KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Osiem - powiedziałem. Przeładowywuję i odbezpieczam broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Skąd mam wiedzieć?! - rozdarł się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Sześć. Gdzie trzymacie więźniów? Jeszcze jedno wydarcie a odstrzele ci godność - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Dowódca nie powiedział! - wrzasnął spanikowany i się skulił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Rainbow. Ogłusz i wyrzuć - powiedziałem i zacząłem myśleć gdzie mogą ją trzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Pegazica dała mu w potylicę i zostawiła opartego o mur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Jest w tym mieście jakieś więzienie, czy lochy? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Raczej nie, jest jedynie kilka szkół, restauracji i tym podobnych luksusów - powiedziała RD przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Czekaj. Jaka jest najlepsza szkoła w mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Szkoła imienia Celestii. Inne są Luny lub jakichś urzędników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Tam ją trzymają. Ludzie nienawidzą szkõł, więc tam może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Dobra. To niedaleko. - Rainbow poprawiła grzywkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Prować - powiedziałem i pobiegłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Miałeś mocną zadyszkę, kiedy dotarliście do zrujnowanego budynku z czerwonej cegły. Z dwóch powodów. Po pierwsze, odległość była troszeczkę większa niż te 'niedaleko', a po drugie, RD leciała bardzo szybko. Na miejscu musieliście zaczekać kilka minut na Fluttershy, która nie nadążała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Czekam na nią. Potem mõwię. - wchodzimy, miejcie oczy szeroko otwartę - powiedziałem i powoli wszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 RD wleciała przez okno, a FS podreptała za tobą, z głową przy ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wyszukuje cele. Jeśli to możliwe to je zabijam po cichu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Zanim zdążyłes jakikolwiek namierzyć, Rainbow już wszystkich ogłuszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 - Dobra, nie rozdzielać się. Szukamy silnie strzeżonego pomieszczenia - powiedziałem i tak zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Po kilku minutach znaleźliście schowek na miotły chroniony przez czterech strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 - Rainbow. Tutaj trzeba sprytu i szybkości. Dasz radę? - spytałem się. Jak jej się uda, to strażnicy nie będą wiedzieli co ich trafiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 - Jasne - rzuciła. Kilka sekund później było po sprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Podchodzę do drzwi i nasłuchuje. Daje klaczą znak by były cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 W środku był ktoś, kto płakał i zachowywał się jak bajkowa księżniczka, która chce ratunku. - Rarity - powiedziała Fluttershy cicho z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) - Schowajcie się - mówie do towarzyszy. Jak się schowają, to mówie. - CHŁOPAKI, WÕDKĘ ROZDAJĄ! - i szybko się chowam. Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts