Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Grim nie zwracał uwagi na słowa pozostałych kucy. Zwrócił się bezpośrednio do Zecory. - Wiesz może, gdzie się reszta powlokła? Masz jakieś lekarstwa? Z tego co widziałem, mogą kiedyś być potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Podszedł do Animal a następnie, położył się tuż obok niej,wsłuchując się w jej usypiający głosik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Animal ciągle śpiewała z zamkniętymi oczami lekko kiwając głowę na boki. Poczuła jak obok niej położył się Atlantis. Lekko otworzyła oczy i zobaczyła białego królika, który kogoś jej przypominał. Momentalnie przestała śpiewać kołysankę. - Angel?! Co Ty tu robisz? Jeszcze do tego sam w lesie. Tu jest strasznie niebezpiecznie! Zdezorientowana spojrzała na królika, którego tak często widywała. Ten zaczął pokazywać różne gesty i wydawać różne dźwięki. Atlantis w ogóle nie rozumiał co chciał przekazać królik. Jednak Animal w skupieniu obserwowała Angela. - Rozumiem. Chcesz z nami iść? A-ale Angel... nie chcę żeby coś Ci się stało. A co będzie z Fluttershy jak zrobisz sobie krzywdę? Angel znów zaczął pokazywać różne gesty. - Och... chcesz brać udział bo również chcesz ją uratować. Ale nie mogę dopuścić by coś Ci się stało. Um... jeśli chcesz mogę Cię zabrać, ale pamiętaj o konsekwencjach. Królik uradowany położył się obok Animal, teraz klacz miała ze sobą bardzo lojalne zwierzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Atlantis spytał się Animal Czy przykryła byś skrzydłem mnie tak samo jak wtedy oraz poprosił zęby znowu zaczęła śpiewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Oczywiście. Animal przykryła jednym skrzydłem Atlantisa a drugim Angela. Lekko chrząknęła i zaczęła śpiewać kołysankę swoim delikatnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Atlantis wtulił się w skrzydło Animal poczuł się bardzo dobrze, jednocześnie coraz bardziej zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Grim Cognizance wyszedł poza dom zebry. Odpowie przy okazji. Do opuszczenia zacisznego kąta skłoniły go dźwięki kołysanki. Po dłuższej chwili przysłuchiwania się podszedł cicho do Animal i Atlantisa. Bez słowa spoglądał na dwójkę kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Animal wyczuła obecność Grima jednak nie przestała śpiewać kołysanki. Zerknęła na Angela i zobaczyła jak królik wtula się w jej skrzydło. Odwróciła głowę w stronę Atlantisa i zobaczyła, że też się wtula w skrzydło. Cicho westchnęła i znowu zaczęła śpiewać z zamkniętymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Po dotąd nieporuszonym obliczu Grima spłynęła pojedyncza łza. Zatopił się w ponurych rozmyślaniach o domu, rodzinie i Stalliongradzie. Wciąż słuchał piękniej pieśni Animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Atlantis zasnął ,skryty pod skrzydłem Animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Sama Animal nie była zmęczona. Była przyzwyczajona do tego, że mogła nie spać nawet parę dni. Kontynuowała swoją pieśń. Myślami jednak błądziła gdzie indziej. W rzeczywistości myślała o lesie i o tym co może się dziać z jej wilczą rodziną. Jednak część myśli pozostawiła aby przypadkiem nie pomylić słów kołysanki. Nagle przypomniały jej się chwile z Fluttershy kiedy to śpiewała jej kołysankę. Na myśl o tym, że teraz jest uwięziona gdzieś w Krainie Changelingów po jej policzku spłynęła łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Atlantis przez sen zaczął mówić niewyraźnie przez lekki sen : Mogłem chrrr ją cheee ochronić srrrt a cdede mimo ceedd , łezka spłynęła i dalej już tylko słychać było jak oddycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Grim Cognizance otrząsnął się z zamyślenia. "Takie słuchanie piosenek nic nie da, trzeba działać.". Rysy twarzy znów mu stwardniały. Ze złością otarł łzę i nie przejmując się zachowaniem ciszy poszedł trochę dalej w las. Chciał teraz chwili spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Atlantis spał najlepsze gdy dopadła go jedna z wizji: Następnie go przeniosło w pobliże ruin Canterlot by ujrzeć ciała całej drużyny - przeraził się. A naokoło leżały też ciała chaneligow a bliżej bram widać było widać stróżkę krwi, szedł dalej aż do sali tronowej gdzie zobaczył siebie oraz Animal leżeli spłaceni razem,ale niestety martwi tak jak cala natura. Wtedy pojawiła się błękitna klacz - Jeśli zawiedziecie stanie się to. Nic się nie ostanie> Atlantis obudził się z krzykiem. Nie może się to stać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Animal przerwała śpiewanie kołysanki kiedy Atlantis nagle obudził się krzycząc coś. - Co się stało? Co nie może się stać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Widziałem koniec,co się stanie jeśli nam się nie uda,to było przerażające.W tej wizji razem umarliśmy w sali tronowej w canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - To okropne. Miejmy nadzieję, że to się nie sprawdzi i uratujemy Equestrie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Grim słyszał cichy szmer rozmowy. Nie wiedział czego dotyczy, i zbytnio go to nie obchodziło. Przywołany jednak do rzeczywistości, postanowił wykorzystać chwilę wolnego czasu i przespać się. Wrócił więc powoli do chatki Zecory. Miał nadzieję doczekać się odpowiedzi od zebry, gdy już wstanie. Przelotnie spojrzał jeszcze na Animal i Atlantisa, oraz jakiegoś małego królika. - Czy wszystko z wami w porządku? - postanowił spytać. W końcu będzie musiał przebywać w tym towarzystwie Discord wie jak długo. Wysłuchał odpowiedzi, po czym udał się na spoczynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Miałem wizję końca świata.Odpowiedział Atlantis przerażonym głosem do Grima. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Ze mną w porządku. Powiedziała to do Grima, który po odpowiedzi odszedł. Teraz spojrzała na Atlantisa. - Martwię się o Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Możesz mi powiedzieć co cie tak martwi?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Twój sen mnie martwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Miałem już kilka takich za każdym razem coraz więcej szczegółów ukazywało się. Mnie zaś martwi Błękitna klacz na końcu która mówi żebym się nie poddawał. Animal możesz dale cicho śpiewać,żebym mógł uspokoić się,proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Um... no dobrze.Odchrząknęła i zaczęła cicho śpiewać dalej kołysankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wtulił się jeszcze bardziej w jej skrzydło. Od Pierwszego dnia w Akademii zawsze wydawało mu się jest sam,rodzice byli ciągle daleko do niego , jego przyjaciel musiał ciągle stać na warcie a Trevis by l w prawdzie dobrym przyjacielem ale nie wystarczało mu to. Teraz kiedy Animal okrywa go skrzydłem przypomniał sobie czasy sprzed akademii kiedy nigdy nie był sam. Spytał eis Animal : Jak uratujemy Equestrie przeniesiesz się ze mną do Canterlot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts