generacji 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - Xyz 12. Mikser DJ (tudzież deck) - Niklas 13. Klocki magnetyczne - Flutteryay 14. PSP - ??? Link do komentarza
Raztorn Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 uuu zawsze takie cuś chciałem, ale znając życie szybko "rozbiłoby się" o podłogę Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Hmm... Kto tam lubi konsolową klasykę? btw... Też mi się PSP marzy, ale wystarczy że już kredki wyłudziłem xD. Tak więc, kto lubi konsolówki i nudzi się ostatnio sporo w pracy/szkole? Link do komentarza
Matjas Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 To ja dam FreeFraqowi Link do komentarza
Vanadiss Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 Zdecydowanie wolę Vitę, aczkolwiek jak już wspominamy o TEJ konsoli, tooooooo... PSP>Sony>Japońce>dobry szajs>różnej maści arty>Skojarzenie z clopartami>Sliver Link do komentarza
Porter Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 Przez myślenie Vanadissa chciałem zagłosować na Kuotha PSP>Sony>Japońce>Sumo>Kuoth ale niestety on ma żyrafę. No to może Martinezowi, żeby mu się nie nudziło. Link do komentarza
Applejuice Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 A mi się pomyślało: Siewca xd Link do komentarza
Xyz Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 Pójdę za głosem Soczka, niech PSP dostanie Siewca Link do komentarza
Legion990 Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 hah niech dostanie Siewca ja mam juz swoje niepotrzebuje dwoch ^^ taki maly niepotrzebny nikomu dowodzik ze faktycznie mam PSP LoL. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 12, 2012 Autor Share Napisano Marzec 12, 2012 Pinkie niestety dziś mi nie pomoże, ciężki dzień miała i śpi. Zatem moje stare PSP dostaje Siewca. Następna zabawka bardzo przypomina Renektona z Lola i zwierzaczka Pinkie tak to dmuchany krokodyl! 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - Xyz 12. Mikser DJ (tudzież deck) - Niklas 13. Klocki magnetyczne - Flutteryay 14. PSP - SiewcaYI 15. Dmuchany krokodyl - ??? Co ja widzę, robimy z Siewcy zabawkarza? Link do komentarza
Vandal Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Ja nic nie sugeruję... Niech będzie Porter. Link do komentarza
Recommended Posts