Posealor zwany Pose Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Zamarłam w bezruchu. Dopiero po chwili zapytałam cicho. - To... Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 - Dostałaś jeden punkt za zbudowanie. Teraz ja biorę kartę, a ty włączasz stoper - podała ci urządzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Wzięłam stoper i przyjrzałam mu się. - No dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 - Przekręć do... Jedynki i wciśnij tamten przycisk. - pokazała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Nastawiłam stoper, po czym spojrzałam na Ferno. - Jestem gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 - Zacznij odliczanie - powiedziała, unosząc lekko kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 - Emm... A wzięłaś już kartę? Nie pokazałaś mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 - Wzięłam. Nastawiłaś na jeden? - powiedziała, pokazując kartę, którą trzymała w dłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (W dłoni. ) - Tak, jest nastawione na jeden. To mogę już włączyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 (upsie xP ) - Już - rzuciła i chwyciła klocki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Włączyłam stoper i przyglądałam się jej pracy. Po cichy liczałam na to, że nie uda się jej, ale zdawałam sobie sprawę, że będzie zupełnie inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2013 Autor Share Napisano Październik 14, 2013 Kopytka Ferno pracowały z pełną prędkością, układając klocki. Dziesięć sekund... Pięć... I zburzenie. Tuż po opadnięciu wszystkich klocków zabrzmiało brzęczenie stopera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Z emocji wstrzymywałam oddech przez ostatnie pół minuty, a kiedy stoper zabrzęczał zypuściłam powietrze i zaczęłam dyszeć. - O rety... Uff... Udało ci się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2013 Autor Share Napisano Październik 14, 2013 - Miesiąc praktyki - powiedziała pegazica, odkładając klocki do pudełka. - Gramy dalej, czy coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 - Umm... Wiesz... Wolałabym coś mniej... Emm... Losowego. Wiesz co mam na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 15, 2013 Autor Share Napisano Październik 15, 2013 - Spoko. To którą grę teraz? - zapytała, pokazując półkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Wahałam się przez chwilę. - Nie wiem... Może... Może poróbmy coś innego, zgoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 16, 2013 Autor Share Napisano Październik 16, 2013 - Dobra - uśmiechnęła się Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Również się uśmiechnęłam. - To co proponujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 - Nie wiem, może ty wymyśl? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zastanowiłam się chwilę. - Może... Co byś powiedziała, jakbym zaproponowała ci masaż? Zajmowałam się tym w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 - Hmm... Dobra - powiedziała Ferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Uśmiechnęłam się lekko. - No to... Potrzebne będzie łóżko... Albo inne miejsce, gdzie będziesz mogła się wygodnie położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 - Dobra - powiedziała i położyła się na brzuchu na jednej z pufek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Podeszłam do niej i zawahałam się. - Umm... Mogę już zaczynać? Na pewno ci wygodnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts