Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Z pomieszczenia wypadło jeszcze czterech żołnierzy i rzucili się w stronę wyjścia ze szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Szybko wchodzę do pomieszczenia i odwiązuje Rarity. Mamy z dwie minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Rarity wyglądała olśniewająco. Nawet pomimo związania, jej śnieżnobiała sierść się nie zabrudziła, a ciemnofioletowe loki nie zniszczyły. Jednorożka z nieufnością patrzyła na ciebie, gdy ją odwiązywałeś, a następnie zaczęła krytykować zachowanie ludzi przy porwaniu. Tego nawet Dash nie mogła zatrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 - Nic ci nie jest, Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 - Nie, ale ci ludzie zachowują się wprost koszmarnie. Zniszczyli mi świeży pedicure - powiedziała z wyrzutem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 - Naprawdę szkoda. Jak chcesz to później zrobie ci Pedicure, ale teraz musimy spadać. Została minuta do powrotu tamtych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Na korytarzu usłyszeliście odgłos szybkich kroków i łopot skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - Idziemy - powiedziałem i wybiegłem z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Kroki wciąż się zbliżały. Grupa wybiegła, a na zewnątrz dało się słyszeć ogłuszający huk. Kroki niemal natychmiast zaczęły się oddalać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - Dobra. Plan B wypalił. Wszyscy musimy uciekać z miasta - powiedziałem do swoich i ruszyłem w stronę tylnego wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Po chwili znaleźliscie się na zewnątrz, a z jednego z budynków ulatywał fioletowy dym. Po chwili dotarły do was Twilight i AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - Dobra, teraz musimy spierdalać. Jak najszybciej się da! - powiedziałem i zacząłem biegnąć do Canterlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Bieganie, bieganie i bieganie. Po kilku minutach sprintu Fillydelphia została daleko za wami i zniknęła z pola widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - Idzcie dalej, ja idę po Fluttershy - powiedziałem i tak zrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Flutter cichutko biegła, dysząc kilka metrów za wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Chyba już nas nie gonią. Możemy zwolnić - powiedziałem zwaliając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Racja - rzuciła RD i usiadła na chmurze, którą popychała siłą skrzydeł. Fluttershy zwolniła jeszcze bardziej, co dalej czyniło ją najwolniejsza z grupy, ale reszta szła obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Też idę koło niej. Nie zręcznie się teraz czuję. Ciągle mam wyrzuty sumienia z powodu zaplanowania ataku. Jestem też wkurzony, bo USA przysłało tutaj pijaków. - Rarity, jak to się stało że cię złapali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Byłam w Canterlot. Szyłam jeden z moich najnowszych projektów, aż nagle na dworze zaczął się okropny hałas. Odłożyłam rzeczy i wyszłam, aby zganić tych okropnych obywateli, a wtedy poczułam okropny ból w kopycie. - pokazała zakrwawiony bandaż. - Następnie obudziłam się w otoczeniu tych dziwnych dwunogów, którzy, bez urazy, są podobni do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Nie chowam. Przykro mi z powodu mojej rasy, ale wierzcie mi, mają powody do szukania nowego miejsca, ale nie do agresywnego szukania. Nasz świat umiera. Rainbow, pamiętasz jak mówiłem, że nikt nie kontroluje u nas pogody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Jasne. A co? Może pomóc? - zapytała, rozkładając skrzydła na całą długość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - W naszym świecie który nazwaliśmy Ziemia, pogoda... jest wyjątkowo wredna. Ona chce zniszczyć ludzi, powodując katastrofy takie jak wybuchy wulkanów, tsunami, trzęsienia ziemi. Ludzie walczą nie o dominacje, a o przetrwanie w tym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Dziwne... Czyli pomóc? Wiesz, ja to mogę zrobić piękną pogodę w dziesięć sekund. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - U nas to już jest zapuźno. Nasz świat przestanie istnieć już za tysiąc lat, i to już jest nie odwracalne. Dlatego rząd USA wydał postanowienie o szukaniu nowego domu. A Celestia otwierając portal, dosłownie zaprosiła ludzi. Generał Shepherd, jednak chciał podbić ten świat, i jakimś cudem dostał pozwolenie prezydenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - I co ty planujesz z tym zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts