Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 AJ i Rainbow nosiły takie same zbroje, co Twi, a Fluttershy trzymała w pyszczku apteczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Westchnąłem. - Czekamy jeszcze na kogoś? - spytałem się. Zajebista drużyna do skradania, jak nic nas zauważą, a wtedy jesteśmy w dupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Nie - powiedziała cicho FS, a kucykowa grupa ruszyła drogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 idę za nimi. Misja infiltracyjna a idziemy grupą. Na pewno nas zauważą ludzie. Jezu, czemu one są tak uparte, przecież ja nie zjem Rarity po drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Po kilku sekundach dotarliście do stacji, a po kilku godzinach szliście piechotą w połowie drogi z powodu strachu załogi pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 - Ma ktoś ładunki wybuchowe? - pytam się kucyki. Mam pomysł na plan B. - Bo znam słaby punkt ludzi, więc będziemy mieli dywersje jak oni będą rozpaczać i przeklinać los kiedy rozwalę im Alkohol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 - Znam zaklęcie o podobnym działaniu - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 (edytowany) - Przyda się. Na jaki dystans potrafisz je rzucić? To bardzo ważne jeśli plan B ma wypalić. Edytowano Czerwiec 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 - Na jakieś sto metrów, może więcej - powiedziała z zamyśloną miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 - Dobrze. Jak dojdziemy do miasta to objaśnię wam plan - powiedziałem i kontynuowałem drogę do miasta. Oby mój plan wypalił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Po kilku kolejnych godzinach znaleźliście już Fillydelphię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Dobra. Twilight i AJ idziecie do zbrojowni i magazynu alkoholu ludzi i podkładacie tam bąby, uważajcie na patrole. Ja, Rainbow i Fluttershy i dziemy po Rarity. Bomby to plan B jak by nas odkryli, wtedy wysadzimy te obiekty i ograniczymy zapasy ludzi. Gotowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) - Robi się - rzuciła AJ i podeszła do Twili. Róg alicorn zabłysł i po chwili już jej nie było. Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Idziemy - powiedziałem i zacząłem iść w stronę naszego celu. Będę musiał złapać jakiegoś człowieka by dowiedzieć się gdzie trzymają więźniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Po chwili staliście przy murze, ale nie wyglądało na to, że da się przez niego wspiąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Potrafilibyście mnie podnieść? Bo chyba innej drogi niema - powiedziałem odwracając się do Klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Jasne - rzuciła RD i chwyciła cię za jedno ramię. Fluttershy złapała za drugie i razem, powoli przelecieliście nad murem. Kiedy pegazice wylądowały, były mokre od potu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Sorka. Teraz, musimy ustalić gdzie jest przetrzymywana Rarity. Musimy schwytać jakiegoś strażnika i go przesłuchać. Znajdziesz takiego Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Potraktuję go bardzo delikatnie - rzuciła i śmignęła nad miastem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Czekam aż ona wróci. Kiedy się zacznie jazda, musimy być wszyscy razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Po chwili wróciła RD trzymając jakiegoś spanikowanego nowego za kołnierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Dobra robota, Rainbow. No to sobie porozmawiamy żołnierzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - O co wam chodzi?! - wrzasnął na całe gardło, za co potem dostał z kopyta od RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Jeszcze raz wzaśniesz, a moja niebieska koleżanka się tobą zajmie. Gdzie jest biała klacz z piękno ułożoną grzywą. 10 sekund na odpowieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Nie mam pojęcia, nie mam pojęcia! - krzyknął natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts