Wilcza Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Animal chwile się zastanawiała nad pytaniem. - Nie... w mojej rodzinie są same kuce ziemne oraz pegazy. Nie było żadnego jednorożca, a na ich magii się nie znam. - w końcu odpowiedziała. - Wiesz... ja w tym wieku już nie potrzebuje opieki. A jak w tym roku się kończy 25 lat... - klacz pogrążyła się w swoich myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Mam jedno pytanie: Powiedz naprawdę dlaczego odmówiłaś bo mnie to teraz to męczy??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Jesteś dla mnie za młody... a magia i tak by nie pomogła... czułabym się z tym źle... a do tego... w końcu masz swoją ukochaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Dziękuje za to co dla mnie robisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Wiktor doszedł do swojego domku. otworzył drzwi, w środku panowało ciepło, które bardzo lubił. Zapalił światła i przygotował małe jedzonko. W ciszy i spokoju siadł na fotelu na przeciwko kominka i spojrzał na swoją broń. Był to muszkiet, na lufie były wybite symbole produkcyjne a pod lufą było miejsce do zamocowania bagnetu. Wiktor sprawdził zamek i spust, po czym załadował broń i odłożył koło siebie. Zasnął na fotelu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Wszyscy przespali się, nadrabiając braki z nocy, w której walczyli z mantykorą. Tu na obrzeżach i w lesie nic się nie działo, mogli wypocząć. W końcu jednak przychodzi moment, gdy widzi się, że ciało gotowe do wysiłku aż rwie się do działania i nie wytrzyma leżąc dłużej. Dzień chylił się ku końcowi. Do nocy zostały może dwie godziny. W Ponyville nic się już nie działo. Patrole nie krążyły, a większość kucyków najwyraźniej była w domach. Co chwila na ulicy lądowały worki ze śmieciami, po zniszczonych przez straż rzeczach. Sonda przez cały ten czas nie odnotowała żadnych niepokojów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Atlantis wstał , wyszedł spod skrzydła Animal delikatnie starając się jej nie budzić, po czym zaczął wieczorną gimnastykę. Po czym usiadł ,wyjął 2 porcję z zapasów które miał oraz manierkę wody.Dal jedną porcję jedzenia swojemu pomocnikowi oraz trochę, wody po czym samemu zjadł swoją oraz wypił porcję wody.Po czym po cichu starał się obudzić Animal: Animal czas już wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Animal od razu otworzyła oczy, chociaż była pogrążona w śnie, przez cały czas czuwała. Klacz podniosła się z ziemi i przybrała postać kota. Zaczęła się rozciągać i gimnastykować. Po chwili wróciła do swojej postaci i rozpostarła skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Animal chciałem się ciebie spyta,czy chciałbyś poznać Blue??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Klacz zerknęła na Atlantisa. - Nie chcę Wam zawracać głowy, kiedy już będziecie razem. Ja raczej pozostanę w Ponyville i jak co dzień będę siedzieć w lesie, opiekować się zwierzętami i pomagać Fluttershy... jeśli... - tutaj przerwała. - ... misja się powiedzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ale niedługo na pewno ją spotkamy,może tylko na chwilę,ale za pewne będzie chciała żebym przedstawi ją wam. Mam jeszcze jedno pytanie: A co powiesz żebym ciebie zaprosił na ślub,Zgodziłabyś przyjść?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Chętnie bym przyszła... Zerknęła w głąb lasu i zaczęła nucić jakąś piosenkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Zapewne spotkałabyś samą księżniczkę Celestie gdyż zaprosiłbym ją.Co powiesz na rolę druhny panny młodej dla ciebie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Byłoby miło... Klacz pogłaskała Angela po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Animal jak oceniła byś mnie z wyglądu??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Z lasu nieopodal grupy wyszła zakapturzona postać. Omiotła ona wszystkich zgromadzonych wzrokiem po czym odrzuciła kaptur ukazując dość nietypową maskę. Ciężko było ujrzeć choćby zarys jego oczu poprzez maskę, lecz każdy na kogo spojrzała zakapturzona postać mógł odczuć jego ciężki wzrok. (Witam jestem nowym uczestnikiem sesji i za pozwoleniem Kapi'ego sam się wprowadziłem do sesji...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Atlantis dostał alarm z sondy która dostrzegła pojawienie się nieznanej postaci. Po czym skierował się w jej stronę mówiąc : Stać kto idzie??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -Co za brak kultury. Odrzekł ogier beznamiętnie i jakby nie zwracając uwagi na rozmówce. -Pierwej sam się przedstaw! Dodał z niechęcią w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Przepraszam za moje zachowanie,ale jestem trochę podenerwowany,strażnikami patrolującymi Miasto. Jestem Atlantis , skoro się przedstawiłem to w takim razie podaj swoje imię bądź pseudonim??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -Wołają mnie Maskedheart. Masked zaczął się rozglądać i postanowił podejść jeszcze kilka kroków w stronę Atlantisa. -Co tu się do diaska dzieję? Skąd tu tyle tych "patroli"? Dodał już cichszym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Chrysalis planuję coś, chyba jakąś duża Akcje w okolicy, chcemy się dowiedzieć co to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Animal zadrżała na widok nowego towarzysza. Szybko schowała się za Grimem, przy którym zawsze czuła się bezpiecznie i tam skulona patrzyła na nowego ogiera. Kolejny ogier... a ja wciąż ta jedyna klacz... Poczucie bezsilności znowu powróciło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -Jakąś godzinę temu te paskudztwa zaatakowały moją wieżę. Nie miałem zbyt szans więc musiałem się wycofać. A co was tu sprowadza? Masked co chwila kierował swą maskę na to innego kuca przyglądając się. -A ty, malutka, nie masz się co bać. Aż taki zły to nie jestem. Dodał z nutką rozbawienia w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Zabawnie to brzmi,ale dostaliśmy zadanie uratowania Equestrii, chociaż nie powinien ci tego tak otwarcie mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -Ciekawa robota. Ale nie za młodzi na to jesteście? Zerknął po wszystkich prócz Grima -Poza jednym, to wiekiem nie grzeszycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts