Fikus Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Eeyup. Sym powraca do tworzenia sygnaturek , awatarów i jakiś drobnych prac graficznych ^^ Przykłady: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Śliczne, mogę prosić dla siebie sygnaturkę z Pinkie Pie i Luną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Śliczne' date=' mogę prosić dla siebie sygnaturkę z Pinkie Pie i Luną?[/quote'] Oczywiście ^^ Oddzielnie czy razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Razem oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 To będzie mały problem...trudno pogodzić ze sobą te dwa kolory :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Wierzę, że coś wymyślisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Naprawdę zadygiste robisz sygny w jakim programie je robisz ? A ja mógłbym poprosić o sygnaturkę z Vinyl Scratch i Lyrą lub Octavią i gdzieś tak wpychnąć mój nick. Oraz avek z Octavią jeśli można dwa ? Będę bardzo wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Naprawdę zadygiste robisz sygny w jakim programie je robisz ? A ja mógłbym poprosić o sygnaturkę z Vinyl Scratch i Lyrą lub Octavią i gdzieś tak wpychnąć mój nick. Oraz avek z Octavią jeśli można dwa ? Będę bardzo wdzięczny. Robię je w gimpie ^^ I tak wykonam oba zamówienia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Robię je w gimpie ^^ I tak wykonam oba zamówienia ^^ Dzięki i oraz dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 WaveX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 I jeszcze awatar ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zaje*iste. Jaka czcionka bo mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Mam takie pytanie. Jak nazywa się ta czcionka, której użyłaś w sygnie i avatarze WaveX? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Mam takie pytanie. Jak nazywa się ta czcionka' date=' której użyłaś w sygnie i avatarze WaveX?[/quote'] Czcionka nazywa się Arcade Book Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Jedno pytanie. Jaki jest sens zakładania nowych wątków, przeznaczonych na grafiki, i usuwanie poprzednich, o tej samej tematyce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Jedno pytanie. Jaki jest sens zakładania nowych wątków, przeznaczonych na grafiki, i usuwanie poprzednich, o tej samej tematyce? Trudno jest się odnaleść w 25 stronach wątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Rubinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Dziękuję, wyszło Ci świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Prześliczne są ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Prześliczne są ;_; Dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Zrobiłabyś mi avek z cadence i sygnaturę też z cadence z moją nazwą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 inko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Małe pytanko: Czy sygnaturki, avatary tworzysz z gotowych obrazków, czy mogłabyś stoworzyć dla mnie obrazek od zera (podałabym moją wizję kucyka na obrazku, na podstawie którego stworzyłabyś pracę )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Owszem łuno mogła bym ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Średnie te sygny, zero wtopienia postaci, zbyt proste tło. Gdzie c4d, gdzie CMki i świetliki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts