KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Misja wykonana. Fluttershy, Rainbow Dash i AJ są w Kryształowym Mieście, Pinkie rzekomo jest w szpitalu, a Rairty to nie wiem, więc poszukam jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Z Rarcią będzie najciężej - powiedziała powoli Twi, po czym przełknęła ślinę. - Ona... Jest w Fillydelphii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - No to mam cel. uwolnię damę w opałach. Więc uzupełnię zapasy i wyruszam na wyprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Nasze magazyny stoją przed tobą otworem - powiedziała Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - I jeszcze jedno. Wasi strażnicy wiedzą że ja ten dobry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 - Tak, wiedzą. Wiedzą od pierwszego spotkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) - Więc idę po ekwipunek - powiedziałem i poszedłem po potrzebne rzeczy. Wezme jeszcze coś co pozwoli innym kucom poznać że ja po ich stronię. Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Twilight zaprowadziła cię do magazynów wypełnionych najróżniejszymi brońmi, niby znanymi, ale magicznie ulepszonymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Biorę sztylet, łuk, pełen kołczan, i strzałe z liną. Wezmę lunetę, bo lornetek chyba nie mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Przeszukując magazyn znalazłeś nawet broń znaną tobie tylko z fantastyki. Niewielki pistolet, który strzelał podpalającymi nabojami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 OHHHHH YEEEE! BIORĘ GO! Muszę znaleść coś co pozwoli mi mieć jakąś ochronę od karabinów. Jak mają to, to nie zdziwię się jak by tutaj mieli AT ST. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Znalazłes kilka dziwnie cienkich zbroi, ale gdy próbowałeś ją wygiąć, metal ani drgnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Nada się. Zakładam go i idę do sali tronowej. Wchodzę i mówię. - Jestem gotów na akcje. Księżniczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - To dobrze. Twilight pójdzie z tobą. - Wymieniona jednorożka podeszła do ciebie ubrana w kucykową wersję twojej zbroi i trzymała... Karabin plazmowy jak z filmów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) - Bez urazy, ale wolałbym by Twi tutaj została. To jest zbyt niebezpieczne. Poza tym, kiedy wykonam mój plan, to raczej ludzie uciekną z płaczem. Za bardzo kochają wódkę. Twilight, jest jednym z elementów, a znalezienie zastępcy będzie niemożliwe, gdyż ona jest unikalna. Więc w tym przypadku wole wykonać misję sam. Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Właśnie dlatego, ze jestem jednym z Elementów powinnam jechać. Reszta już jedzie - powiedziała spokojnie Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Nie rozumiesz, ja nie mogę pozwolić żeby ci się coś stało. Gdyż ja... ja... - nie dam rady - po prostu tu zostań - dodałem i idę w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Rarity jest moją przyjaciółką, więc nie ma szans na odciągnięcie mnie od tej wyprawy - powiedziała zdecydowanie, błysnęło i stała przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Nie mogę ryzykować że coś ci się stanie. Nie rozumiesz, ale ktoś nie chce byś umarła z powodu "prywatnych" powodów - powiedziałem z naciskiem na prywatne. Muszę się zebrać na odwagę i to w końcu powiedzieć,ale boje się jej reakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Gadaj zdrów - powiedziała jeszcze, błysnęło i już była przy bramie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Kucam przy niej. - Tam będzie z kilkuset żołnierzy, a jeśli coś ci się stanie to ja sobie tego nie wybaczę. Wiedz że... że... - a pieprzyć to, najwyżej dostane z FireBalla, albo z błyskawicy, albo wyląduje na księżycu - że... ja zakochałem się w tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Twilight nie usłyszała tego ostatniego, gdyż znowu teleportowała się, tym razem na szczyt bramy. Machnęła rogiem i przejście zostało otwarte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 KURWA!! WRESZCIE MÓWIĘ A TU ONA ODCHODZI I NIE SŁYSZY. Przechodzę przez bramę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Twilight pojawiła się obok ciebie, a przed wami na drodze stały trzy znajome postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Przyglądam się im. Może znajome, ale nie wiem kto to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts