Magenta Marvelous Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Osobiście Avana widze w czymś takim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Pamiętam starego, wstrętnego avatara Avana z RD, gdy pracował w swoim dziale, więc powiedzmy, iż ten Pan z prawej by do niego pasował: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Kolejną osobą, która aż prosi się o nowy wygląd i styl jest Emronn. Co zaproponujecie naszemu inkwizytorowi? Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Magenta Marvelous 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dla Emronna? Może coś takiego lub albo w ostateczności coś w tym stylu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 O proszę, te drugie mi się bardzo podoba (a ja to rzeczywiście mam tu pewnie dużo do gadania ). Właściwie, to z czego to jest? Wolałbym wiedzieć z czym chce się mnie powiązać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Już służę. Patrząc na elementy charakterystyczne, oznaczenia, styl itd. mogę stwierdzić że na 99,99% jest to Warhammer Fantasy. A ten jegomość jest Łowcą Czarownic, tudzież demonów w służbie Imperatora Karla Franza. Akurat w WHF nie ma Inkwizycji jako takiej jak w WH40k. Aczkolwiek tu dodaję coś z "czterdziestki" ( obrazek przedstawia młodego jeszcze inkwizytora Gregora Eisenhorna z kapituły Ordo Xenos. Bohater "Trylogii Eisenhorna" pióra Dana Abnetta. Polecam) wybacz że wersja żeńska, ale innej nie ma. Tak często wygląda Inkwizytor w WH40k. Choć przyznam, że artów jest b.dużo i wszystkich nie pokażę bo trochę by się uzbierało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nikern - Ah, ta Inkwizycja! Pana G. Eisenhorna miałem właściwie poznać w najbliższym czasie, gdyż ma osoba zainteresowana jest tą serią, której oczy z mózgiem nie zdążyły jeszcze zjeść. Pasuje mi. Carrion - Genialny pomysł! Tylko raczej nikomu się nie będzie chciało zabawiać w takie szycie Kombinujcie, jestem ciekaw pomysłów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nawiązuję tym kostiumem do pewnego pseudonimu artystycznego, którym cieszył się Emronn parę miesięcy temu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts