VileRaven Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 Aww. Bardzo dziękuję za tak miłe słowa! ^^ Właściwie... to jakiś miesiąc temu skończyłam 15 lat. : P Dobrze że przypomniałaś. xD Muszę edytować. Poświęcam... niemal każdą wolną chwilę. Uwielbiam rysować. Robię to kiedy tylko mogę... odkąd pamiętam było to moim największym hobby. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Ah to w takim razie spóźnione, ale wszystkiego najlepszego~ c: Teraz już rozumiem skąd tak świetny styl. Widać, że jest to twoją pasją, widać. Zamierzasz oczywiście kształcić się w kierunku plastycznym i wiążesz z tym swój przyszły zawód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 Tak. Raczej tak. (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Lanteria dla HannibalVox. (: Akrylami. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Lanteria. Kredkami. Szkic: Edytowano Sierpień 13, 2014 przez VileRaven 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Nowa albinoska OC: Sombereo. :3 Mały sketch dump: I moja kochana OC, Vongrell.♥ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Boże, piękne. ~ Sombruś jest idealny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Rajven dziękuje.♥ Mru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Piękną porcją nas uraczyłaś. Sombra jest cudowny, szkice są cudowne - krótko mówiąc mniam! Nawiasem mówiąc Sombra i Vongrell trafili na tumblra działowego (z resztą nie są to pierwsze twoje prace na tym tumblrze) - poza tym zachęcam do zgłoszenia się do TOP10 kwartału (info w działowych ogłoszeniach), miło byłoby ujrzeć tam twoją pracę c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 (edytowany) Spring Apricot: Co? Jaki działowy tumbrl? o: Jakie TOP10 kwartału? ;-; NIe wiem o co chodzi. :c _____________________________________________________________________________ Kolejne obrazki, tym razem same farby. c: I obrazek robiony na MLK. Malowany na AT z Turońką. Edytowano Wrzesień 29, 2014 przez VileRaven 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Turoń *__* Btw udało Mi się zobaczyć kilka powyższych prac, są świetne, a oczko Celestii świeci w ciemności! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 A ja kupiłam Twalota. Hyh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) Spring Apricot: Co? Jaki działowy tumbrl? o: Jakie TOP10 kwartału? ;-; NIe wiem o co chodzi. :c Wszystko jest w ogłoszeniach działowych. Jeśli chodzi o top10 to już za późno (nikt się nie zgłosił, znów szczegółowe info w ogłoszeniach), ale oczywiście będą kolejne c; Poza tym to znów trafisz na tumblra, piękne robisz prace Edytowano Październik 16, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Część obrazków została usunięta za łamanie regulaminu działu i forum (gore). Poza tym pamiętaj o wstawianiu prac do spoilerów (zgodnie z obowiązującym od czterech dni regulaminem działu). ~SA Edytowano Październik 26, 2014 przez Spring Apricot Usunięcie gore + obrazki do spoilerów. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Jak zawsze wprost bajeczne prace~ I to z krwią. Lubię rysowaną krew Kucyki i ostatni...smok chyba, nie są robione techniką digital, prawda? To jakiś specjalny papier i farbki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Kucyki i ostatni...smok chyba, nie są robione techniką digital, prawda? To jakiś specjalny papier i farbki? Yup. Kucyki są tuszem i farbkami akwarelowymi. Tekstura papieru dodana na komputerze. c: A ostatnia hybryda wilka,ptaka,szczura i jaszczura jest robiona tuszem. Ślicznie dziękuję♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Miałam to skomentować w temacie konkursu, ale skoro wstawiłaś tu to skomentuję tu. Jak zawsze twoje dzieło jest piękne i na pewno zajęłoby pierwsze miejsce gdyby się załapało :3 Ta mina jest cudna~ Przy okazji zapytam. Planuję kupić tablet, ale się na nich nie znam. W jaki warto zainwestować? Mogłabyś coś doradzić? Byłabym wdzięczna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 (edytowany) Miałam to skomentować w temacie konkursu, ale skoro wstawiłaś tu to skomentuję tu. Jak zawsze twoje dzieło jest piękne i na pewno zajęłoby pierwsze miejsce gdyby się załapało :3 Ta mina jest cudna~ Przy okazji zapytam. Planuję kupić tablet, ale się na nich nie znam. W jaki warto zainwestować? Mogłabyś coś doradzić? Byłabym wdzięczna :3 Heh. Miło że tak uważasz.♥ Huh... to że mam tablet nie znaczy że się na nich znam. :c Od 3 lat mam jeden i ten sam. Ale myślę że tablety wacom są dobre. Bamboo albo Intuos. Z tego co wiem Pentagramy też są okej. c: Edytowano Listopad 3, 2014 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Bardzo dziękuję za odpowiedź c: To będzie mój pierwszy tablet więc w sumie jakiegoś super nie potrzebuję, ale warto wziąć z lepszej firmy. Mimo wszystko ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Danny i Cujo : D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 nie lubię tego ale art jest śliczny :3 Zwłaszcza pieseł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Nie znam, ale rysunek bardzo mi się podoba c: Zwłaszcza dobór kolorów. Swoją drogą postać też ciekawie wygląda. Mogę wiedzieć z czego jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Nie znam, ale rysunek bardzo mi się podoba c: Zwłaszcza dobór kolorów. Swoją drogą postać też ciekawie wygląda. Mogę wiedzieć z czego jest? Danny Phantom. ;^; Ubranka które sa na tym obrazku są moim wymysłem. Bo wyobraźnia mnie poniosła pod czas słuchania muzyki, i zrobiłam z Dannego gwiazdę rocka w takim właśnie odzieniu. xD Ale kreskówka bardzo fajna. Polecam. c: Phandomowa twórczość phanów, Ficki, komiksy, phanarty... mru. Palce lizać. Edytowano Listopad 7, 2014 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Trochę rysunków. c: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się