Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Bez przerwy obserwowałam je przy oracy. Nawet nie sądziłam, że można robić ciasto tak szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Po chwili blacha z ciastem stanęła w piekarniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Usiadłam gdzieś i wlepiłam wzrok w piekarnik. - Długo takie ciesto będzie się piekło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 - Jakąś godzinkę - powiedziała Ferno, łapiąc za ścierkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 - Aha... A co będziemy robić w tym czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 - Możemy pograć w planszówkę - powiedziała Ferno, zabierając wózek ze źrebakami do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Ruszyłam za nią. - Fajny pomysł. Są tutaj takie same gry jak u nas w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 - Nie, jest wiele innych - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 - Innych? Umm... A nauczyłabyś mnie grać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 - jasne - uśmiechnęła się. - Jednak najpierw wybierz po tytule jedną z tych z półki. - pokazała regał w kącie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Spojrzałam we wskazanym kierunku, potem na Ferno i znów na regał. Podeszłam do niego powoli i zaczęłam czytać tytuły na pudełkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Warcaby, szachy, mastermind,grzybobranie, piłkarzyki, scrabble... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Po chwili wahania wyciągnęłam piłkarzyki. - Tej nie znam... Co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Coś jak Hoofball, ale z ludźmi zamiast kucyków - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 - Aha... No to... Można zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Klacz rozłożyła grę, która wyglądała jak boisko z małymi ludzikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Oglądałam uważnie planszę. - I... Jak w to się gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 - Naciągasz ludzika na sprężynce, tak, aby pchnął piłkę do kolejnego w tym samym kolorze, lub do bramki, chronionej przez ludzika innego koloru. Jeśli wbijesz piłkę dziesięć razy do bramki przeciwnika, wygrywasz - wyjaśniła Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Kopytkiem trąciłam jednego ludzika. - Aha... To... Nie brzmi na trudne. Mogę spróbować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2013 - Dobrze. Który kolor wybierasz? - zapytała klacz, wyjmując z pudełka małą żółtą kulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 - Umm... Obojętnie. Może ty wybierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 - Dobra, ja wezmę czerwone, ty niebieskie - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Rozejrzałam się po planszy. Może mi się tylko zdawało, ale miałam wrażenie, że czerwonych ludzików było więcej. - Umm... Niech będzie. Może zaczniesz, żebym mogła zobaczyć jak dokładnie się w to gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Pegazica podniosła kopyto z piłką nad środek planszy i wypuściła ją. Kuleczka wpadła w zagłębienie koło niebieskiego ludzika. - Teraz możesz podać go do następnego swojego, który jest bliżej mojej bramki, lub od razu zaryzykować strzał - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Przez jakiś czas zastanawiałam się co powinnam zrobić. W końcu zdecydowałam na próbę podać lekko do najbliższego mojego ludzika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts