Nightmare Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Twój drugi ludzik gładko przyjął podanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Zadowolona podałam do następnego, stojącego najbliżej bramki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 Tym razem nie miałaś tyle szczęścia. Piłeczka trafiła do jedne go z ludzików Ferno, który z kolei podał do innego jej po chwili piłeczka wpadła do twojej bramki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Zaskoczona patrzyłam na piłeczkę w bramce. - Ojej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 - Dobra, następna runda - powiedziała Ferno i położyła piłeczkę od razu u ludka twojego, który był najbliżej środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Tym razem grałam ostrożniej. Podawałam do najbliższych własnych ludzików, chcąc zbliżyć się jak najbardziej do bramki Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 Jednak, gdy już piłeczka miała wpaść do bramki, pegazica szybkim ruchem odstającego z tyłu kijka odbiła piłkę bramkarzem. Kulka przejechała po trybunach i zatrzymała się tuż obok twojego bramkarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 - O rety... On... On się rusza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 7, 2013 Autor Share Napisano Październik 7, 2013 - Tak, poruszasz nim za pomocą tego kijka z tyłu - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 - Aha... Umm... Wybacz, ale... Ta gra nie za bardzo mi się podoba. Możemy zagrać w coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 7, 2013 Autor Share Napisano Październik 7, 2013 - Dobra - Ferno zaczęła pakować wszystko do pudełka. - Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Zastanawiałam się chwilę, ale naprawdę ciężko było mi się zdecydować. - Umm... Może teraz ty wybierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 - Hmm... - podrapała się w brodę kopytkiem. - Może Build? Jakoś tak się nazywa ta gra. Najpierw budujesz na czas to, co masz na karcie, a jak skończysz już budować, to rozwalasz. Jeśli ci się to uda, to dostajesz punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 - Umm... To brzmi trochę... Dziwnie... Ale można spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 Pegazica wyciągnęła kartonowe pudełko z szafki i postawiła je na stole. W środku była talia kart z obrazkami, klocki w różnych kolorach tęczy i czarny stoper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Przyjrzałam się zawartości pudełka. - Więc... Umm... Co dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 Ferno rozwinęła talię kart. - Bierz kartę i sprawdź numerek pod obrazkiem - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Po chwili wahania wyciągnęłam jedną kartę. Z jakiegoś powodu strasznie się denerwowałam. Wzięłam głęboki oddech, zanim odwróciłam kartę i spojrzałam co na niej jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 Zauważyłaś kwadratowy, szary domek, a pod nim cyferkę 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Wpatrywałam się przez chwilę w kartę, po czym pokazałam ją Ferno. - Co to oznacza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 - Czyli masz minutę na zbudowanie takiej budowli z dowolnych klocków. Kolory przy szarych budowlach dobierasz sama - powiedziała, biorąc w kopytko stoper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 - Aha, czyli... Eee... Zawahałam się, spojrzałam jeszcze raz na kartę. - Chwila... Dlaczego minutę, skoro tutaj jest dwójka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 - Bo jedynka to pół minuty - powiedziała. Nakręciła stoper. - Trzy... Dwa... - podsunęła ci pudełko z klockami. - Jeden... Start! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Przez kilka sekund zastanawiałam się od czego zacząć. W końcu wziąłam się w garść i zaczęłam stawiać domek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Już miałaś rozwalić budowlę, gdy ze stopera zaczął się wydobywać brzęczący dźwięk. - Koniec czasu - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts